Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kristna, världen och krig

Publicerad 2022-05-07 16:37:47 i Allmänt,

Skall vi som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud (inte till några kyrkor eller samfund) oroa oss över att världen och världens barn krigar i världen och på sitt eget territorium och med varandra?

Har de inte alltid gjort det? Är det, och har det inte alltid varit naturligt för dem att KRIGA med varandra?

Vad kan vi som är Jesus/Guds barn göra åt det annat än att be för att de inte ger sig på oss, hans församling betående av alla som har blivit frälsta till HONOM, utan att vi kan få leva i FRED med varandra och med VÅR HERRE JESUS KRISTUS fram tills att han kommer tillbaka?

Nu när krigen trappas upp så är det märkligt att många ”kristna”, alltså människor som har varit kristna länge bara verkar ha krig i huvudet och som de talar om på sina hemsidor och bloggar.

Jag tänker främst på hemsidan ”Flammor” och på hemsidan ”Apostlaggärningarna 29”.

Varning för krig!, blir det ett tredje världskrig?, nu är snart kriget här! Och sedan Putin och RYSSEN hit och dit. Det är vad man kan läsa på dessa ”kristnas” sidor.

Är det inte detsamma som de VÄRLDSLIGA MEDIERNA/NYHETERNA ägnar sig åt (sprider) 24 timmar om dygnet?

Att rapportera om hur världens barn krigar och trappar upp ondskan och att alla därför skall vara på sin vakt, det vill säga vara livrädda, vart vill dessa kristna komma med det?

Vi som har läst våra biblar vet att det kommer att bli ett rent HELVETE på jorden innan Jesus/Gud kommer tillbaka och ännu är det bara början.

Vi vet också att han kommer att utrota dom ONDA som är världens barn men också att han kommer att göra rent hus med SKÖKAN, med den religiösa makten, den falska kristenheten som har gått samman med den världsliga makten!

Vore inte det bättre att VARNA för??

Att varna för att det är dags för ”kristna” att DRAGA UT FRÅN DET STORA BABYLON (från kyrkor och samfund som vandrar med världen och med världens herre, med EKUMENIK och med annat ogudaktigt) så att de inte drabbas av hennes plågor?

Varför gör de inte detta?

Är det för att de är för FEGA och för att de inte vill stöta sig med världen och med alla världens barn/representanter?

Tyvärr så är det nog så. Det visade sig inte minst under den så kallade pandemin som var en plandemi och då kyrkorna och samfunden direkt ställde sig på VÄRLDENS sida och bommade igen sina kyrkor och uppmanade sina medlemmar att vaccinera sig med läkemedelsindustrins experimentvacciner vilka idag har blivit stämda på grund av att många har dött eller blivit allvarligt skadade av deras vaccin.

Som nyfrälst/frälst till Jesus/Gud så vill man gärna tro att det finns någon skillnad mellan dem som påstår sig vara Jesus/Guds barn (som tillhör hans rike här på jorden) och världens barn (som tillhör världens rike) men sanningen är att det inte finns någon skillnad annat än att de förstnämnda använder sig av Jesus/Guds namn för att få människor med sig och in till sina kyrkor och samfund.

Det blev en chock för mig när jag som nyfrälst insåg att dom värsta människorna finns i kyrkorna och i samfunden.

Det är inte världens barn som talar om var de står och som står upp för det (vad de än står upp för) som är dom farliga.

Dom har rätt att tro på vad de vill och gör så och om man inte vill ha med dem att göra så behöver man inte ha med dem att göra. Det är RÄTTVIST!

Men att LURA människor/NYFRÄLSTA att de vandrar med Jesus/Gud vilket är vad kyrkorna och samfunden och de flesta så kallade kristna gör och utan att göra det då det istället är världen eller vem eller vad som helst som de vandrar med, VAD SKALL MAN SÄGA OM DET!

Här ett exempel från världen:

Om någon vill bli politiskt aktiv och går med i ett parti, vilket parti som helst, och det partiet säger sig stå upp för något som den som vill bli med i partiet också står upp för och det senare visar sig att partiet inte alls står upp för det som de har sagt sig stå upp för utan för något helt annat, har den då inte blivit LURAD?

Om den då påpekar det och säger att jag trodde att ni stod upp för det eller för det för jag läste ert partiprogram noga innan jag kontaktade er, är det då den som har gjort något fel?

Nu vet vi ju som kristna och frälsta till Jesus/Gud att det inte finns några politiska partier i Jesus/Guds rike för att hans rike inte är av denna världen men jag tog detta som ett exempel då det är så här det ser ut i kyrkorna och i samfunden.

Om någon har blivit SANT frälst till Jesus/Gud och sedan söker sig till kyrkor/samfund i hopp om att hitta likasinnade där (en gemenskap på den grund som är Jesus/Gud) och talar om vad Jesus/Gud har talat om för den (ger sitt bidrag till församlingen) och om det är något som inte kyrkorna vill veta av eftersom det kan störa ledarskapet där vilka vandrar med världen och älskar världen, eller ordningen i största allmänhet, DÅ ÄR DET DEN SOM HAR FEL OCH SKALL FÅS TILL ATT ÅNGRA SIG OCH GÖRA AVBÖN.

Det leder slutligen, och om den/de går med på det, till att den/de dör andligt. DET LEDER TILL ANDLIG DÖD både för dem personligen och för kyrkorna och för samfunden!!

Så här går det dessvärre till inom kyrkorna och samfunden. Därför finns det inget friskt i dessa, ingen sälta utan bara pekpinnar, lag och förordningar, ekumenik, heja Israel och alla judar med mera som kommer från världen (eller från dem som är där i kyrkorna och som gör allt för att hålla sams med världen) och som inte Jesus/Guds Ande kan rätta sig efter.

När jag säger att det är farligt att som SANT frälst till Jesus/Gud eller som NYFRÄLST söka sig till kyrkor och samfund så menar jag verkligen det.

Det är inte så att de vill någon människa något ont rent fysiskt eller materiellt, tvärtom.

De bjuder gärna in allt och alla, alla är välkomna, kom som ni är och som ni tror, säger de, utan vad jag menar är att om man har blivit SANT frälst till Jesus/Gud och om man man vill följa HONOM så skadar det en på ett ANDLIGT PLAN om man söker sig till Satans kyrkor som vandrar med världen och som trivs med det och som aldrig kommer att sluta med det.

Det är inte världen och världens barn som är ett SANT Jesus/Guds barns värsta fiender. De bryr sig inte om vad kristna tror eller inte tror. De får enligt dem tro på vad de vill så länge som de får tro på vad de vill. Det är RÄTTVIST!

De, världens barn, verkar vara medvetna om att det finns två olika riken här på jorden, Jesus/Guds rike och världens rike och att antingen så tillhör en människa det ena eller det andra riket men det verkar vara desto svårare för ”kristna” (falska kristna) att förstå och som gör allt för att sammanfoga dessa två riken till ett enda rike (LÄS PÅ OM EKUMENIK vilket är vad kyrkorna och samfunden ägnar sig åt och har ägnat sig åt de senaste deccenierna!!)

Se länkar nedan!!!  

https://experimentlandet.blogg.se/2017/july/sann-och-falsk-ekumenik.html    

https://experimentlandet.blogg.se/2019/november/receptiv-ekumenik.html

https://experimentlandet.blogg.se/2017/february/tio-tumregler-for-god-ekumenik-med-kommentarer.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik