Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den giriga Marika Markovitz ljuger om tiggarna

Publicerad 2016-01-05 09:41:00 i Mångkultur,

Marika Markovitz, chef för Stockholms stadsmission, en mission som sägs vila på kristen grund, tar ut 71.000 kronor i månadslön vilket är pengar som skänkts av enskilda givare, företag, församlingar samt kommer från fonder, stiftelser och bidrag från stat, kommun, landsting och intäkter för affärsverksamhet, samtidigt som hon ljuger om tiggarna.
 
                                                              Bildresultat för marika markovitz bild
                                                              Marika Markovitz Präst?
 
Liksom så många andra anser Marika Markovits att tiggarna är hemlösa trots att de har hem i Rumänien eller i Bulgarien men frivilligt väljer att ta sig till Sverige för att tigga.

Om Marika (vem som helst) väljer att åka till ett land där hon saknar ett hem (säkert saknar hon ett hem i de flesta länder precis som de flesta av oss), innebär det då att det land eller de länder som hon väljer att åka till (utan att ha ett hem som väntar) skall se till så att hon får ett hem eller gratis boende (att hon kan klassas som hemlös) och inte bara gratis boende utan även gratis mat, kläder, barnpassning (om hon har barn), sjukvård, tandvård med mera?

Kan Marika åka till Kina, Tyskland eller varför inte till Rumänien och kräva att den kinesiska, tyska eller rumänska befolkningen ger henne ett hem (samt allt annat) om hon saknar detta, vilket hon antagligen gör, och sedan förvänta sig att befolkningen skall jubla och säga vad roligt, självklart skall du få ett hem samt, att ta gärna hit dina släktingar (alla du känner från din folkgrupp), ett par miljoner, och att de också är välkomna för att få allt GRATIS?

Antagligen så hade inte M. Markovitz tyckt att det hade varit någon bra idé. Men nu handlar det ju om fattiga säger Marika och alla, av kulturmarxism, hjärntvättade girigbukar, nickar och håller med utan att ta reda på fakta.

Tiggeriet är inte organiserat. Det finns inget som tyder på det trots att det sitter stympade och gravt handikappade/efterblivna människor lite här och var där man tydligt ser (och hör) deras handikapp till exempel att de saknar ben eller inte är vid sina sinnens fulla bruk.

Undrar hur dessa har lyckats ta sig till Sverige om inte tiggeriet till mångt och mycket är organiserat? Hur tar de sig till och från sina tiggarplatser?    

Det finns så klart tiggare som har tagit sig hit på egen hand (kanske de flesta) men att påstå att det inte finns något organiserat tiggeri, är fel. Marika menar vidare att EU migranter lever i extrem fattigdom trots att de får ihop cirka 130 kronor om dagen i Sverige vilket förmodligen är för lite. Många tiggare har vittnat om att de får ihop minst 200 om dagen och många gånger ännu mer.

130 kronor om dagen är ju ingenting tänker nog de flesta nu men ha med i beräkningen att dessa ”extremt fattiga” inte har någon hyra eller andra räkningar att betala. Inte ens mat behöver de betala och om de behöver det så kostar en portion riktig mat max en tjugolapp (mindre om de säger att de saknar pengar) hos kyrkor och välgörenhetsorganisationer.

Om vi räknar 130 gånger 30 dagar så blir det 3900 kronor i månaden, och då är som sagt 130 kronor troligtvis i underkant (de flesta får säkert ihop mer om de sitter hela dagarna på arslet och ockuperar ingångarna till affärerna), en höginkomsttagarlön enligt Rumänskt och Bulgariskt mått mätt.

Ja, ni hörde rätt. Att då påstå att dessa yrkestiggare är ”extremt fattiga” är helt fel. I sina hemländer, det är där de har sina hem och där de gör av med sina pengar de tiggt ihop i Sverige (som naiva dumsvenskar har gett dem), är de välbärgade.    

Men som så ofta när det gäller verklighetsfrånvända girigbukar och lögnare som Marika M, så jämför hon antagligen sin svenska lön på 71.000 kronor med de inkomster som tiggarna (utländska parasiter) får genom att tigga och förpesta landet med sin närvaro.

De har ju aldrig fått några chanser menar sådana som Marika. De är diskriminerade från vaggan till graven och därför är det synd om dem. Detta är bara skitsnack/lögn. Det är vanligt inom vissa zigenargrupper (märk väl att jag inte drar alla zigenare över en kam) att man inte låter barnen gå i skolan. Utbildning klassas inte högt och det resulterar i att många zigenare knappt kan läsa och skriva i vuxen ålder.

Detta är förstås ditt och mitt fel liksom att tiggeri anses var något normalt, något som uppmuntras och absolut inte är något att skämmas för såtillvida att de tigger av Gajer (som alla icke zigenare kallas). Handen på hjärtat, är deras brist på utbildning, därav svårigheter att få arbete, DITT och MITT eller någon annans fel?
 
Karl Olov Arnstberg (professor i etnologi) har skrivit en bok om romerna och en recension finns att läsa här:

http://www.friatider.se/dom-kallar-oss-gajer

En läkare i Rumänien tjänar cirka 4000 kronor och en socialarbetare 2.500 kronor. Vi får anta att de har något form av utbildning. En tiggande ”extremt fattig” zigenare (EU migrant som de politiskt korrekta väljer att kalla dem) tjänar som nämnt 3.900 lågt räknat genom att tigga i Sverige. Ungefär detsamma som en läkare i Rumänien.

I en artikel i GP intervjuas några tiggande kvinnor som säger att det inte går att leva på en vanlig lön även om man lönearbetar i Rumänien och Bulgarien. Då kan man ju fråga sig, med tanke på att det finns väldigt många människor boende i dessa länder och får vi gissa, många vanliga ”extremt fattiga” lönearbetare, varför inte fler är här och tigger.

Varför är det enbart zigenare som tigger systematiskt? Är det en dum fråga kanske? Att fråga varför inte några andra ”extremt fattiga” människor förutom de ”extremt fattiga” zigenarna är här och tigger? Gränserna är väl öppna för alla och inte bara för tiggande zigenare? Om läkare och socialarbetare tjänar så ”lite” som nämnts ovan vad tjänar då en outbildat arbetare? Vad skulle en outbildad zigenare tjäna i Rumänien eller Bulgarien?

Ställer vi oss den frågan så är det inte konstigt att de (många unga mellan 20 - 35) väller in i Sverige för att tigga stället för att ha en plan för sin framtid. Det är inte heller  konstigt att dessa ofrälsta människor (samvetslösa) bluffar om sin påstådda fattigdom om det gör så att de kan få mer pengar samt privilegier och förmåner.

Varför bryr sig inte de svenska godhetsapostlarna om att ta reda på sanningen angående zigenarna och att dela med sig av den sanningen till människor som tycker synd om dem trots att det inte är det minsta synd om dem.

Människor som ratar utbildning kan knappast förvänta sig att få välbetalda och trivsamma arbeten oavsett om de är zigenare eller något annat. Ser de dessutom tiggeriet som ett vanligt arbete (ett accepterat arbete) vilket jag vet att vissa svenskar också gör, så bidrar man till att de tvingas kvar i sin situation som alla utan de själva tycker är bedrövlig.

För vem skulle stolt kunna säga att mig fru, min son, dotter, min man etcetera har ett viktigt arbete att utföra genom att sitta utanför hemköp åtta timmar om dagen och skramla med en tiggarmugg i hopp om att få pengar? Men att zigenarna gör det är inga problem. Dem uppmuntrar man och säger till att de är oumbärliga för samhället och värda sin lön. HYCKLERI kallas detta.       

Marika Markovitz menar att hon skulle klara sig bra på en förskolelärare lön men har inte några planer på att omedelbart sänka lönen om inte organisationen var i kris och behövde spara pengar. Då hade detta inte varit några problem för Marika.

Vad Marika och andra som arbetar inom ideella välgörenhetsorganisationer (de kallar sig gärna kristna då det låter barmhärtigt), inte verkar förstå, är att hennes lön består av bidrag som andra människor har skänkt. I detta fall till riktiga hemlösa och utsatta medborgare.

Inte till henne, för att hon och hennes familj skall kunna konsumera sådant de inte behöver eller kunna gå ut och äta ofta samt ha möjlighet att ge bort gåvor (som hon säger i en av artiklarna nedan), eller till utländska tiggarparasiter som ingen vet något om.

Det är lätt att vara generös, att vara en godhetsapostel för en organisation som kallar sig kristen och att välkomna en massa ”extremt fattiga” människor till Sverige om man som Marika har mage att roffa åt sig 71.000 kronor i månaden när mer än hälften av dessa pengar hade kunnat göra skillnad för någon av dem som hon säger sig vurma för.
   
http://www.svd.se/studie-slar-hal-pa-myter-om-tiggare
 
http://www.kollega.se/tre-chefer-om-sina-loner

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1764369-battre-liv-tigga-har-an-att-bo-kvar-hemma
 

Kommentarer

Postat av: Sverigevännen

Publicerad 2016-01-05 13:00:00

Jag skänker inte bort någonting till Röda Korset eller andra sk välgörenhetsorganisationer.Jag är inte medlem i Svenska Islamkyrkan. Kunde jag påverka vad Stortjyvarna inom Stat, Kommun och Landsting och Regioner använder mina inbetalda skatter till skulle jag även göra detta. Jag försöker med min valsedel men det har inte blivit det utslag jag önskar.

Svar: Det gör du rätt i. Hoppas att många tänker som dig,, och mig. På valsedeln lär det aldrig bli det utslag man önskar.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Bo Hofvander

Publicerad 2016-01-08 17:01:43

Mycket intressant och jag kan bara hålla med. Visst, det finns mycket kunskap att hämta ur K-O Arnstbergs bok Romer i Sverige. Den kan varmt rekommenderas och är skriven av en av Sveriges mest kunniga när det gäller zigenare och romer och att tiggeriet anses som ett helt accepterat jobb i deras hemländer.
Vad jag dock saknade här i din utmärkta redovisning var uppgiften att de pengar som EU-migranterna tigger ihop hos oss också är helt skattebefriade och därför ska man lägga till både för svensk kommunalskatt och övriga sociala avgifter, och eftersom de ju på sätt och vis också arbetar som egenföretagare så ska de samtidigt också betala arbetsgivaravgifter.
Då kommer vi upp i ett värde på långt över de uppskattade 130 kronorna/dag som de tigger ihop.
Det är en skandal att den som arbetar och betalar skatt i Sverige samtidigt också ska bidra med att skänka dessa resurser till alla de som själva valt att ta sig hit bara för att missbruka våra sociala och offentligt finansierade trygghetssystem, sådana som ju bara är och alltid varit avsedda för oss som varit med om att gemensamt få betala för dem.
Det går inte att behålla ett välfärdssamhälle som det svenska, om vi samtidigt ska tvingas att skänka bort allt mer av dessa gemensamt finansierade resurser till välfärdssökare.

Svar: Hej Bo och tack för din kommentar!
Att tiggarna inte betalar någon skatt (som de egenföretagare man faktiskt kan kalla dem) tänkte jag nog att alla var medvetna om men kunde förstås ha nämnt det.

Håller med dig, det är en fullständig skandal att många svenskar inte förstår detta utan ändå väljer att ge dem pengar bara för att de ser fattiga och snälla ut när de sitter och tiger.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik