Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kristna, världen och helvetet!

Publicerad 2022-05-05 19:10:48 i Jesus,

Vad säger Jesus/Gud och apostlarna om kristna som älskar världen och allt vad världen åtrår och lockas av?

Säger han inte att:

Älska inte världen och det som finns i världen. Om någon älskar världen

finns inte Faderns kärlek i honom. Ty det som finns i världen, vad kroppen begär, vad ögonen åtrår, vad högfärden skryter med, det kommer inte från Fadern utan från världen. Och världen förgås med sina lockelser, men den som gör Guds vilja består för evigt”(1. Joh. 2: 15-17)

Och att:

Ni trolösa, vet ni inte att vänskap med världen betyder fiendskap med Gud? Den som vill vara vän med världen blir fiende med Gud”(Jak. 4:4)

Är det VÄRLDEN som är ett problem ”för kristna” eller är det det faktum att majoriteten av de som kallar sig för ”kristna” älskar världen och gör allt för att kompromissa och samarbeta med världen?

Är inte Jesus/Guds rike och världens rike två helt vitt skilda riken med två olika herrar? Kan man som kristen tjäna båda rikena och båda herrarna samtidigt? Vad säger Jesus/Gud, apostlarna och bibeln om det? Är det inte att:

Ingen kan tjäna två herrar. Antingen kommer han att hata den ene och älska den andre eller att hålla fast vi den ene och inte bry sig om den andre. Ni kan inte tjäna både Gud och mamon”(Matt; 6:24).

Är det konstigt att de så kallade kyrkorna, samfunden och församlingarna befinner sig i FRITT FALL när de följer världen, tjänar världen och med det bevisligen ”älskar världen”?

Om de väljer att samarbeta och att kompromissa med världen och med världens barn (med herren över världen), VILKET DE GÖR, är det då underligt att kyrkorna saknar AUKTORITET och KRAFT som kommer från Jesus/Gud?

Inte tjänar vi väl världen kanske de säger. Världen är ju såna som Putin eller andra världsliga (hemska) makthavare eller diktatorer och dom (dessa onda människor) tjänar vi verkligen inte.

Men, undrar jag, är det bara de makthavare (diktatorer) som hörs och syns i medierna som är världen och världens barn (som representerar världen) eller består världen och världens rike av FLER människor än dem?? Kanske av majoriteten av människorna på jorden?

Vad lär Jesus, apostlarna och bibeln om detta? Om vilka som är Jesus/Guds barn och vilka som är världens barn?

Hur blir en människa (människor) ett Jesus/Guds barn och tillhörande HANS RIKE?

Är alla människor från födseln Jesus/Guds barn och tillhörande HANS RIKE med automatik?

Om så är fallet varför kom Gud till jorden i form av Jesus Kristus? Var det för att fråga om det fanns några snälla barn (likt jultomten) och för att sedan konstatera att ALLA är Snälla, Fina, Goda och gör sitt bästa i världen och efter det dra sig tillbaka?

Var det så? Eller vad lär Jesus/Gud apostlarna och bibeln/skriften?

Är det inte att alla människor föds med en syndanatur efter att de första människorna (som var Adam och Eva) gjorde uppror mot Gud?

Lär inte Jesus/Gud, apostlarna och bibeln att alla människor härstammar från dessa två människor och att synden (deras synd) efter deras uppror i Edens lustgård, har gått i arv till alla människor (generation efter generation) som kommit efter dem?

Att alla människor sedan dess föds med en SYNDANATUR (med Adams natur)?

Även om de är eller verkar vara snälla, goda med mera och gör sitt bästa här i världen så är de inte Jesus/Guds barn förrän denna ”syndanatur” har fått ge vika för den ”nya naturen i Kristus Jesus”?

Innan detta (VILKET ÄR ETT JESUS/GUDS VERK) eventuellt sker och Jesus/Gud av NÅD frälser dem till sig och de tar emot frälsningen, så är de världens barn och de tillhör ett helt annat rike. De tillhör världens rike som har en annan herre.

Rent förståndsmässigt så brukar ”kristna” som har läst sin bibel kunna förstå detta men,,,,vad de inte kan eller rättare sagt VILL förstå är varför inte alla som är snälla, trevliga, generösa med mera (vilket många människor, majoriteten, är) inte också kan få vara Jesus/Guds barn och ingå i hans rike om DE VILL DETTA.

Att tala om eller antyda för dem att de inte är Jesus/Guds barn (hans FÅR) vilket de inte heller vill vara då de i regel trivs med sina liv i världen och med allt vad världen kan ge dem, anses vara DISKRIMINERANDE enligt dessa kristna.

Om icke troende och frälsta till Jesus/Gud (världens barn) vill att de och deras liv i världen (allt de åtrår och allt de vill ha och söker efter) skall välsignas då skall de minsann få välsignelse av de kristna eller av kyrkor och samfund för något annat är diskriminerande, tycker de ”kristna”.

Om de endast vill ha Jesus/Gud som frälsare eller som JULTOMTE, någon som välsignar allt de gör och allt de tror på men inte vill ha honom som HERRE så låt dem då få sin vilja fram resonerar dessa kristna som kallar sig för Jesus/Guds barn, för hans lärjungar med mera.

Om de bara går till kyrkan/samfundet (ger tioende och ger till kollekten) så ordnar sig allt till det bästa!

Är de, dessa kristna, hans barn, hans lärjungar eller vems barn är de?

Accepterar Jesus/Gud att vara frälsare/jultomte för världens barn utan att de vill ha honom som Herre och utan att de vill tjäna honom?

Är det okej för HONOM om de bara är snälla och trevliga och ger tionde eller till kollekten för att sedan få välsignelse av kyrkorna/samfunden, av deras så kallade HERDAR?

Hur tänker ni kristna som har läst er bibel eller predikar ni en ANNAN Jesus/Gud och ett ANNAT evangelium?

Ett inkluderande evangelium (att alla är Jesus/Guds barn tillhörande HANS rike!) vilket inget världens barn har något emot eftersom det knappast kan skada dem om ni eller era kyrkor och samfunden välsignar dem och det de gör eller tror på.

I såna fall vad säger Jesus/Gud, apostlarna och bibeln om det och vem/vilka är det som tar skada av att ni predikar som ni gör, predikar en Jesus/Gud för VÄRLDEN i syfte att ENA världen och slå samman världens rike med Jesus/Guds rike?

Vad skulle hända om ni hade börjat predika Jesus/Guds SANNA evangelium och hans oförfalskade lära som ni väl känner till men inte vill kännas vid? Hade världens barn då börjat att gå emot er och vad hade kunnat hända med er då?

Hade de sagt att ni, ”kristna” är så kärleksfulla och goda, snälla eller hade de vänt sig mot er och sagt att ni står upp för diskriminering, att ni är hatiska och onda, obarmhärtiga, kanske rasistiska, antisemitiska etcetera?

Hade ni inte fått LIDA här i världen då precis som Jesus/Gud fick lida här i världen? Fick han lida för att han var kärleksfull, barmhärtig, snäll och god, ville allas väl eller för att han gjorde underverk och mirakler eller VARFÖR fick HAN LIDA, HAN SOM VAR OCH ÄR KÄRLEK?

Var det inte för att han gick emot VÄRLDEN och emot de JUDAR (emot den religiösa makten) som samarbetade med den Romerska makten (med den världsliga makten, med världen och med världen barn) liksom de kristna gör idag?

Fick de skriftlärda och fariseérna (JUDARNA) som menade sig vandra med Gud (som hade Lagen men inte Nåden), lida här i världen eller var det Jesus (Gud) och apostlarna som fick göra det?

Att ta parti för den ena eller den andra världsliga makthavaren (för tillfället handlar det om Putin eller om presidenten i Ukraina) för att medierna eller regeringen/regeringarna säger att den eller den makthavaren (eller diktatorn) är bäst och skall stödjas, är det värdigt en KRISTEN, KRISTNA när alla världens makthavare (som kommer och går) är lika RUTTNA och ogudaktiga och TILLHÖR ETT ANNAT RIKE som styrs av en annan herre som ni säkert vet vem det är?

Förövrigt så ställ er frågan varför den ena eller den andra världsliga makthavaren (idag står det mellan Putin och presidenten i Ukraina) kan få makt överhuvudtaget.

Handlar det inte om att de har en massa människor med sig? Är dessa som de har med sig Jesus/Guds barn och tillhörande hans rike, ett rike som inte är av denna världen enligt Jesus/Gud, eller är även de VÄRLDENS BARN som tillhör ett annat rike, det vill säga som tillhör världens rike och som gör vad deras herre vill att de skall göra?

När kristna (så kallade ”kristna”), och det spelar ingen roll hur länge de har varit kristna, hur gamla de är om de är män eller kvinnor, fattiga eller rika, inte VILL förstå att det endast finns två riken här på jorden enligt Jesus/Gud, apostlarna och bibeln och att att en människa antingen tillhör det ena eller det andra riket och tar parti för Jesus/Gud och för hans rike, då blir det som det har blivit med kyrkorna, samfunden och den så kallade ”samlade” kristenheten.

De är (blir) som vilka institutioner som helst och det finns ingen auktoritet, kraft som kommer från Jesus/Gud på grund av att de och deras kyrkor kompromissar och samarbetar med VÄRLDEN, med världens barn som de har välkomnat in till sina kyrkor och samfund för att de tror och vill tro att det är KÄRLEKSFULLT.

Att inkluderande av allt och alla är något bra för Jesus/Guds rikes utbredande.

De säger att det finns ju en chans att de inbjudna (alla) eventuellt kan bli frälsta till Jesus/Gud i kyrkorna förr eller senare om de bara lär sig bibeln och får lyssna till predikningar av kärleksfulla så kallade HERDAR, alltså präster och pastorer och andra.

Vad som händer är möjligtvis att de tar emot en kyrka (ett samfund) och människorna (ledarskapet) där men frälsta till Jesus/Gud blir de inte i några kyrkor eller i några samfund.

Ingen människa söker sig till kyrkor eller samfund för att bli frälst till Jesus/Gud. De söker sig dit för att de kanske mår dåligt på något sätt och/eller kanske är ensamma och vill ha gemenskap, någon, några att prata med, eller för att få pengar, kläder, mat eller annat som kyrkorna och samfunden kan ge dem/delar ut.

De söker efter frälsare (efter människor som kan tillfredställa deras materiella behov) men inte efter Jesus/Gud som de inte har upplevt och som inte har dragit dem till sig.

De kan inte söka HONOM om de inte har upplevt honom och HAN HAR DRAGIT DEM TILL SIG!! Det är han som söker en människa/människor FÖRST enligt vad bibeln lär!!

Frälsningen sker inte I LÄGRET (i kyrkor och i samfund/församlingar) bland dem som redan har blivit frälsta till Jesus/Gud.

Det är först när Jesus/Gud har kallat en människa och gett sitt frälsningserbjudande och människan har valt att säga ja och att ta emot honom som ÖNSKAN om GEMENSKAP med andra som har blivit frälsta till HONOM, tar vid.

Då går den inte till en kyrka eller till ett samfund för att få social gemenskap rent allmänt (eller något annat) då det finns många organisationer och rörelser som kan erbjuda den det utan den går dit för att få GEMENSKAP med andra som har blivit frälsta till Jesus/Gud och som den kan ha gemenskap med PÅ DEN GRUND SOM ÄR JESUS/GUD. Den söker efter systrar och bröder i TRON!!

Denna ordning råder dessvärre inte inom kyrkor och samfund eftersom alla är välkomna som de är och som de tror. De som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud måste ha överseende med alla som kommer till kyrkorna utan att ha blivit frälsta till Jesus/Gud och som drar med sig den antikristliga anden (världens ande) in till kyrkorna. Allt från Homosex anden, Islam anden, Newage anden, Buddist anden, Hen anden, Trans anden och andra andar som inte kommer från Jesus/Gud utan från världen och SATAN.

De förväntas att kompromissa och samarbeta med världens ande, med världens barn och ytterst sätt med Satan själv vilken är deras herre (herren över världen), för något annat är elakt, diskriminerande och rasistiskt med mera och det är den som har blivit SANT frälst till Jesus/Gud som blir boven i dramat om den har några synpunkter på det.

Då kallas den för dömande och för mycket annat och får veta att det handlar om att HÅLLA SAMS med alla som befinner sig i kyrkan och till vilket pris som helst!!

Alla som är där är minsann Jesus/Guds barn, punkt slut, som han älskar även om de inte älskar honom och varken kan eller vill ha honom som herre. Han älskar dem så mycket ändå? Är det SANT, är det vad han och bibeln lär?

Som nyfrälst och enligt de ”falska kristna” förväntas man älska och stötta alla världens barn som har andra herrar och som innerst inne hatar en för att de hatar den Ande och Herre som man tog emot vid sin frälsning.

Dessa ”falska kristna” vet att de inte kan ge sig på Jesus/Gud själv utan de gör som Satan alltid har gjort och gör, de ger sig på dem som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud och börjar att anklaga dem när de I ANDE och I SANNNING talar om vad Jesus/Gud vill att de skall tala om och så tror de att de kan komma undan med det.

Och de får förstås alla icke troende världens barn med sig såsom avgudadyrkare, horbockar, horor, luder, otuktsmän/otuktskvinnor med flera vilka ser fram emot mer support, gratismåltider i kyrkorna/samfunden, husrum, pengar, kläder eller annat.

Det är en SVÅR tid idag för alla som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud och inte till några kyrkor och samfund eller till några människor men det är inte ”världens barn” som är problemet.

Det är inte Putin eller någon annan maktfullkommlig människa (något världens barn) som är problemet utan det är DE FALSKA KRISTNA som säger att de vandrar med Jesus/Gud men som inte gör det utan som vandrar med världen och med världens alla människor och samarbetar och kompromissar med dem PÅ DEN GRUND SOM ÄR JESUS/GUD.

Världens barn vet vi var vi har. De är världens barn och de har inte påstått något annat och de följer världen och herren över världen för att de inte kan göra något annat och de TRIVS i regel med sina liv i världen även om många av dem av någon anledning gärna vill bli välsignade av kristna och av deras kyrkor i hopp om att få ett ännu bättre liv (ännu mer av makt och annat) i världen.

Detta grundar sig på en RÄDSLA för att hamna i HELVETET och som världens barn har fått inpräntat i sig sedan många århundraden tillbaka av kyrkan/kyrkor att de kommer att göra om de inte tar emot Jesus/Gud eller rättare sagt någon kyrka under sin livstid.

Men hur i hela fridens namn kan de ta emot Jesus/Gud om han inte har kallat dem, sökt dem?

Är inte det till att skapa ångest och lidande hos människor (psykisk ohälsa) som inte kan ta emot honom för att han inte har kallat dem, dragit dem till sig?

Om han inte har kallat och sökt dem (om han inte har gett dem frälsningserbjudandet) kommer han då att kasta dem i ”helvetet” den dagen de dör eller är det bara något som kyrkorna lär ut för att människor skall komma till dem? För att kyrkan/kyrkorna skall kunna växa?

Är det inte de ”Satans verktyg” som kallar sig för kristna men som inte är det som en dag kommer att hamna i det HELVETE som bibeln beskriver och för att ha dragit in människor till sina kyrkor vilka har varit livrädda för att hamna i helvetet men som inte har blivit frälsta till Jesus/Gud och därför inte borde vara där och som när de väl är där SKADAR mer än vad de gör NYTTA för Jesus/Guds rike men som är med för att de är rädda för att hamna i helvetet?

Kan de som är rädda för att hamna i helvetet bidra med något till Jesus/Gud och till hans rike eller kan de endast bidra med något till kyrkorna och till prästerna och pastorerna och till andra människor där i KYRKAN/KYRKORNA?

Om dessa säger att ge tioende eller mer till kyrkan samt mycket till kollekten för då är du en sann Jesus/Guds lärjunge/en sann kristen, fin och snäll och de gör det för att de är rädda för att hamna i HELVETET vad i hela HELVETET liknar det?

Är det inte så de gör även om de inte kallar sig för katoliker (läs på om avlatsbrev!) utan för protestanter?

Tänk efter ett tag ni läsare som är kristna eller kallar er för kristna och ställ er frågan vem/vilka bibeln, Jesus/Gud och apostlarna vänder sig till?

Är det till muslimer, buddister, ateister etcetera och till alla världens barn eller är det till dem som har blivit frälsta AV Jesus/Gud TILL Jesus/Gud?

Är inte bibeln ett rättsnöre för de kristna och som kristna ifall de har blivit frälsta till Jesus/Gud kan gå för att kolla upp om det de har fått till sig från Jesus/Gud i sin ANDE verkligen stämmer eller om det kommer från något annat håll?

Är det inte så som det är menat att bibeln skall användas? Eller är det en LAGBOK likt vilken lagbok som helst?

Om Jesus/Gud, apostlarna och bibeln vänder sig till de kristna är det då inte de kristna som skall oroa sig för att hamna i det som bibeln beskriver som helvetet?

Varför blandar de in andra människor som har andra religioner eller som inte har någon religion alls och hotar dem med helvetet?

Handlar det inte om att få makt och kontroll över dem, över alla, som mår bra i världen och vars rätta element är världen precis som fiskarnas rätta element är att befinna sig i vatten?

Varför dra upp en fisk på torra land och tro att den kommer att kunna trivas där?

Är det inte detta som Satans kristna försöker att göra i syfte att få så många som möjligt in till sina kyrkor, samfund och församlingar och med hot om HELVETET?

Istället för att be för länder och folk när oroligheter blossar upp här och där eller när det blir krig här och där så borde detta vara böneämnet nummer ett för de kristna och deras kyrkor och församlingar.

Att de som befinner sig i kyrkorna inte gör det på grund av rädsla för att hamna i helvetet eller på grund av rädsla för att inte vara tillräckligt fina och bra, goda, kärleksfulla människor och att Jesus/Gud om de verkligen är HANS barn befriar dem från ALLT slaveri inklusive från det SLAVERI som kyrkorna vill att de skall befinna sig i för att de vill livnära sig på dem och livnär sig på dem.

Det vore en bön som jag tror att Jesus/Gud skulle lyssna till men som de kristna i sina kyrkor och samfund aldrig kommer att be. Fråga er varför?

De ber istället för världen och för makthavare, för länder och folk som INTE befinner sig i slaveri i några kyrkor utan som är i sitt rätta element genom att de är världens barn och älskar världen även om det är jobbigt att leva i Ukraina eller i Ryssland just nu och för alla som lever där.

Nästa gång är det jobbigt att leva i något annat land.

Och det är SANT att vi som kristna skall be för makthavare och för andra (för överheten) men inte för att de (eller andra) skall få mer makt utan för att vi skall kunna leva i FRID som SANT troende och frälsta till Jesus/Gud.

Att gå till kyrkor och till samfund som älskar världen och vandrar med världen ger inte FRID till någon som har blivit sant frälst till Jesus/Gud.

Det skapar möjligvis en trygghet och en tillhörighet för personen eller personerna i fråga men inte sann FRID med Herren Jesus Kristus som de, kyrkorna inte vill att någon skall ha.

Det skall vara FRID i kyrkan/i samfundet/ i församlingen och med de ofrälsta (med den ofrälsta anden) och den friden har jag redan talat om vad den handlar om men talar om det igen och med lite andra ord.

Den handlar om att göra det bekvämt och bra för alla som kommer till kyrkan och av den anledningen finns det inga som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud där.

De flyr sin kos när de förstår att det är vad det handlar om. Jesus/Guds Ande som finns i dem kan inte samarbeta med den ande som finns i kyrkorna (den antikristliga anden, världens ande) även om den verkar vara SNÄLL och TREVLIG men det finns vissa som hänger sig kvar och som tror att det går att förändra kyrkan/samfundet/församlingen INIFRÅN genom att tala den (folket där) tillrätta.

De säger att även jag eller vi råkade ut för samma sak som nyfrälsta men nu har jag/vi lärt oss från präster och pastorer (ledare/äldste) att vi inte hade rätt utan fel och så kryper de och krälar för dem i hopp om att få en position inom kyrkan/samfundet/församlingen.

Går det verkligen att tukta Jesus/Guds Ande och att få den till att passa in i kyrkorna och i samfunden, i församlingarna som vandrar med världen och som älskar världen?

Detta är en sista fråga (jag har ställt många i detta blogginlägg) till alla er kristna som tycker att jag är oförsonlig, kärlekslös, obarmhärtig, dömande, hatisk, elak med mera och som varnar för min blogg som enligt er dessutom är rasistisk och antisemitisk utan att ha förklarat varför ni tycker så.

Tror ni att NI kan tysta mig?

Det kan ni inte men eftersom ni (de flesta av er som inte kan låta bli att läsa min blogg) är världens barn men som kallar er för kristna så tror ni att det är ignorans och/eller tillrättavisningar som gäller som ett första steg för att tysta någon.

Nästa steg, alltså steg två är att börja förtala personen eller personerna ifråga så att ingen skall tro på den/dem eller lyssna på dem och det sista och det tredje steget om de inte har omvänt sig (till kyrkorna och samfunden i detta fallet) är ett gemensamt DREV mot de obehagliga som inte kan tystas och då kommer ni som kallar er för ”KRISTNA” att ta världens människor till hjälp för att få er vilja fram.

Precis som de skriftlärda och fariseérna/JUDARNA använde sig av romarna (den världsliga makten) för att få bort sin egen Herre/Gud och förföljde hans apostlar så gör ni detsamma och det kommer ni att göra mer och mer fram tills att Jesus/Gud kommer tillbaka och tar bort er om inte RYSSEN eller någon annan/ andra möjligtvis hinner före.

Ni kallar er för kristna/frälsta och för Jesus/Guds barn, för lärjungar till Jesus/Gud utan att VILJA KÄNNAS VID HONOM.

Det enda ni är ute efter är positioner, pengar, status och makt i världen. Ni älskar världen och allt vad världen åtrår och lockas av (precis om judarna under Jesus tid på jorden gjorde och FORTFARANDE GÖR) men har mage att kalla er för Jesus/Guds barn och för hans lärjungar.

Ni lurar NYFRÄLSTA (de små som bibeln talar om) till HELVETET genom att få dem som är svaga i tron och spädbarn i tron till att gå med i EKUMENIK med allt och med alla och med Satan själv trots att ni kallar er för lärare, för pastorer, präster och liknande. Finns det något FÖRSVAR för er?

Vem kommer att försvara er när Jesus/Gud kommer tillbaka och han säger att han INTE KÄNNER ER?

Vet ni KRISTNA (som kallar er för det) vad HELIG VREDE är för något? Om inte så vet ni det nu. Det jag har uttryckt handlar om HELIG VREDE och denna vrede kommer inte från mig själv.

Jag är inte intresserad av att få vänner/kompisar bland kristna som LJUGER om att de är kristna men som är världens och Satans barn. Det var inte därför Jesus/Gud frälste mig till sig!

Då hade jag lika gärna kunnat vandra runt som jag gjorde innan jag blev frälst till honom och med världens barn.

Då hade jag antagligen mått bättre än vad jag gör nu som tvingas skriva det jag skriver till er som kallar er för kristna men som är världens och Satans barn.

Jag har inget emot er men då ni kallar er för kristna och för Jesus/Guds lärjungar utan att vara det så måste jag tala om det.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik