Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Allmännyttans samarbete med riskkapitalbolag

Publicerad 2014-01-06 10:58:03 i

FRAMTIDENS BREDBAND

“Framtidskoncernen” som tillhör “Förvaltnings AB framtiden” och som i sin helhet ägs av Göteborgs stad vars dotterbolag är Familjebostäder, Poseidon, Gårdstensbostäder med flera, kommer att med början av februari och etappvis fram till mitten av året släcka ner kabel-tv nätet i Göteborg vilket gör det omöjligt för allmännyttans hyresgäster att se på Tv på vanligt sätt.

Det innebär att hyresgästerna måste börja betala för de cirka femton kanaler som tidigare ingått i hyran utan att hyran sänks samt att de måste införskaffa sig en digitalbox (en för varje tv apparat om det finns flera i hushållet) som de får bekosta själva (kostnad från cirka 1500 kr och upp till flera tusen kronor) om de vill kunna se på Tv via det nya fibernätet.

När detta är gjort och mediaboxarna som installerats i varje lägenhetshall fungerar som de ska, krävs ett abonnemang med månadsavgift och bindningstid som kan gå på allt ifrån cirka två hundra kronor till flera hundra kronor per månad beroende på vad för slags Tv paket hyresgästerna väljer och hur många samt vilka kanaler som ingår etcetera.

Utöver detta så måste de som vill se på Tv, fortsätta (eller börja) att betala tv licens till det statliga Radiotjänst som inte skyr några medel när det gäller att driva in pengar till sin “verksamhet” (man undrar egentligen vart pengarna tar vägen) och som använder sig av bedrägliga/kriminella metoder vilket går att läsa om i föregående inlägg.

Det blir helt enkelt omöjligt att kunna se på Tv för dem som inte kopplar upp sig till “Framtidens bredband” som det kallas. Med tanke på den sammanlagda kostnaden (abonnemang, tv licens och digitalbox) kan man fråga sig om inte Tv tittande snart kommer att ses som en klassfråga.

Många med dålig ekonomi (fattigpensionärer, sjuka och arbetslösa) lär inte längre ha råd att se på Tv med undantag för socialbidragstagare för vilka Tv med tillbehör ingår enligt socialtjänstens norm för en dräglig tillvaro. Då Tv,n måste ha ett särskilt Tv uttag som saknas på äldre modeller kommer gissningsvis en del också att bli tvungna att köpa ny Tv även om de har gamla apparater som fungerar utmärkt.

Hyresgästföreningen har krävt hyressänkningar efter påtryckningar från hyresgästerna med motiveringen att hyrorna höjdes när det gamla kabelnätet infördes och att hyresgästerna nu får betala dubbla kostnader.

Förhandlingen som inleddes med bostadsbolagen resulterade konstigt nog i att de (hyresgästföreningen) helt nyligen drog sig ur förhandlingen. “Förvaltnings AB framtiden” har svarat att en permanent hyressänkning, vilket var vad hyresgästföreningen krävde, skulle inverka för mycket på bolagens ekonomi. Den har vi väl hört den förut. Eller hur?

Så nu kan hyresgästerna i “allmännyttan” glömma sänkt hyra men även annan kompensation som skulle kunnat ges om inte hyresgästföreningen så fegt hade dragit sig ur. Om ni som läser detta råkar vara medlemmar i hyresgästföreningen (samt boende i allmännyttan) är det kanske dags att avsäga sig medlemskapet. Om ni inte har något vettigare att lägga medlemsavgiften på så kan ni ju alltid lägga den på ert framtida Tv tittande.

Men först måste ni läsa detta.

Framtidskoncernen och Förvaltnings AB framtiden har tecknat avtal med “iTUX Communication AB” som kommunikations leverantör. ITUX ägs av riskkapitalbolaget BC partners som i över 25 år har spelat en aktiv roll i utvecklingen av den Europeiska “Buy out” marknaden.

Vilka som äger BC partners är höljt i dunkel men trots det kunde de 2011 köpa det så folkliga Com Hem (vem roas inte av de två rödhåriga kvinnorna som ser likadana ut i Com Hems reklam) som tidigare ägdes av Carlyle group men som ursprungligen var statligt och ägdes av televerket.

De som bor i allmännyttan och som vill fortsätta att se på Tv tvångsansluts till “internet Tv” och till iTUX öppna nätlösning. iTUX ges därmed tillgång till hela kommunikationsnätet vilket betyder att Framtidskoncernen låter ett suspekt riskkapitalbolag få tillträde till hyresgästernas bostäder genom mediaboxarna (som inte gick att neka till och som har många andra funktioner än att ge folk möjlighet att se på Tv) och den vidare anslutningen till framtidens bredband, som ju nämnts, är ett krav för att överhuvudtaget kunna se på Tv vilket de allra flesta gör någon gång och vill göra.

Övergrepp från maktens håll kan se ut på olika sätt. Dessa övergrepp blir allt vanligare och föder nya övergrepp. Det beror på att makten bryter sina egna lagar (i många fall helt öppet och hoppas på att det inte får några negativa konsekvenser) och har makt att tysta ner de protester som eventuellt följer när de handlar laglöst. 

Många av våra svenska lagar stämmer inte överens med EU,s lagar och den globalisering som det antikristliga EU eftersträvar för att slutligen kunna placera den kommande antikrist som diktator och världshärskare på tronen.

Som exempel kan nämnas förbudet mot att låta främmande makt få fatta beslut över sådant som rör Sverige som nation men som föll direkt vid EU inträdet eftersom EU,s lagar alltid går före de nationella lagarna. Redan då gjorde de svenska makthavarna sig skyldiga till grovt förräderi som förr i tiden skulle ha resulterat i dödsstraff. Men istället för något straff (inte ens en tillrättavisning) sitter dessa makthavare idag säkert på sina positioner eller på ännu bättre positioner.

EU,s strävan efter mångkultur (ett mångetniskt kaos med rotlösa och desperata människor utan gemensam historia och identitet) är också värt att nämna samt att denna mångkultur kostar oerhörda summor pengar som staten låter skattebetalarna stå för i form av allt fler och högre skatter inklusive minskade pensioner och ett urholkat socialförsäkringssystem. 

Men för att återgå till “framtidens bredband” så vet vi genom bland annat E. Snowden, och hans avslöjanden, hur långt den tekniska utvecklingen har kommit idag och att de stora kommunikations företagen samarbetar med det Amerikanska NSA som förövrigt har ett nära samarbete med svenska FRA för att kartlägga privatpersoners liv och vanor.

Det handlar alltså inte längre om konspirationsteorier och då är frågan hur “Framtidskoncernens” representanter kan vara säkra på att BC partners vilka genom iTUX ges tillträde till kommunikationsnätet och till vanliga (intet ont anande) hyresgästers hem (om de är uppkopplade till framtidens bredband), inte samarbetar med den Amerikanska underrättelsetjänsten NSA?

2012 köpte BC partners den Amerikanska kommunikationsoperatören “Suddenlink” vilket tyder på att företaget har specialiserat sig på att köpa upp kommunikationsföretag.   

Allt detta samtidigt som det har stiftats en mängd nya övervakningslagar, inte minst datalagringsdirektivet och ipred, som gör det möjligt för makten att kontrollera våra förehavanden på nätet, läsa våra meil och att avlyssna våra telefoner utan att någon brottsmisstanke föreligger, borde få folk att VAKNA och fundera på om allt verkligen står rätt till.

Kommentarer

Postat av: Jonas

Publicerad 2014-05-21 21:48:33

Bra skrivet.. De e fasen skandal hur dom får hålla på... Helt i linje med allianspolitiken

Svar: Tack! Ja, det är inte klokt och det blir bara värre!
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik