Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kyrkan värnar livet med kondomer och regnbågsmässa

Publicerad 2015-07-31 13:56:00 i Allmänt,

Pridefestivalen, Stockholm Pride, där bögar, lesbiska och andra med onaturliga sexuella böjelser möts tillsammans med en nyfiken allmänhet som kan bevittna spektaklet under en hel vecka genom att betala 800 kronor, pågår nu för fullt.

De flesta av Sveriges större städer har sina årligen återkommande HBTQ festivaler (som de kallas) under vilka regnbågsflaggor hängs upp i de offentliga flaggstängerna samtidigt som man gör sitt yttersta för att håna, förlöjliga samt skymfa Guds skapelseordning på alla sätt som tänkas kan och uppmuntra till degradering av människovärdet och allt vad Gud håller som heligt. 

Festivalen arrangeras av den ideella, icke vinstdrivande föreningen Stockholm Pride men stöds av både kyrkor (i synnerhet svenska kyrkan), politiska partier, myndigheter och många organisationer. Om denna ”ideella icke vinstdrivande förening” inte hade haft samhällets stöd (de världsliga och de religiösa ledarnas/beslutsfattarnas stöd) så hade de aldrig fått tillåtelse att sprida sina styggelser på allmän plats, i det offentliga rummet år efter år, i stad efter stad, för att avsluta med den obligatoriska paraden under vilken deltagarna försöker att överträffa varandra när det gäller att bete sig motbjudande (göra sig till åtlöje), klä sig oanständigt eller inte klä sig alls.

Kyrkans acceptans av HBTQ rörelsen med alla sina naturvidriga inslag påstås grunda sig på att kärleken är det största och det viktigaste. Gud är i kärleken och vill dela, både det som är djupast, och det som finns på ytan.

Detta var anledningen till att svenska kyrkan i Luleå för två år sedan, trots protester, valde att dela ut gratis kondomer under Pride festivalen.  Enligt Annika Nordekvist på stiftskansliet ville man från Svenska kyrkans håll visa att man inte väjer för det som kan vara svårt att prata om.

– Kondomen kan också stå för det som är bekymmersamt, de djupa relationerna och inte bara det som finns på ytan. Kondomen visar att vi värnar livet, det handlar inte om att uppmuntra till promiskuitet som vissa kanske missuppfattat det som.

En del av kritiken rörde den slogan som Svenska kyrkan i Luleå stift valde att använda under festivalen och som även stod på kondomförpackningarna. Det är bibelordet ”Störst av allt är kärleken” som är hämtat från 1 Korintierbrevet.

För övrigt firades det regnbågsmässa i kyrkan, en mässa där man vinnlägger sig om att hålla ett inkluderande språk och där alla som vill kan höra av sig för att bidra på olika sätt. 

http://www.dagen.se/kritik-mot-kyrkans-kondomutdelande-1.94852

Då regnbågen har blivit en symbol för den samlade HBTQ rörelsen så vore det intressant att få veta om  Kinkykvarteret som är ett initiativ av en grupp eldsjälar från olika delar av Stockholms läder-, fetish- och BDSM-scen, och som såg dagens ljus första gången under Pride 2014, hörde av sig till svenska kyrkan och bad om att få ge ett bidrag från sitt specialområde. 

I detta kvarteret under årets ”Stockholm Pride” finns det möjligheter att prova på saker, t.ex smisk, bondage och annat som man kan vara nyfiken på enligt deras hemsida. Alla över 18 år är välkomna oavsett tidigare erfarenheter.

Man kan se på modevisning, uppvisningar av olika slag, lyssna på föreläsningar och samtal. Det kommer bli  diskussioner i olika ämnen, och det finns en bar där erfarna kinksters minglar med öppensinnade nybörjare, om du hellre vill prata med någon under mer avslappnade former och där du kanske hittar din egen MASTER. I Kinkykvarteret kommer ett flertal föreningar och klubbar finnas representerade, och det kommer alltid finnas någon som kan svara på just dina frågor.

Kinkykvarteret ska vara en säker plats, en plats för lek, utforskande och nyfikenhet. Lämna dina rädslor och fördommar i entrén, och kom ihåg den gyllene regeln: “YKINMKBYKIOK” (Your kink is not my kink but your kink is OK). Respekt och kärlek är två av våra ledord.

http://2015.stockholmpride.org/article/kinkykvarteret/

Detta kan knappast handla om kärlek (att uppmuntra kärlek) vare sig till människor eller till Gud vilket svenska kyrkan och det övriga perverterade Sverige brukar hävda när de glatt och totalt okritiskt stödjer Regnbågsrörelsen/HBTQ i sann politisk korrekt anda.

Vad det handlar om är ondska. Om att, som redan nämnts, håna, förlöjliga och skymfa Gud och hans käraste skapelse, människan.

Den som ligger bakom är Satan som sedan begynnelsen har försökt att förgöra allt gott (heligt) som Gud har skapat. Då han inte kan komma åt Gud ger han sig på  mänskligheten och han har gott om tjänare. I detta fall sexuellt abnorma individer.

Kommentarer

Postat av: Two Different Shoes On

Publicerad 2015-07-31 14:14:07

Svenska kyrka.
Kristna och hetro gör sig icke besvär.

Postat av: Kristina

Publicerad 2015-07-31 14:57:40

Håller helt med!

Postat av: alert

Publicerad 2015-08-01 15:26:20

Hej!

Lade in din artikel här:

http://alertsweden.bloggo.nu/THE-HOMOSEXUAL-LIFESTYLE--Exposing-the-Kinsey-Reports/

Det är på tiden att de som kallar sig "judar" och som står emot Gud och är fiender till hela mänskligheten - som Jesus säger - avslöjas.

Kanske några bland dem som menar sig vara kristna men som stöder äckligheterna hos Satans Synagoga och dessutom skickar pengar, massor av pengar till att utföra massmord och krig - kan räddas till himlen innan det är för sent.

Svar: Tack! Ja, vi får innerligt hoppas att de vänder om i tid.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: alert

Publicerad 2015-08-01 15:44:07

Förresten....det är dessa "fiender till hela mänskligheten" som står bakom hippierörelsen på 60-70-talet då det propagerades för fri sex och "fri kärlek" och som därmed förstörde massor av unga människors liv och framtid.

Den homosexuelle pedofilen Kinsley som nämns på bloggen alertsweden - var väldigt populär bland de unga.

Dessutom förstördes all utbildning på universiteten och högskolor, då man inte skulle lära sig något utan matas med marxistisk propaganda och ha ändlösa diskussioner.

Att vilja lära sig något inom ett framtida yrke ansågs kapitalistiskt och man blev förföljd - till och med hotad med stryk - om man inte gick på deras kommunistlinje.

Lärare och rektorer avpolleterades , om de inte ville foga sig i den kommunistiska lögnen och byttes ut med marxister med kommuniststjärnan på kavajslaget.

Jag vet att detta är sant, då jag var en av dem som försökte göra motstånd och därmed utsattes för hot om stryk och fick höra deras hatiska tillmälen!

Svar: Jag har skrivit om Frankfurtskolan i ett inlägg på bloggen som heter "Frankfurtskolans sataniska rötter". Denna marxistiska rörelse startades av den tysk - judiske mångmiljonären Felix Weil 1923 och har förstört det mesta av sunt tänkande i Sverige liksom i många andra länder.

Det är Satans synagoga (falska judar) som ligger bakom marxismen och alla andra sataniska ismer som de (denna grupp människor med inspiration från Satan) har skapat för att få människor (folk och grupper) att strida mot varandra. De (en liten självutnämnd elit) gör sig rika genom att finansiera alla sidor (alla stridande) med vapen och när striderna är över så lägger de beslag på de krigströtta och förstörda ländernas (befolkningarnas) rikedomar, banker och institutioner med mera.

I och med Frankfurtskolans spridande av lögner och allt annat ont har man lyckats avtrubba det svenska folket (sinnesmanipulera dem) till att anamma nästan vad som helst. Satans synagogas företrädare, har lyckats få folk att tycka att det som är gott är ont och det som är ont är gott. Nation, familj, religion, sammanhållning har blivit något föraktfullt och istället propagerar dessa Satans hantlangare (falska judarna) för att allt detta skall försvinna.

Massinvandring, HBTQ rörelsen, Ekumenik, ja på alla plan gör de sitt yttersta för att förstöra och förslava tidigare självständiga folk. Det gör de endast i syfte för att skapa kaos, splittring, stridigheter då allt detta gör att de kan öka sin makt och sina rikedomar på folkens bekostnad för att sedan när tiden är inne kunna utropa sin messias som är Antikrist.

Det värsta är att de har fått med sig majoriteten av den svenska kristenheten i detta. De har blivit grundlurade trots att bibeln som de förhoppningsvis läser någon gång, varnar för allt det här. För avfall, falska profeter, ekumenik, nationerna sammanslagande, familjens upplösning med mera.

De tycker istället att vi som bloggar om detta och som mot vår vilja har tvingats att överta de avlönade prästerna och pastorernas arbete för att varna, är dömande och kritiserande, kärlekslösa och elaka.

Här följer länken till artikeln "Frankfurtskolans sataniska rötter":

http://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Jan-Ola Gustafsson

Publicerad 2015-08-02 17:25:40

Det lutar åt att det närmar sig "Tredje gången gillt" efter först Noa och sedan Lot. I 1.Mos:19kap (hänvisning Rom 1:27) så ville ju en homosexuell mobb förgripa sig på de två män/änglar som gästade Lot för att varna honom för den snara förstörelsen av staden Sodom.

Det veckolånga gycklet nyligen i Sod.., förlåt, Stockholm har ju nått oanade höjder när det gäller att högtrycks- propagera för sexuella varianter som inte rekommenderas av vår KONSTRUKTÖR i det fördolda. Sveriges politiker har ju dessutom i övermod utsett sig till vägvisare för andra länder när det gäller udda livsstilar. Under hela mänsklighetens existens har ibland riken på glid råkat ut för svåra konsekvenser. Frågan är när och hur dessa kommer.

Svar: Så sant. Frågan när Gud har fått nog är vi nog många som ställer oss idag.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Kristina

Publicerad 2015-08-05 10:58:58

Mycket välgjord ny film om Anti-Krist och vad vi snart har att vänta:
http://www.youtube.com/watch?v=WQGw1tKEpEg

Svar: Tack för länken!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik