Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den ondskefulla planen

Publicerad 2012-10-23 08:09:06 i

Albert Pike, satanist, grundare och stormästare inom det amerikanska frimureriet (the Ancient Accepted Scottish Rite) lär 1871 ha skrivit ett brev till Giusseppe Mazzini, 33:e gradens frimurare i Italien, där han förklarar hur de hemliga ordnarna/den dolda eliten ska gå tillväga för att kunna lägga under sig all politisk makt i världen. Planen handlar om att starta tre världskrig i syfte att upprätta en slutlig global makt/ny världsordning styrd av Illuminati..

För att kontrollera världen förutser vi behovet av tre världskrig.

Det första kriget skall omstörta Ryssland och kejsarhusen i Europa och sprida socialismen.

Det andra kriget skall dela upp världen i två maktsfärer bourgeosin (kapitalismen) och socialismen (sovjetblocket)

Det tredje kriget som är det sista men mest nödvändiga, är ett omfattande krig mellan araber och judar (Israel och arabländerna).

Om det tredje kommande världskriget skrev denne satanist så här:

“Det tredje världskriget måste befrämjas genom att dra fördel av de motsättningar som anstiftats av Illuminatis agenter, mellan de politiska sionisterna och den islamska världens ledare. Kriget måste föras på ett sådant sätt att Islam (den muslimska arabiska världen) och den politiska sionismen (den Israeliska staten), gemensamt förgör varandra.

Under tiden kommer de andra nationerna, än en gång splittrade i den här frågan, att vara tvungna att slåss till dess de nått total fysisk, moralisk, andlig, och ekonomisk utmattning. Vi skall släppa loss nihilisterna och ateisterna, och vi ska utlösa en fruktansvärd social katastrof som i all sin fasa tydligt ska visa nationerna följden av absolut ateism, ursprunget till förvildningen och till det här extrema blodbadet.

Då skall medborgarna överallt bli tvungna att försvara sig mot minoriteter av internationella revolutionärer och utrota dessa civilisationens förstörare, och allmänheten, desillusionerad på kristenheten som i sin deistiska anda, från och med då skall vara utan riktning och mål, strävande efter ideal, men utan att veta vem de skall ägna sin tillbedjan, kommer då att få erfara det sanna ljuset genom den allomfattande andliga uppenbarelsen av Lucifers rena lära, vilken slutligen läggs fram i öppen dager..

Denna opinionsyttring blir följden av den allmänna reaktionära rörelse som följer på förintandet av kristenheten och ateismen, bägge samtidigt besegrade och utrotade“.

Två av krigen har redan förpassats till historien och nu står vi inför det tredje. Den dolda makteliten (Illuminati, bankirerna och ägarna av storföretagen) måste för att kunna genomföra sina planer om ett övertagande av världen på alla plan (skapa en ny världsordning där en ny religion luciferianism, kommer att råda), ta kontrollen över arabländernas ekonomier. De vet att när de kontrollerar ekonomierna kontrollerar de också människorna och deras förehavanden i dessa ekonomier.

Det är detta som konflikterna i mellanöstern handlar om men media vinklar sina rapporter och utser på befallning av de dolda makthavarna olika syndabockar (likt Kadhaffi, Saddam Hussein, rebellstyrkor med mera vilka regeringarna samarbetade med tidigare) istället för att belysa de verkliga syndabockarna, de ockulta makthungriga satanisterna som styr världsekonomin (indirekt oss alla) från sina hemliga gömmor och som inte bryr sig om vare sig människoliv, Gud eller allas vår frälsare Jesus Kristus.

De tjänar pengar på krig (och allt elände som med det följer), och drar sig inte heller för att finansiera båda sidor eller alla sidor i ett krig för att det ska fortsätta tills de har lyckats få önskvärt resultat vilket brukar vara ännu mer pengar/rikedomar samt kontroll över nationer, dess människor och deras centralbanker.

Kommentarer

Postat av: JANNE

Publicerad 2012-10-31 12:24:03

Hej Experimentlandet!

Jag såg Albert Pike och Frimurrarnas planer på WW3.

Jag har en fråga, eller två:

Q
Tror du att det har blivit så här (global kontroll över ekonomin i få händer) därför att människor är förda bakom ljuset (vi ser inte trådarna som drar i oss)?

(Då är det information om mammon som gäller, så at folk kan dra sig ur systemet, om de nu inte vill bli fångade av det kontantlösa samhället, där alla kommer styras med järnhand av banker/politiker)

Eller:

Q
Tror du att det blivit så här, därför att Guds dom över världen faktiskt ser ut så här? De flesta i väst tror inte egentligen på Gud längre (ser inte tåget komma) och så låter Gud oss få vad vi vill ha, på precis samma sätt som i Jesaja och Jeremias böcker i GT, där det talas om Guds dom över mänskligheten. Gud ställer ultimatum: Vill ni offra till gudarna, så gör det! Vill ni följa mig, gör det!

När vi inte erkänner att Gud är Gud, och vi är människor (Hans skapelser, beroende av Honom), låter Han oss "människor leka gud" och bygga skyskrapor av ränteintäkterna, ända till ekonomin och dekadensen (korruptionen) får fritt spelrum och nästa storkrig bryter ut. (Så läser jag profeterna i GT)

Q
Sa inte NT:s författare att det ska se ut så här i världen - i födslovärkarna innan Jesu återkomst?

(Så läser jag Uppenbarelseboken och Jesu ord i matteus 24, 1 Thessalonikerbrevet kap 2, 1 Petrusbrevet osv.)

Postat av: Lindq

Publicerad 2012-10-31 16:50:02

Pike var knappast satanist, men oavsett det... Brevet ifråga finns inte. Det är en av de saker som cirkulerar som rykte, till och med nämns i en del böcker, men det enda ställe som pekas ut där brevet skulle finnas (Brittish Museum?) berättar att något sådant brev har de inte.

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-11-01 10:41:06

Det är klart att människor förs bakom ljuset. Ingen skulle väl ställa upp på att frivilligt låta sig kontrolleras och styras av ett gäng psykopater.

Sanning kontra lögn och ljus kontra mörker, är något som beskrivs på många ställen i bibeln.

Jesus säger när han står inför Pontius Pilatus att jag kom till denna världen av en enda anledning och det är att vittna om sanningen. Sanningen skall göra er fria. Det som finns i mörkret skall bli synligt i ljuset, med mera.

När lögnen uppmuntras och görs till en oskriven lag i samhällena och i världen (vilket de ogudaktiga verkat för och lyckats bra med), tvingas människor att ljuga eller att undanhålla sanningen för sin överlevnads skull. Det är här som satan träder in och snärjer dem i sitt våld.

Lögn föder ännu mer lögn, destruktivitet och ondska. Människan förvandlas till ett redskap för satan och det onda istället för att bli ett redskap för Gud och det goda. Människan väljer mammon utan att tänka sig för i och med att hon väljer lögnen framför sanningen.

Därför var detta så centralt för Jesus. Lögnen leder människan bort från Gud och endast sanningen kan föra henne tillbaka. I mörkret kan hon syssla med sina onda gärningar men när ljuset tänds så blir de synliga.

I demokratier är lögnen som ett effektivt vapen i de ogudaktigas händer.Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik