Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Lögnen om det demokratiska EU

Publicerad 2012-12-05 10:12:00 i EU,

Är det fler än jag som har funderat över hur viktigt det är med korrekt och relevant information när vi skall fatta beslut av olika slag. Utan information är det stor risk att vi fattar fel beslut (vad det än gäller) och konsekvenserna kan bli riktigt otrevliga för att inte säga rent katastrofala.

Den som tänker emigrera till något främmande land, köper inte gärna en enkelbiljett och drar iväg från ena dan till den andra utan att veta något om landet ifråga, som till exempel var han skall bo eller hur han skall få sin försörjning. Den som är ute efter att köpa bil, eller något annat som kostar en del, traskar inte bara in till första bästa bilfirma och köper bilen som står närmast. De flesta skaffar sig information innan de fattar viktiga eller ibland livsavgörande beslut.

Detta är egentligen självklart och det är onödigt att rabbla upp fler exempel för det finns hur många som helst. Men är det i alla sammanhang, och det var dit jag ville komma, alltid självklart att korrekt och relevant information finns tillgänglig, eller att de som är avlönade för att ge oss information, verkligen gör det när vi behöver den.

Hur står det till med samhällsinformationen? Politisk information som syftar till att säkra demokratin. För nog kan man väl säga att demokratin är värd att värna om så länge det inte finns några bättre alternativ.

Vilka är det som har i uppdrag att:

1. Ge medborgarna korrekt och relevant information om vad som är på gång i kommuner, riksdag, regering, EU etcetera?
2. Att kritiskt granska politiker, myndigheter och näringsliv (vars intressen, inte minst när det gäller näringslivet, ofta skiljer sig från befolkningarnas)?
3. Att kommentera och analysera det som sker i samhället?
4. Att skapa och förmedla debatt och åsikter?
5. Att vara en länk mellan politiker (näringsliv) och folket?

Kom nu inte och säg att det är bilhandlarna, snabbköpskassörskorna, dagisfröknarna, sjukvårdspersonalen, polisen, lokalvårdarna, de bankanställda, advokaterna. Det är givetvis massmedia.

Fungerar media tillfredställande på dessa punkter? Sköter de sina åtaganden eller behövs det instanser som granskar den “tredje statmakten” ?

Nya lagar och fördrag, vilka påverkar majoriteten av medborgarna på ett negativt sätt, införs kontinuerligt och utan att överdriva, syftar ALLA dessa lagar och fördrag, öppet eller mer dolt till att binda Sverige och dess medborgare hårdare till EU och till den lilla självutnämnda elit av bankirer och finansmän som styr Europa samt resten av världen.

Bakom de små (ibland större) stegen som tas med jämna mellanrum, ligger en medveten planering. Inget som sker i politiken sker av en slump! En av de största lögnerna som de anställda inom media gör allt för att bevara och har gjort under lång tid, till tidningsägarnas förtjusning men till befolkningens sorg, är att det ryms något som ens kan liknas vid demokrati inom EU. Att EU är demokratiskt.

Man intalar människor som arbetar inom andra sektorer än media, och som har fullt upp med att finansiera media och deras lögner via skattemedel, att EU, s marxistiska samhällsmodell är en utmärkt grund för demokrati och fredlig utveckling när syftet istället är att förslava Europas människomassor som man förslavade den ryska befolkningen i det forna Sovjet.

Allt för att kunna plundra dem ekonomiskt, socialt och andligt. Man förbjöd kristendomen, förföljde de kristna och lärde människor att dyrka den kommunistiska livsfientliga ideologin med dess avgudar Stalin och Lenin i spetsen.

Vad man INTE lärde människor (den stora massan) var att partieliten och de som startade den kommunistiska revolutionen (ägarna av kapitalet) som en del av ett större framtida maktövertagande, en ny världsordning bestående av lättstyrda och likriktade människor samt ett kontantlöst samhälle, inte hade för avsikt att dela med sig av sin makt eller sina pengar till massan vilket de borde ha gjort i sann kommunistisk anda. Rikedomarna sparades istället för att användas till framtida erövrings och plundringståg.

Kommunismen i EU precis som i Sovjet, gäller massorna. Inte eliten. Fattigpensionären Elsa, arbetslösa Kalle, sjukpensionären Bertil och alla (utan de som är köpta av kapitalägarna) vanliga människor påtvingas successivt en minskad levnadsstandard eftersom de måste vara solidariska med andra EU länder och deras befolkningar.

I praktiken innebär det att Elsa, Kalle och Bertil, som redan lever på gränsen för existensminimum, måste vara (förväntas vara) solidariska med Svetlana, Heinz och Frank som även de lever på gränsen för existensminimum i andra Europeiska länder, och tvärtom.

Alla EU ,s medborgare skall alltså ha det lika dåligt, förutom politikereliten, bankirerna, finanseliten, medieeliten och den skara som bankirerna och finanseliten än så länge behöver för att kunna genomföra sitt marxistiska, ogudaktiga och odemokratiska experiment i länder som de lagt beslag på utan majoriteternas medgivande.

Den fred som den “demokratiföraktande” och människoföraktande minoriteten talar om, är en fred som består av att massorna (majoriteten) gör som diktatorn/ett fåtal diktatorer (minoriteten), vill. Om bara massorna underordnar sig dem som kontrollerar penningen, (och därmed har makt över allt och alla), kommer en exemplarisk fred att sprida sig och lysa upp hela vår värld.

Man vill tro att en fred grundad på majoritetens rädsla och fruktan samt identitetslöshet och rotlöshet i mångkulturella (splittrade) och avkristnade (moraliskt upplösta) samhällen, är lösningen på de problem som mänskligheten brottas med.Så länge slavarna blint lyder sina herrar, råder en skenbar fred men är det fred utan frihet för det stora flertalet, som människor vill ha?

När skall våra medier berätta sanningen om EU och dess hot mot mänskligheten?

Kommentarer

Postat av: JANNE

Publicerad 2012-12-07 21:38:59

Inget imperium kan bli demokratiskt. Hur ska folkviljan kunna styra kolloser på lerfötter?

I magasinet Fokus, veckans nummer, stod det på första sidan att "EU är en finansiell insiderklubb."

Alla som läst lite om EU och "finansiella insiders" kunde se detta för många år sedan.

media kan inte se detta, innan majoriteten av deras köpare ser det!

Alltså kommer sanningen fram ca 4-5-10 år försenad.

När jag började läsa/lyssna om bankerna och finanskapitalismen (ca 2000) såg man ju tåget komma, så bra beskrivet i böcker av tex Naomi Klein.

Finanskraschen talades det om ett helt år (!) innan den kom - på Alex Jones gapiga show!

Fokus (mainstream borgerlig press) skriver det självklara fem år efter tåget har gått och människor får finna sig i att samhället styrs av insiders som plockar här och distribuerar där, efter eget tycke.

Ingen politiker utmanar "nyfattigdomen" som kommer direkt ur FN:s Agenda 21 - det är cashless grön global kommunism det!

Genom att spela med det ekonomiska systemet och skattesystemen kan insiders få hela befolkningar på knä. En centimeter i taget!

Vi kan inte dyrka både Trotsky och Stalin...haha!
Vi kan inte tjäna både Gud och mamma mammon.

:)





















Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-08 09:35:55

De inom media som har begåvats med en förmågan att kunna tänka, har för länge sedan förstått vad EU går ut och vad nyhetsrapporteringen och informationsspridningen handlar om.

Problemet är att de som styr EU och kontrollerar världsekonomin också är de som äger och kontrollerar i stort sett all media alternativt tjänar mycket på att stödja de som kontrollerar och äger allt. De enskilda journalisterna är bara glada om de får ha kvar sina arbeten och gör nästan vad som helst för sina arbetsgivare.

Det spelar därmed ingen roll hur mycket de anställda inom massmedia vet om EU och vart detta projekt samt andra galenskaper kommer att föra befolkningarna, för de är belagda med munkavel. De riskerar sina arbeten om de berättar sanningen om EU och annat som pågår bakom kulisserna utan människors vetskap.

EU,s länder och dess befolkningar har gjorts till slavar och är beroende av ett fåtal privatpersoner som äger nästan allt. Det är resultatet av århundraden av kolonialism.

Olika länders ledare har gått med på och går fortfarande med på dåliga avtal som gjort/gör att inte bara ledarna utan också hela länder samt oskyldiga människor och deras efterkommande i dessa länder, har hamnat/hamnar i beroendeställning till dessa privatpersoner och deras efterkommande.

De privatpersoner som äger makten och pengarna har kunnat korrumpera (gör så fortfarande) ländernas folkvalda ledare genom att ge dem bra med privilegier och pengar i utbyte mot deras lojalitet. Att detta har kunnat ske beror på att landets folkvalda ledare har valt att acceptera detta. De har med det valt sida.

De har valt dessa privatpersoner framför befolkningarna de är satta att företräda "I DEMOKRATISK ANDA". Dessa befolkningar betalar dock deras löner via skattemedel trots att de inte arbetar för befolkningarna utan för finanskapitalet och för de giriga bankirerna. Därför kan man säga att ländernas ledare och privatpersonerna (de som äger och styr) tillsammans medverkar till att författiga befolkningarna och göra dem maktlösa. Allt för att de med lätthet ska kunna infogas i den nya "kontantlösa världsordningen" och bli som en enda lydig stor fårflock som säger Bääää,bääää!

Penning och den åtföljande maktkoncentrationen samt att de som borde tala istället tiger, är orsaken till att det råder ett stort demokratiskt underskott, en sned fördelningspolitik och annan misär i Sverige, Europa och i resten av vår värld.

Det allra värsta är att de privatpersoner som äger pengarna och därmed har makten, även har makten över de som tillhör elitskiktet av tänkare i världen såsom nobelpristagare, professorer, forskare och andra.

De som hade kunnat göra skillnad är tyvärr lika köpta de eller så tystas de ner innan de får en chans att tala om vad de kan och vet eller har kommit fram till.

Postat av: JANNE

Publicerad 2012-12-08 10:40:00

Bä bä!

Vi är också får, men vi lyssnar inte till världen.
Vi hör till Herden.

Slaveriet är inte för de friköpta i Lammets blod. Det gör ju hela skillnaden!

Litar du till att Gud vet vad han gör, trots att det ser ut som det gör? Jag hoppas det!

EU kantrar redan. Hur ska det hållas ihop?

1 Superbyråkratin (som aldrig kommer att fungera)
2 Nytt krig mot gemensam fiende
3 EU fungerar som en filial till FN cashless Agenda 21 (är det redan) - kommer aldrig att fungera

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-09 09:01:04

Jag litar på att GUD vet vad han gör och att han mer än någonsin försöker få människor att vilja vända om till honom och ta emot hans älskade son.

Det drar ihop sig. Snart kommer det att stå klart vilken sida vi har valt för det fina bara två sidor, GUD eller mammon och det kommer att visa sig att de allra flesta har valt mammon.

De som väljer mammon är i de flesta fall, och det är viktigt att veta, inte några onda människor som väljer en otäck varelse med horn i pannan och eldgaffel i handen istället för GUD, utan det är vanliga människor som oftast är snälla mot andra i sin omgivning och kanske även sådana som är kristna men som helt missat poängen med Jesus Kristus lära.

Det som skiljer hans lära från till exempel de andra stora religionerna judendomen och Islam som också menar att människan skall vara snäll mot andra, gästfria mot främlingar och vänliga etcetera, är att Jesus säger att vi förutom att älska GUD av hela vårt hjärta även skall älska vår nästa som oss själva.

Vår nästa är inte vårt eget kött och blod, våra barn, föräldrar, den snälla grannen eller vår godhjärtade arbetskamrat. Vår nästa är först och främst människor vi inte känner. Att vi bryr oss om våra nära och särskilt våra barn, föräldrar med mera, är ingen större bedrift utan något högst naturligt. Det har människor gjort i alla tider och långt innan Jesus levde på jorden.

Berättelsen om den barmhärtiga samariten hade förlorat hela sin poäng om personen som låg misshandlad vid vägkanten, hade varit en nära anhörig till alla dem som gick förbi.

Att älska sin nästa som sig själv kräver mer och jag har skrivit ett inlägg om detta på bloggen tidigare, "välgörenhet eller att älska sin nästa som sig själv". Det innebär att om du som tror på GUD och vill följa Jesus, vet om att lidande och orättfärdighet förekommer någonstans i din närhet (GUD kräver inte att du skall åka till andra sidan jorden) så är det din skyldighet att ta ställning emot detta och på det sätt du kan.

Det kan vara på din arbetsplats, i ditt bostadsområde, i din församling, någonstans i din stad, i ditt land ja i stort sett var som helst.

Hur du ska göra beror på omständigheterna, situationen och på dina förmågor/ begåvningar men du kan alltid göra något även om du du själv tycker att det inte är något särskilt.

Ett bra exempel från verkligheten är att om du till exempel arbetar inom myndigheter eller annan verksamhet, som skall spara pengar som det brukar heta, och du vet att många människor (de som är din nästa) kommer att bli lidande och behandlade på ett orättfärdigt sätt så måste du agera, börja ifrågasätta och göra vad du kan istället för att bita ihop och verkställa besluten från högre ort för att du är rädd att förlora jobbet.

Så gjorde nazisterna varav många innan Hitlers maktövertagande, var helt vanliga och antagligen, i de flesta fall, goda familjefäder. Snälla mot sina barn, föräldrarna, frun, grannen, arbetskamraterna, främlingen på gatan, etcetera.

Du själv hade nämligen inte velat vara i den situationen som din nästa i exemplet och som den påtvingats mot sin vilja för att det finns dom med makt som anser att din nästa (vilken även är deras nästa), inte skall få leva under drägliga förhållanden (de älskar långt ifrån sin nästa som sig själva).

Du hade velat att det fanns rättfärdiga människor som hade kunnat ställa sig på din sida om detta hade hänt dig. Inte genom ord och en tycka synd om klapp på axeln eller kinden, utan genom ett aktivt ställningstagande (handling).

Du hade velat se andra välja det goda, välja välvilja som kan förändra, välja kärleken till nästan och därmed kärleken till GUD, aktivt. Du hade i det läget inte velat att en enda människa valde mammon, det vill säga pengarna (de pengar samhället är ute efter att spara på dig) istället för GUD.

Våra gåvor har vi fått av GUD för att vi skall tjäna mänskligheten eftersom GUD älskar mänskligheten och alla enskilda människor. Vi har inte fått våra gåvor för att tjäna oss själva, våra egna barn, egna föräldrar och några utvalda personer i vår egen bekantskapskrets.

Det är i det större perspektivet vi skall tjäna och därför blir det helt fel när människor tjänar mammon (penningen), använder sina gåvor för att tjäna mammon framför GUD och hela hans skapelse vilket Jesus kom till jorden för att lära oss att vi INTE skulle göra.

Han lärde oss att vi skall tjäna skapelsen och varandra "att vi skall älska andra" alla andra som oss själva för det är endast så vi kan tjäna och älska GUD som älskar alla. Det är endast så vi kan vara kristna.

Vi är inte kristna bara för att vi tycker synd om våra medmänniskor, hälsar snällt på vår nästa, hjälper en gammal människa över gatan, ägnar oss åt välgörenhet, går på kristna möten eller på gudstjänster varje söndag med mera.

Vi är kristna när vi använder de gåvor vi har fått av GUD till något som gynnar GUD och vad HAN älskar. Inte vad vi älskar om det så är en partner, barn, föräldrar eller andra, kanske våra ägodelar.

Detta är en stor del av det nya förbundet men många kristna verkar tro att det räcker med att idka välgörenhet med medel som samlats ihop bland allmänheten och som de sedan personligen får dela ut, att ge hemlösa tak över huvudet och mat för dagen med mera.

Det är självklart bättre än inget men det handlar inte om att älska sin nästa som sig själv för den som idkar välgörenhet hade aldrig velat befinna sig i samma situation. Välgörenhet hade inte behövts om människor hade älskat sin nästa som sig själv.

Utan GUD hade vi inte fått våra gåvor och kunnat tjäna alla de pengar vi kanske tjänar om vi är framgångsrika inom något område och våra närmaste hade inte kunnat leva så bra liv som de kanske kan leva.

Värt att tänka på för dem som anser att de har blivit framgångsrika av egen kraft, slitit ont och arbetat sig upp, och endast med två bara händer som det brukar heta i vissa fall.

Människan kan

Postat av: Janne

Publicerad 2012-12-10 00:14:36

Du skriver: "Jag litar på att GUD vet vad han gör och att han mer än någonsin försöker få människor att vilja vända om till honom och ta emot hans älskade son."

Det är en ohygglig klyfta mellan Guds barmhärtighet och våra systembyggen.

Guds Rike slutar inte att växa, fast det ser mörkt ut i världen.

I Iran blir folk kristna idag.

Hur ska man förklara det, utan att nämna Guds barmhärtighet?

Han är så fantastisk att vi har svårt att förstå.
Vi tror att han störtar härskare varje dag, då han är på sjukhusen och bland änkor som gråter och bland de förtryckta få människor ser. Gud hör bön.

Korset är svaret.






Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2014-07-28 19:44:24

EU i Apokryferna !.

Tyvärr på Engelska.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Esdras+11&version=CEB

https://www.biblegateway.com/passage/?search=2+Esdras+12&version=CEB

EU/det första Vild-djuret och Islam/den Falske Profeten/det andra Vilddjuret, efter 3e Världskriget -

http://runeberg.org/bibeln/66_13.html

Hesekiel kap 38 -

13. Saba och Dedan och Tarsis' köpmän och alla dess unga lejon skola
då utfråga dig: »Har du kommit för att taga rov, har du
församlat dina skaror till att göra byte till att föra bort
silver och guld, till att taga boskap och gods, ja, till att
taga stort rov?»

Saba/Yemen - Dedan Saudiarabien/Det andra Vilddjuret.,
Tarsis Köpmäns/EU/Det första Vilfdddjuret.

Arne Strand.

Svar: Tack Arne! Ska kolla på det.
experimentlandet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik