Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Dan Eliassons kriminella förflutna

Publicerad 2016-01-28 07:59:00 i Mångkultur,

Dan Tore Eliasson, född 14 augusti 1961 i Skön i Medelpad, är en svensk jurist och politisk tjänsteman (socialdemokrat), och skall tilläggas, kriminell (Laglös).

                                      
    

Eliasson har en jur.kand. från Uppsala universitet. Han arbetade 1991-1995 som kansliråd vid Utrikesdepartementet och 1995-1998 var han politiskt sakkunnig hos justitieminister Laila Freivalds. Åren 1999-2001 var han ambassadör och internationell chefsförhandlare vid Justitiedepartementet, och 1 juni 2001 till oktober 2006 var han statssekreterare åt justitieminister Thomas Bodström.

Efter socialdemokratiska valförlusten 2006 tjänstgjorde Eliasson som tillförordnad biträdande chef på SÄPO där han ansvarade för analys och underrättelseverksamhet. I maj 2007 utsågs han till Janna Valiks efterträdare som generaldirektör för Migrationsverket. Från och med den 1 oktober 2011 kommer Dan Eliasson att vara generaldirektör för Försäkringskassan. Om sin egen migrationspolitiska ståndpunkt har han 2007 berättat att skulle det vara han “som personligen bestämde skulle säkert nästan alla få stanna.”.

Enligt förre justitiekanslern Göran Lambertz försökte Dan Eliasson på uppdrag av Tomas Bodström få Lambertz att sluta kritisera rättsväsendet: “Framför allt vid en träff med Bodströms statssekreterare Dan Eliasson i maj 2006. Där gjorde Eliasson klart att jag riskerade att justitieministern offentligt skulle ta avstånd ifrån mig om jag inte slutade att vara så hård i min kritik. Jag uppfattade det som en påtryckning.”.

Corruptio; Sista stycket är visserligen sant, men vad Göran Lambertz inte vill avslöja är det faktum att Lambertz började att kritisera rättsväsendet och polisens brottsprovokationer först EFTER det att corruptio-journalist avslöjat Sveriges största skandal (polisens vapenförsäljning), och efter att tidningen Världen Idag lade ut 25 artiklar, med början den 4 december 2004, kring polisens vapenförsäljning till gäng, brottsprovokationer och mörkläggning av bl.a. Växjö vapenhärva. Göran Lambertz började att kritisera polisen och rättsväsendet för att rädda sitt eget arsle då han mycket väl visste att han och hans kumpaner på JK avvisat flera klagomål mot Växjö Polismyndighet/Åklagarmyndighet/Tingsrätt, vilka lät sig styras av Bodström/Eliasson. Göran Lambertz är lika skyldig till vållande av 30 personers död som utredarna i Växjö och Eliasson/Bodström.

Läs mer här:

http://blogg.improveme.se/socialdemokraterna/2015/02/25/dan-eliasson-rikspolischef-polisen-socialdemokraterna-vapen-gang-skandal/

Sedan den 1 januari 2015 är den kriminelle Dan Eliasson Sveriges rikspolischef (rätt man på rätt plats, obs, ironi!) och har den senaste tiden blivit något av en kändis då han som chef för en myndighet som har totalhavererat (går mot sin undergång liksom hela landet) på grund av den massiva asylinvandringen, inte verkar bry sig något nämnvärt om det allvarliga läget utan känner stor sympati med alla kriminella som passerar landets gränser och som inte drar sig för att  begå mord som det stackars ”ensamkommande barnet” (förmodligen en man över 20 år som ljugit om sin ålder vilket majoriteten av dessa så kallade ”barn” gör), på HWB hemmet i Mölndal alldeles nyligen.  

Istället för att stoppa vansinnet och börja kontrollera av vilken anledning så många, som inte har här att göra, väljer att ta sig till Sverige, så väljer vår kriminella regering tillsammans med den lika kriminella och ”frimurarstyrda” (vi skrev om frimurarna och judisk satansdyrkan i föregående inlägg) polisledningen med Dan Eliasson (inte kan väl Eliasson vara en falsk jude?) i spetsen, att mörka den brottslighet som många av asylanterna (de fattiga stackarna) gör sig skyldiga till direkt vid ankomst.

Våld, hot, våldtäkter, sexuellt ofredande, bränder på asylförläggningar och andra brott som begås av migranter och av ensamkommande små stackare, hemlighålls för allmänheten under en kod, kod ”291” vilken används som arbetsmaterial för den dagliga lägesbilden. Den dagliga lägesbilden är hemligstämplad och det innebär att det som står där inte får lämnas ut.  

Ingenting som de inblandade i insatsen ”Alma” (vilken leds av NOA, den nationella operativa avdelningen hos polisen) får ta del av, skall lämnas ut i pappersväg så länge Alma kommenderingen pågår. Det gäller även antalet arbetstimmar som insatsen ”Alma” krävt och kräver (gissningsvis ett mycket stort antal timmar eftersom Eliasson och hans uppdragsgivare vill att alla som tar sig hit skall få stanna) och vad den gigantiska operation kostar de svenska skattebetalarna.

Är inte dessa uppgifter något som folket (de som betalar) har rätt att få ta del av? I ett normalt land med demokrati hade det varit det men som vi så många gånger har konstaterat här på bloggen så är inte Sverige ett normalt land. Det är ett land där majoriteten är hjärntvättad av kulturmarxism och där överheten (de styrande) består av kriminella och lagöverträdare. Majoriteten av befolkningen  uppmuntrar eller ger tyvärr sitt tysta medgivande, till att kriminalitet och laglöshet tillåts växa i samhället eftersom de inte opponerar sig.

Enligt Guds ord är inte överheten något hot mot goda gärningar utan mot onda. Överheten står i Guds tjänst för att  vi ”du” skall kunna nå det goda.  

De styrande är inget hot mot goda gärningar, men mot onda. Vill du slippa känna fruktan för överheten, gör då det goda, och den skall berömma dig; den står ju i Guds tjänst för att du skall kunna nå det goda. Men gör du det onda, känn då fruktan. Det är inte för inte som överheten bär sitt svärd; den står ju i Guds tjänst som hämnare, för att vreden skall drabba den som gör det onda"(Rom.13:3-4)

Om överheten sviker sitt uppdrag och själv blir en lagöverträdare (laglös/kriminell) så kan en kristen inte åtlyda dess bud.I såna fall skulle den kristne ge kejsaren den lydnad som tillhör Gud. Den kristnes lojalitet är i första hand till Guds rättfärdighetslagar och rättvisa ordning och i andra hand till människors lagar.

Läs mer om polisens mörkning av de asylsökandes brottslighet:

http://www.svd.se/polisen-hemlighaller-fakta-om-flyktingarbete

http://www.dn.se/ledare/signerat/erik-helmerson-polisens-asylarbete-maste-tala-granskning/

Kommentarer

Postat av: sanning

Publicerad 2016-02-14 09:31:50

Tyvärr så kontrollerar eliten massmedia såsom svd - alltså båda sidor.

Det ingår i deras taktik.

Det som är rätt används alltså till att nå det onda.

Medias roll är alltid att främja det onda.

Svar: Ja, tyvärr är det så.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Gäst

Publicerad 2017-09-05 12:37:00

En släkt vid namn Eliasson är judisk:
https://archive.fo/fzrr6

Svar: Ok, och tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik