Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Katolska kyrkans koppling till Rothschildagenten Soros

Publicerad 2016-01-15 13:36:00 i

I september (2015) skrev vi om världsförbättraren, kabbalisten, kapitalisten och den falska juden George Soros tillhörande Satans synagoga i artikeln “Världsförbättrare bakom flyktingkaoset”.

Frågorna vi ställde oss var varför plötsligt tusentals och åter tusentals “flyktingar”, inte minst ensamkommande unga män (18 - 35 år) som kallas barn, får för sig att söka sig till Sverige de sista månaderna under förra året när kriget i Syrien startade redan 2011 och krigen i mellanöstern har hållit på i över ett decennium.

Varför vill de (flertalet) komma till just Sverige och varför tar Sverige emot flest “flyktingar” i förhållande till sin storlek och befolkning?
 
Hur har dessa människor “flyktingar” kunnat klara sig i flera (många) år? Var har de hållit hus eller vem/vilka har försörjt dem? Vad kan det vara som ligger bakom denna så hastigt uppkomna flyktingström (flyktingkaoset som en del väljer att kalla det)?

Vi upplyste läsarna om att det i en övergiven smugglingsbåt i den grekiska övärlden hade hittats en HANDBOK FÖR YRKESFLYKTINGAR, skriven på arabiska och som innehåller praktisk information om hur man enklast navigerar sig fram i Europa och dess olika länders byråkratier.

Artikeln finns att läsa här:

http://experimentlandet.blogg.se/2015/september/varldsforbattraren-soros-bakom-flyktingkaoset.html

Detta har även flera andra bloggare skrivit om. Bland annat Kristoffer Hell på “Blueshift”.

http://blueshift.nu/george-soros-bakom-flyktingfloden/

För att ni skall få en uppfattning om hur slug Satan är så vill vi nu tala om att även den katolska kyrkan (skökan) är involverad i bekämpandet av Sverige och svenskarna (samt alla Europas nationalstater), i det pågående folkutbytet/folkmordet genom en organisation som heter JRS, Jesuit Refugee Service, en internationell katolsk organisation som ger stöd åt flyktingar och migranter i över 50 länder.
 
http://jesuiterna.se/jrs-sweden/
 
Mer om jesuiterna:
 
https://sites.google.com/site/jesuitsthereptiles/home/jesuit-rules-cfr

Även NGO som är ett samlingsnamn för icke statliga organisationer som fackförenings och miljörörelser samt sociala och humanitära rörelser, är involverade i förstörelsen av landet (folkutbytet/folkmordet) genom sin allt igenom positiva inställning till massinvandringen. På deras hemsida skriver de att “i takt med att nationalstaternas roll minskar, får icke statliga organisationer allt större betydelse. De senaste åren har antalet mångdubblats”

För er som inte känner till Jesuitorden så det den militanta grenen av Katolska kyrkan grundad av Ignatius av Loyola (ockultist och mystiker) 1534. Igantius av Loyola var en så kallad marann, en infiltratör och skenkristen jude. Han tillhörde en adlad judisk familj som höll fast vid sin ras och sina hemliga lagar men som till det yttre hade konverterat till kristendomen.

1925 kunde de yrka på återupptagande i judendomen utan krav på att lämna kristendomen.

Till det yttre är Katolska kyrkan en kristen kyrka med en kristen påve men till det inre är det en organisation som styrs av skenkristna (judar) som är falska judar och som medvetet eller omedvetet arbetar för de judar (som äger och styr världen genom pengarnas makt) som önskar förslava mänskligheten i en ny världsordning (NWO).

Majoriteten av världens judar (cirka 90%) utgörs av östjudar - Askhenazim vilka är av kazariskt ursprung. Deras förfäder (kazarerna) (ett turkiskt folk), kom inte från Jordan utan från Volga och inte från Kanaan utan från Kaukasus.

Kazarerna sökte en statsreligion i syfte att ena riket runt år 740 e. kr och den kazariska kungen, hovet samt den härskande militära klassen övergick till den mosaiska läran. Undersåtarna (folket) anammade samma lära vilket var brukligt och Judendomen blev därmed kazarernas statsreligion.

En judisk stat, ett konungarike blev resultatet och det kazariska väldet var som mäktigast från 600 talet till 900 talet e kr.

Om detta går att läsa i (den för allmänheten okända) boken “Den trettonde stammen” av den judiske författaren Arthur Koestler som också citerar från trovärdiga källor vilka följer om ni klickar på följande länk:

http://experimentlandet.blogg.se/2013/may/ockultism-och-falska-judar.html      

För att läsa mer om Ignatius av Loyola och den pondus han och hans lära (mysticism och Ignatiansk spiritualism som man ägnar sig åt på Ignatianska reträtter inom bland annat pingstkyrkan) har fått inom den svenska kristenheten och inte minst bland kristna ledargestalter som har i uppgift och får betalt för att vara herdar för fåren, så se artikeln “Det stora avfallets kändisapostlar” (länk nedan).

Detta avfall pågår helt öppet trots att Herren Jesus Kristus säger att den grund vi bygger på som kristna är av avgörande betydelse för hur bygget/byggnadsverket kommer att bli. Ett bygge vars grund är lagd genom infiltration och lögn (som Ignatius agerande och lära), kan aldrig bli bestående.
 
http://experimentlandet.blogg.se/2016/january/det-stora-avfallets-kandisapostlar.html

Jesuiterna har även en egen påve (i det fördolda) som brukar kallas den “Svarta påven” och som bekant är den nuvarande påven (vi kan kalla honom “den vita” påven) Franciskus jesuit vilket förstås inte är någon slump med tanke på att vi lever i de yttersta tiderna och på att FN (alla FN,s medlemsstater) i september (2015) godtog en plan på hur världen skall styras (Agenda 2030 för en hållbar utveckling som den kallas) från och med den 1 januari 2016.

Att man valde en påve som är jesuit kan ses som ett tecken på att enigheten inom de antikristliga leden (inom alla antikristliga grupperingar) idag är total. Agenda 2030 kan därmed drivas igenom utan några problem och man säger förstås inte att målet bland annat är att minska jordens befolkning så att endast en femtedel återstår.

Inte heller talar man om vilka metoder man skall använda sig av utan det heter att fattigdomen och hungern skall utplånas.

Om man inte har lyckats utplåna fattigdomen och hungern i världen trots att man från FN,s håll (i samarbete med mängder av organisationer som blivit överösta med bidrag) har haft detta som mål under större delen av 1900 talet och under hela 2000 talet fram tills nu, hur har man tänkt sig att man skall lyckas med detta från och med januari 2016 och fram tills det magiska året 2030 då hela världen förväntas befinna sig i ett lyckotillstånd/ett paradistillstånd enligt företrädarna för agenda 2030?

Svaret är förstås att det inte är fattigdomen utan de fattiga som skall utplånas. I och med att man utplånar de fattiga så utplånar man hungern. Två flugor i en smäll så att säga.  

När man har utplånat de fattiga så skall alla garanteras ett liv i hälsa och välmående samtidigt som de skall få kvalitetsutbildning. Det låter ju verkligen helt otroligt bra. Man skall vidare uppnå jämlikhet mellan könen och se till att alla har tillgång till säker och hållbar energi till rimlig kostnad. Man skall främja ekonomisk tillväxt, full och produktiv sysselsättning åt alla. Alla skall ges ett värdig arbete. Ännu bättre! Ojämlikheten mellan länder skall minska och städerna och den mänskliga bebyggelsen skall bli trygga och hållbara.
 
Sammanfattningsvis kan man säga att FN,s mål är att det skall finnas en världsregering 2030, ett socialistiskt system utan kapitalism, utan fattigdom och krig med fri immigration i en värld utan gränser samt att man skall ha full kontroll över klimatförändringar.   

Den intressantaste frågan är väl dock om vi kan se några tecken på att det är detta man har i åtanke för mänskligheten? Några slags tecken borde vi ju rimligtvis kunna se idag om detta nu stämmer.

Ser vi inte snarare tecken på motsatsen. Att allt färre personer ökar sitt ägande och styrande över alla länder och folk? Att vi alla numera är kontrollerade dygnet runt vilket innebär minskad frihet och minskat välmående. Att vi får betala allt högre skatter och att yttrandefrihet knappt existerar längre.

För att inte tala om den otrygghet och det våld, den kriminalitet som sprider sig. Alla våldtäkter (i synnerhet gruppvåldtäkter) som begås av hitresta män (eller barn enligt de förljugna medierna) från främmande folkslag och kulturer samtidigt som de vilka yttrar sig i negativa ordalag mot det pågående förfallet (ockupationen/invasionen) blir kallade nazister, rasister, antisemiter.

De (vi) blir idiotförklarade och idioter vill ju ingen normal människa prata med eller ta på allvar.  

FN, EU, katolska kyrkan, jesuiterna, frimurarna, kabbalisterna, talmudisterna (Satans synagoga), de kristna sionisterna, ockultisterna, mystikerna har (vare sig om de enskilda medlemmarna/deltagarna är medvetna om det eller inte), länge haft samma agenda och det är denna agenda, vars tankar och riktlinjer har formulerats och dragits upp i de från allmänheten väl skyddade organisationerna som Romklubben, Bilderbergruppen med mera. som man har slagit ihop och döpt till Agenda 2030.

En agenda som skall rädda mänskligheten sägs det, men som kommer att förgöra största delen av mänskligheten eftersom det är en Satans agenda. Satan vill inte och har aldrig velat mänskligheten något gott. Hans mål är att dra med sig så många som möjligt till helvetet. Ett utdrag från hans egen ed som jesuiterna (inklusive påven Franciskus) har svurit låter så här:

“Min son, du har redan instruerats att uppföra dig som en hycklare: Att vara katolik bland katoliker, och att vara spion bland dina egna bröder - att inte tro på någon människa, att inte lita på någon människa. Att vara reformert bland de reformerta, att vara hugenott bland hugenotterna, att vara en kalvinist bland kalvinisterna. Bland protestanterna - var i allmänhet en av dem! Tillägna dig deras tillit, och försök till och med att tala från deras predikstolar.

Framhåll med hela din naturs lidelse vår heliga religion och påven. Sänk dig så djupt att du blir en jude bland judarna, så att du blir i stånd till att insamla information som kan vara till nytta för orden, som en trofast påvlig soldat. Du har instruerats att lömskt så svartsjukans och hatets frö mellan stater som tidigare hade fred, och hetsa dem till blodsdåd genom att du får dem att gå i krig, och skapar revolutioner och inbördeskrig i samhällen, provinser och länder som varit självständiga och framgångsrika, som odlat konst och vetenskap och glatt sig åt fredens välsignelser.  
     
Ta parti för förkämparna i hemlighet, i samråd med din Jesuitbroder… som kanske står på den andra sidan, och öppet går emot den sida som du har förbindelse med….så att kyrkan tillslut blir den segrande parten, i de överenskommelser som gjorts vid fredsförhandlingarna, och att målet rättfärdigar medlet.

Du har instruerats i din uppgift som spion, att samla in all statistik, fakta och information som det står i din makt från alla källor. Att vinna familjens tillit hos protestanterna och kättare av varje klass och natur, liksom hos handelsmannen, bankmannen, advokaten och på skolor och universitet - i parlament och lagstiftande församlingar, hos myndigheterna och statsråden - att vara allt för alla människor, för påvens sak, vars tjänare Ni är in i döden”.

För er som inte känner till att det var en greve vid namn Richard Nikolaus Coudenhove - Kalergi (1894- 1972), en österrikisk adelsman och hög frimurare vars far, greve Heinrich var en nära vän till sionismens grundare, juden, Teodor Hertzl. som kom med idén till en rasistisk och satanistisk paneuropeisk superstat och 1922 grundade den paneuropeiska unionen tillsammans med ärkehertig Otto von Habsburg och som idag kallas EU, den Europeiska unionen, så kan ni läsa mer om det nedan:

http://blueshift.nu/kalergiplanen-eu-okanda-agenda/
 
http://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

Kommentarer

Postat av: GOTINNA

Publicerad 2016-01-17 18:41:57

Judar har terroriserat ett kristet kloster varje lördag under 3 års tid;

http://gloria.tv/media/Xp1UGLsTVua

Svar: Tack, ska kolla länken
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Eric Bligan

Publicerad 2016-01-20 12:52:35

Du menar katolskt kloster med benedictiner-munkar. De utgör en provokation och är förmodligen bögar. Stick och brinn.
(fd katolik)

Svar: Hej Eric och tack för din kommentar! Du får gärna förklara vad det är du vill säga, vad du menar.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik