Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Dönmehjuden Mehmet Kaplan

Publicerad 2016-05-07 15:39:00 i Satans synagoga,

Den fjärde januari 2015 ställde vi oss i en artikel här på bloggen frågan varför den nyligen avgångne bostadsministern Mehmet Kaplan valde att resa till Turkiet endast sex veckor efter att han tillträtt som statsråd och varför det inte gick att få ut korrekt information angående resan.

Om detta skrev Rebecca Weidmo Uvell här:

http://www.uvell.se/2014/12/26/vad-g%C3%B6r-mehmet-kaplan--24743326
 
Och här är artikeln “Dönmeh infiltration i Sveriges regering” vilken handlar om Dönmeh judar som är namnet på Turkiets kryptojudar eller marranner vilka offentligt är muslimer men i hemlighet kabbalister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-infiltration-i-sveriges-regering.html

Och här kan ni se kopplingen till bankhuset Rothschild:

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/fran-luria-till-bankhuset-rothschild.html

När Kaplan nu tvingades avgå eftersom det framkommit att han har andra lojaliteter till Turkiet (vilket vi alltså antydde för ett och ett halvt år sedan) än att han är född där, aktualiserades dessa frågor på nytt.

Den senast utlagda videon av Jan Milld “Fredagsbio 54” är en hjälp på vägen när det gäller att förstå den pågående infiltrationen av Sveriges regering, riksdag och myndigheter i syfte att bana väg för den kommande sataniska (sionistiska) världsordningen i vilken representanter för Satans synagoga kommer att lägga mänskligheten under sig men sedan skylla ifrån sig på Islam och muslimerna.

För att dessa satanister skall kunna lyckas ta mänskligheten i besittning krävs ett tredje världskrig mellan västvärlden och den muslimska världen vilket satanisten Albert Pike skrev om redan 1871:

http://experimentlandet.blogg.se/2012/october/den-ondskefulla-planen.html

Här kan ni se Jan Millds fredagsbio nummer 54:
 

Länk till Jan Millds övriga filmer:

 http://www.fredagsbio.se/#fb54

Cirka 2:58 minuter in i filmen nämner Jan Milld just att Kaplans kopplingar till Turkiet består av något mer än att han är född där och cirka 5:43 och 7 minuter in i filmen dyker ingen mindre än judinnan, sionisten, kabbalisten, massinvandringsförespråkaren och grundaren av Padeia, Barbara Lerner Spectre upp tillsammans med ”MUSLIMEN” KAPLAN för att sedan återkomma cirka 8:50 minuter in i filmen där hon talar om att judarna kommer att stå i centrum för att samtliga stater i Europa blir mångkulturella och multietniska istället för homogena som de tidigare varit.

Padeia (The institute for Jewish studies in Sweden) är ett akademiskt institut som inriktar sig på judiska studier. Enligt egen beskrivning är det unikt i Sverige genom förenandet av akademisk utbildning i judisk text med programmatiskt stöd till gräsrotsinitiativ i civilsamhället.

På så sätt bidrar Padeia mycket konkret till att återetablera judisk kultur i Europa, heter det. Sedan grundandet år 2000 har Padeia utexaminerat 270 studenter från 40 länder. Verksamheten är öppen för dem med intresse och förmåga att arbeta för judisk kultur och dess bidrag till ett mångfacetterat samhälle.

Vad man väljer att undanhålla är att detta institut varken värnar om eller drivs av judar utan av kabbalister och sionister som värnar om kabbalismen och sionismens spridning.

Ett utdrag från Padeias hemsida beskriver ett föredrag som handlar om Isaac Ben Luria, Sabbatai Zevi och Jakob Frank:  

“Rabbi Luria vars namn har blivit synonymt med Safed,s 1600 tals andliga rännesans, är inte bara en av de mest berömda och mest inflytelserika personerna i historien av judiskt tänkande utan också en av de mest fascinerande. Hans krångliga och komplexa lära känd som den Lurianska kabbalismen har ansett av många kabbalister och forskare som en kronjuvel av kabbalistiskt tänkande och dess tecken/symbol är djupt inpräntat i en mångfald av judiska religiösa strömningar”.

Den kabbalistiska rörelsen är en mycket hårt sammansvetsad grupp, styrd av judiska rabbiner som har blivit avfällingar. Tillsammans med en stor grupp Gudsförnekande individer som kallar sig sionistiska judar, håller de idag hela Europa i ett hjärngrepp.

De får de länder som de kontrollerar att betala för deras propaganda med befolkningarnas skattemedel. Skattemedel som finansierar den sionistiska makten och befolkningarnas egna undergång i det mångkulturella/massinvandrings projektet.

Verksamheten är öppen för dem med intresse och förmåga att arbeta för judisk kultur och dess bidrag till ett mångfacetterat samhälle.

Cirka 3:03 minuter in i filmen berättar Jan Milld att “MUSLIMEN” Mehmet Kaplan har haft nära kontakter med Erdogans man i Sverige, Rafed Kandemir vilket på intet sätt är något konstigt då Erdogan även han är en Dönmeh jude som arbetar för den sionistiska världsordningen och vars främsta mål är att få in Turkiet i det sionistiska projektet EU.

http://aangirfan.blogspot.se/2011/11/turkeys-erdogan-is-jewish.html

http://eurofolkradio.com/2015/12/06/president-erdogan-of-turkey-is-a-crypto-jew/

http://www.jpost.com/Opinion/Columnists/The-emergence-of-Turkeys-hidden-Jews

Cirka 7:20 minuter in i filmen talar Jan Milld om en annan miljöpartist (som påstår sig vara muslim och dessutom islamist) vid namn Yasri Khan som lämnade miljöpartiet efter att ha vägrat skaka hand med kvinnor och som även han är en Dönmeh jude som stödjer Erdogan regimen liksom Saudiarabien och deras fanatiska tolkning av Islam, Wahhabismen.

Det är bekräftat att wahhabismens fader Muhammed Ibn Abdul Wahhab härstammade från en familj av Dönmeh judar.

De härstammar från en grupp sefardiska judar som fördrevs från Spanien under den spanska inkvisitionen och som behöll sin kabbalistiska och talmudiska tro och lära. Deras politiska ideologi är sionismen.

Många Dönmeh tillsammans med traditionella judar blev mäktiga politiker och företagsledare. Saloniki (Thessaloniki) i Grekland som var en del av Turkiet blev deras starka fäste. En av de sekulära ungturkarnas ledare var Mustafa Kemal Ataturk som sedan blev Turkiets president. Dönmeh organiserade de hemliga ungturkarna och avsatte den ottomanska sultanen Abdulhamid II, 1908. (Se länk nedan för mer info angående Dönmeh judarna)

Wahhabs farfar vars muslimska namn var Tjen Sulayman (egentligen Shulman), tillhörde det judiska samhället Bursa i Turkiet men bosatte sig i Damascus där han låtsades vara en anhängare av Islam. Han fördrevs därifrån efter att ha praktiserat trolldom (svartkonst) och begav sig till Egypten. Där blev han anklagad för kvacksalveri och reste vidare till Hijaz (Saudiarabien) där han gifte sig och blev far till Wahhab (“The Donmeh Jews and the Orgin of the Saudi Wahabis“, Rifat Salim Kabar).

I Abdul Wahhab Ibrahim al- Shammaris bok “The Wahhabi Movement: The Truth and Roots”berättas det att kung Abdul Aziz Ibn Saud (den första Saudiarabiska monarken och förfader till den nuvarande), var en ättling till Mordechai bin Ibrahim bin Moishe, en judisk köpman från Basra.

Moishe anslöt sig till Aniza stammen och bytte namn till Markhan bin Ibrahim bin Musa. Det var Mordechais sons giftermål med en kvinna från Anzha stammen av Neid som lade grunden till den framtida Saudiska kungafamiljen som än i dag styr Saudiarabien.

Denna del av det Saudiska kungahusets historia har man naturligtvis försökt att radera ut. 1943 betalade Saudiarabiens ambassadör i Kairo, Abdullah bin Ibrahim al Mufaddai, en stor summa pengar till en man vid namn Muhammad Al- Tamimi för att förfalska ett familjeträd av den Saudiska kungafamiljen där man gjorde gällande att de härstammade från profeten Mohammed.       

Dagens härskare i Saudiarabien är alltså ättlingar till falska judar (judiska kabbalister, Talmudister och anhängare till Sabbatai Zevi och Jakob Frank, det vill säga Satansdyrkare) tillhörande Satans synagoga, och frågan är inte om den kabbalistiska Satansläran lever kvar i Saudiarabien och i den övriga världen (vilket den gör) utan vilka konsekvenser det har fått (fortsättningsvis kommer att få) för den muslimska världen och för västvärlden med alla dess befolkningar.

Läs hela artikeln här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/january/donmeh-judar-bakom-wahhabismen-och-is.html

Och ytterligare artiklar här som styrker detta:

http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/25/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-i.html

Del 2:
 
http://www.strategic-culture.org/news/2011/10/26/the-doenmeh-the-middle-easts-most-whispered-secret-part-ii.html
 
Och här kan ni läsa mer om sionisternas och kabbalisternas makt i Sverige:
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html
 

Kommentarer

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2016-05-12 12:00:25

De här sanningarna är återgivna i www.arabnyheter.info/sv/2016/05/09/donmehjuden-mehmet-kaplan-en-lektion-i-gomd-historia/

Sanningen ska göra oss fria.

Svar: Hej och tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik