Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Rasmus Pauladan och Koranbränning

Publicerad 2022-05-07 21:59:39 i Allmänt,

Det sägs att Rasmus Pauladan (koranbrännaren) är en ”högerextremist” men han är varken högerextremist eller någon extremist överhuvudatget utan en DUM OCH KÖPT BYFÅNE.

Efter den så kallade pandemin/plandemin och samtidigt som kriget i Ukraina/Ryssland pågår så har Islamofobin i Sverige minskat dramatiskt. EXPO och deras uppdragsgivare har fått lite att göra, se länk nedan och om Expo, och då behövs det en IDIOT som Rasmus Pauladan som börjar att bränna Koranen för att få fart på hatet mot muslimer och grupp mot grupp tänket.

Alla har rätt att tycka, tänka och tro vad de vill men att bränna Koranen det gör bara en byfåne som är underbegåvad och som vill ha uppmärksamhet för att han inte kan få det på något annat sätt.

I Påskhelgen var det då återingen dags för lite Koranbränning och denne DÅRE fick den uppmärksamhet som han var ute efter.

Var han ensam eller hade han andra med sig?

Varför kallas han för en högerextremist i media när han är en dum byfåne som beter sig som en idiot?

Är det kanske för att media (vilka äger medierna?) vill slå ner på alla som värnar om sitt folk och sitt land (vilket alla folk även muslimerna och alla andra gör) men som kallas för högerextremister eller rasister eller nazister eller till och med för terrorister i medierna?

Här om Expo:

https://experimentlandet.blogg.se/2015/september/underrattelsetjansten-expo-styr-svt.html

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2022-05-12 23:48:07

Jag håller verkligen med dig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik