Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Skuldslavar mot vår vilja

Publicerad 2015-12-14 10:57:00 i Mångkultur,

Även om du inte kan eller vill tro det så tvingar idag våra landsförrädarkräk till politiker det svenska folket att ta lån, att låna miljarder och åter miljarder, av sionistbankirer (falska judar)  för att finansiera den pågående ockupationen av främmande folkslag som fullkomligt väller in i landet.

Landsförrädarpolitikerna som har i uppgift att tjäna folket, det svenska folket (inte alla världens folk) och landet, lånar utan några som helst samvetsbetänkligheter pengar av bankerna för att finansiera massinvandringen och Sveriges undergång.

Detta utan att fråga folket om de vill att politikerna som avlönas av folket och som inte har något existensberättigande utan folket, tar lån som de, folket, får betala tillbaka med ränta.   

Hur många politiker, vanliga väljare, bankirer, invandrare, nyanlända, fattiga, rika, vita, gula eller svarta skulle kunna tänka sig att ta ett lån och ge pengarna till någon eller några som de inte känner och inte vet vilka de är?  
Skulle du, läsare, kunna tänka dig att ta ett banklån och ge pengarna till mig som du inte känner (inte vet vem jag är, var jag kommer ifrån eller vad jag äger och har) och sedan betala tillbaka dessa pengar till banken resten av ditt liv för att få känna dig human (barmhärtig) om jag råkar påstå att jag är fattig?
 
Skulle du kunna tänka dig att ta ett banklån och ge pengarna till första bästa människa, första bästa främling du möter ute på gatan oavsett vilken ras, religion, hudfärg, sexuell läggning etcetera som denna främling har?

Svaret är givetvis nej.

Skulle du tycka att det vore rätt, rättfärdigt, om jag eller någon annan skulle ta ett banklån i ditt namn och ge pengarna till någon eller några som är eller säger att de är fattiga, utsatta, förföljda med mera och som jag eller någon annan tycker synd om, för att sedan låta dig betala (du får arbeta ihjäl dig) av på lånet resten av ditt liv?

Våra politikers agerande är inte bara orättfärdigt utan rent av kriminellt.

Om du eller jag hade lånat pengar och sedan tvingat andra människor att betala tillbaka lånet samt räntan så hade vi hamnat bakom lås och bom. Men våra politiker hamnar aldrig bakom lås och bom utan de premieras ju fler kriminella och orättfärdiga handlingar de begår gentemot dem som har anställt dem och som är folket i en demokrati, och som betalar deras löner och förmåner.

När de har lyckats göra tillräckligt stor skada, vilket händer förr eller senare och tvingas avgå (känner att det börjar byggas upp ett hat mot dem bland folket) belönas de med toppjobb inom näringslivet eller det offentliga.     
 
Det är som vi har varit inne på i tidigare artiklar, ingen slump att detta tillåts ske. Allt hänger ihop. Politikerna lånar pengar av bankerna och bankerna ägs av giriga privatpersoner (psykopater) som har gått ihop med andra psykopater inom olika områden för att kunna driva igenom en ny världsordning med en förslavad mänsklighet.        

Politikerna som borde stå på folket sida, då man annars inte kan tala om demokrati, står inte på folkets sida utan på psykopaterna sida. De har valt mamon (pengarna och det antikristliga systemet) istället för Gud och som kristna måste vi lyda Gud mer än ogudaktiga och antikristliga regimer/regeringar.

Allt är frivilligt i Guds rike och även om det sker i humanitetens och solidaritetens namn så kan inte jag eller någon annan tvinga dig att ta ett lån för att jag vill ge pengarna till enskilda människor eller till någon grupp människor som säger att de är fattiga och utsatta och sedan låta dig betala tillbaka på lånet (med ränta) tills du stupar. Men det är så det går till i vårt samhälle.
   
Vad som sker är uträknat. När våra politiker lånar pengar av bankerna försätter dom hela folket i skuld till bankerna. Det är inte politikerna och deras närmaste som blir bankernas skuldslavar för de som äger bankerna och kontrollerar ekonomin ser alltid till så att politikerna får ständiga löneförhöjningar och privilegier.

Utan att vi blir tillfrågade om vi vill bli skuldslavar, det vill säga om vi är villiga att ta lån för att försörja en massa främlingar (ockupanter) som invaderar landet, gör man oss till skuldslavar.

En slav är inte fri, en slav är alltid en slav, och en slav har en herre som den tjänar. Genom att våra förrädarpolitiker tvingar in oss i ett skuldslaveri så väljer de också vilken herre vi sedan måste tjäna. Vilken herre vi snarare tvingas tjäna. Vi har inget val. Den herren är inte Gud, Herren Jesus Kristus.   

Finns det något bättre sätt att förslava en befolkning utan blodutgjutelse än att lydiga knähundar till politiker lånar pengar av bankerna (de politiska sionisterna/bankirerna/Satans synagoga) och låter folket betala?

Finns det något bättre sätt att pressa människor till att välkomna det antikristliga systemet (ett totalitärt kontrollsamhälle) och senare “Antikrist” som kommer kräva att alla tar emot ett chip (vilddjurets märke) för att kunna köpa eller sälja?  

Genom att skuldsätta hela svenska folket när det inte finns några pengar kvar till massinvandringen, begår våra makthavare (som ju inte tjänar landet och folket) och Satans synagoga dubbla övergrepp.

Om ett land måste ta banklån för att klara av en flyktinginvasion eller vad det må vara så måste det innebära att landet har förbrukat de pengar som eventuellt tidigare fanns till att ta emot flyktingar eller vad det må vara. Lån behövs inte tas om det finns pengar.

Att ta andra människors pengar, pengar de betalat och betalar  i skatt, för samhällsservice och framtida pensioner med mera och dela ut dessa till främmande människor, är ett grovt övergrepp.

Att sedan när dessa pengar inte räcker till och trots att de skattebetalande fortsätter att betala in höga skatter varje månad, ta lån och därmed ofrivilligt försätta dem i skuld till bankerna är ett dubbelt övergrepp.  

Detta kriminella agerande (legal kriminalitet) försätter befolkningen i en mycket ofördelaktig situation och de blir såväl statens som bankernas (sionistbankirernas) slavar.

Staten, (politikerna som representerar staten) kan säga att på grund av statens dåliga finanser, (skulderna) så tvingas vi skära ner på det och det och det och det. Vi tvingas försämra här och där (skola, äldrevård, sjukvård, funktionshinder, barnomsorg brukar vara populärt att skära i) och för den och den och den gruppen.

När det är gjort tvingas vi försämra det och det och det. Så här ser det ut och så här kommer det antagligen att se ut fortsättningsvis eftersom landsförrädarna inte verkar ha någon tanke på att stoppa massinvandringen som de, genom en påtvingad skuldsättning, bevisar att Sverige och svenskarna inte har råd med men som de envetet, tillsammans med de sionistiska lögnmedierna, vänsterextremisterna och de köpta patetiska så kallade kändisarna, fortsätter att lovprisa och dyrka.

Läs mer här:

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article21929301.ab
     
Och här:

http://www.sydsvenskan.se/sverige/reklam-nara-vagar-ofta-olaglig/
 
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik