Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Djävulen slår till

Publicerad 2014-02-19 10:04:00 i

Denna artikel är en fortsättning av föregående artikel

Pastor Kjell Sjöberg som redan i början av 1980 talet förstod att hemligheten till världsregeringen ligger gömd i den judiska kabbalan, fick tag på fyra böcker skrivna av den judiske professorn Gershom Scholem som var ledaren för den Kabbalistiska fakulteten vid Hebrew university i Jerusalem.

Resultatet blev en kortfattad artikel och senare en bok som skrevs under sommaren 1982 med titeln “Låt varna er”, där han angriper frimurare, tempelriddare och andra ockulta läror som baserar sin tro på Kabbalan. Innan boken gavs ut tvingade förlaget Kjell att ta bort många sidor som de ansåg vara för farliga.

Med dessa nya källor till sitt förfogande reviderade Pastor John S Torell sin bok “Bibelns budskap i de yttersta dagarna” och Kjells artikel kom med. Tusentals böcker trycktes upp och såldes på möten i olika församlingar runt om i Sverige (från Skåne till Skellefteå) under sommaren 1983.

En väckelsens eld började brinna och Kjell samt John S Torell med flera, spred budskapet om det kommande antikristliga riket, samtidigt som böcker och kasetter med inspelade predikningar, såldes i hela norden med stora annonser i tidningarna Dagen och Hemmets vän.

Kjell Sjöberg öppnade sin organisation “Förbedjarna” (en stark grupp av bönekämpar) för John S Torell och i sitt månadsbrev skrev han om hans bok och uppmuntrade förbedjarna att köpa den. Beställningar kom in i tusentals via postgirot och det stora lager av böcker som hade tryckts i USA, smälte ner till några hundra.

Väckelsens eld tändes var än mötena ägde rum men efter några veckor hade djävulen mobiliserat sina styrkor. Angreppet leddes av den judiske överrabbinen i Stockholm Morton Narrowe samt av den svenska statsprästen och “stolta” sionisten Göran Larsson som var chef för den svenska statskyrkan i Jerusalem och som har fått flera utmärkelser av den Israeliska staten.

Den svenska (“kristna”? ) statsprästen Göran Larsson begärde ett möte med den Israeliska statsministern som då var Menachen Begin och diskuterade John S Torells bok med honom.

Frimurarna (vars lära baserar sig på den judiska Kabbalan) var på väg att avslöjas när en mur (var det ett Guds ingripande) rasade ner på deras högkvarter i Stockholm under ett vägarbete 1985 och en arbetare, märkligt nog en medlem i Kjells Sjöbergs församling, tog kort på en massa inmurade dödsskallar. Inte ett tiotal eller ett hundratal utan flera tusen.  

Det blev förstås uppståndelse och folk undrade var likdelarna kom ifrån. Bilderna publicerades i Aftonbladet på helsida med stora rubriker. Frimurarna kunde inte förklara varför man hade tagit flera tusen människoskallar och murat in dem i väggarna i sitt högkvarter.

Göran Skytte, då skribent på Aftonbladet, fick fram ett medlemsregister och publicerade namnen på de svenska frimurarna  där det fanns höga militärer, politiker, mer än 500 statspräster, jurister, domare, polismästare, tulltjänstemän med mera.

Frimurarna diskuterades i hela Sverige och tidningarna skrev om dem i alla delar av landet. Insändare mot frimurarna från vanliga människor fanns med i varenda tidning och flera personer som hade hoppat av ställde upp på intervjuer och talade om vilka hemska eder man hade tvingat dem till att svära.

Frimurarnas och tempelriddarnas överlevnad stod på spel när ett mord som skulle skaka om Sverige ordentligt inträffade. Det var mordet på statsminister Olof Palme vilket ännu inte har fått sin lösning. Allas blickar riktades nu mot detta mord och frimurarna föll i glömska.

Läs hela artikeln här:
http://www.eaec-se.org/articles/Torell/StatenIsraelJudiska.htm
 
Efter att denna artikel skrevs har vi på bloggen fått veta att John S Torell ägnar sig åt demonutdrivning (deliverance) på ett icke bibliskt sätt och det är inget som vi ställer oss bakom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik