Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Korsets fiender!

Publicerad 2022-05-15 16:04:00 i Jesus,

Finns Jesus/Gud INOM oss i det nya förbundet i Kristus Jesus eller finns han UTANFÖR oss?

Finns han kanske i kyrkor/i samfund, i byggnader av trä, tegel, halm etcetera?

Vad lär HAN, apostlarna och bibeln, NT, om det?

Är det inte att HAN, HANS ANDE, DEN HELIGE ANDE, finns I dem som har blivit frälsta AV HONOM och TILL HONOM och att HAN via sin Ande vägleder (vandrar med) dem han har frälst till sig och att han har lovat att leda dem in i hela SANNINGEN, in i HANS SANNINGAR?

Om kristna tror på detta varför, i hela fridens namn, går de till kyrkor och samfund i tron att han finns i dessa? Att han finns i byggnader/i Tempel?

Kom Jesus/Gud till jorden för att starta kyrkor och samfund med olika läror/doktriner, tro och för att FLYTTA in i dessa?

Eller vad kommer detta från? Är det inte från det gamla förbundet, från det gamla testamentet, (”FRÅN JUDENDOMEN”!!) där Gud bodde i Tempel och som var ett förbund som Gud/Jesus hade med JUDARNA som folk/grupp men vilka inte klarade av att hålla sin del av förbundet (pakten) varför HAN startade ett Nytt och ett Bättre förbund, förbundet i Kristus Jesus?

Och vad kommer detta med speciellt utvalda Präster ifrån? Präster som har utvalt sig själva för att de har studerat teologi och bibeln si eller så länge och av den anledingen anser att de står närmare Jesus/Gud än vad de övriga i kyrkorna/byggnaderna gör?

Och som om inte det vore nog i och med det ser sig som LÄNKAR mellan människor (kristna) och Jesus/Gud.

Har inte ALLA som har blivit frälsta AV Jesus/Gud och TILL honom DIREKTKONTAKT med honom?

Vad säger Jesus/Gud, apostlarna och BIBELN/NT (det nya testamentet) om det?

Behöver ”kristna” (Jesus/Guds lärjungar) speciellt utvalda präster eller ”pastorer”, ja pastorer vilket det inte ens nämns något om i vare sig GT eller NT, för att kunna vandra med Jesus/Gud?

Kan präster och pastorer (människor) förlåta synder, välsigna, ge NÅD, omvända människor och i såna fall vem, i hela fridens namn, har gett dem den makten?

Var kommer allt detta ifrån inklusive alla ritualer och cermonier som kyrkorna och samfunden ägnar sig åt i tron att de är Gud/Jesus till behag om inte från det gamla testamentet och från JUDENDOMEN?

Är det någon skillnad mellan judar och kristna? Är det någon skillnad mellan judendomen och kristendomen?

Om det är det vilket jag tror att ni kristna som läser detta kan hålla med om vari består då skillnaden när kristna och deras kyrkor agerar likt JUDAR och med det (i praktiken) är som vilka JUDAR som helst och därmed inte Jesus/Guds lärjungar vilket de påstår?

Om de INTE TROR på Jesus/Gud i ord och i handling men säger att de gör det, så gör de honom till en LÖGNARE!

Och de får med sig andra (kristna) som även de gör honom till en LÖGNARE när de tar emot deras TRO som inte kommer från Jesus/Gud utan från judendomen, världen och den antikristliga anden i världen vilken är den ande som judarna styrs och drivs av fram till att de eventuellt av NÅD blir frälsta AV Jesus/Gud och TILL honom.

Jesus/Gud tog itu med judarna, med de skriftlärda och fariseérna när han vandrade på jorden.

Dessa ville vara likt gudar för judarna som grupp men de hade inte Gud med sig utan gick så långt som till att korsfästa honom, Herren Jesus som kom som människa och Gud och till dem.

På samma sätt är det med prästerna och de så kallade ”pastorerna” av idag. De gör sig till ställföreträdande gudar för dem som kallar sig för KRISTNA och i och med det behövs inte Jesus/Gud.

Jesus/Gud blir överflödig eller hamnar i skymundan när dessa självutnämna präster och pastorer tar HANS plats och leker gudar samtidigt som de förstås använder sig av Jesus/Guds namn för att deras kyrkor och samfund överhuvudtaget skall ha något slags existenberättigande.

De kan inte ta bort honom helt och hållet för då hade de avslöjat sig själva och sina kyrkor, samfund/byggnader för vad de är.

Det vill säga Satans fångstverktyg som inte vill att medlemmarna i dessa vandrar med Jesus/Gud och lyssnar på honom som är den som har frälst dem om de överhuvudtaget har blivit frälsta till honom.

De vill att de skall vandra med dem, alltså med präster, pastorer, kyrkor, samfund och byggnader och lyssna på DEM och följa dem!

De vill ha makt och kontroll över den Ande som finns inom dem som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud.

Det ville även judarna, de skriftlärda och fariseérna gällande Jesus/Gud och hans apostlar, de första kristna när de vandrade på jorden.

De vill TUKTA och LÄRA Jesus/Guds Ande så att den anpassar sig till dem och till deras kyrkor och inte ställer till med något besvär för dem (för kyrkorna/byggnaderna) när de lierar sig med världen, med makthavarna i världen, med den romersk katolska skökan, med ekumenik och annat sataniskt, men vet innerst inne att det är omöjligt.

Därför ger de sig på dem som har blivit sant frälsta av Jesus/Gud och till honom och tror att de kan komma åt honom genom att ge sig på människor, det vill säga genom att ge sig på Jesus/Guds sanna barn, hans sanna lärjungar som han frälste FRÅN världen, från världens rike, och till honom och in till HANS rike.

De blir som galna om deras ”MÄNNISKOVERK” ifrågasätts eller kritiseras och det är ett tecken på att de inte vill ha med Jesus/Gud att göra. Det ville inte heller judarna, de skriftlärda och fariseérna, och detta går igen inom kyrkan/kyrkorna idag.

Om ”kristna” och deras kyrkor/byggnader inte tror på Jesus/Gud som kom till jorden och instiftade ett nytt och ett bättre förbund, förbundet i Kristus Jesus, utan vill leva kvar i det gamla förbundet (som inte HAN tyckte var ett bra förbund eftersom han skapade ett nytt förbund) och tycker att det är okej är de då hans lärjungar?

Är de Jesus/Guds barn? Har de blivit FÖDDA PÅ NYTT? Eller är de som vilka Gudshatande JUDAR som helst?

De får tro på vad de vill precis som alla andra människor får tro på vad de vill men varför kallar de sig för kristna, för Jesus/Guds barn, för hans lärjungar och menar att de har blivit födda på nytt när de LJUGER OM DET och inte vill kännas vid honom?

Varför instiftade Gud/Jesus ett nytt och ett bättre förbund? Var det för att kristna skulle leva kvar i det gamla förbundet och agera som vilka JUDAR som helst med skillnaden att de istället kallar sig för kristna?

Judar eller kristna vad har ett namn för betydelse?

Är det inte TRON som är det avgörande? Tror Judar på att Jesus/Gud kom till jorden som deras Gud/Messias?

Om inte vad kommer det sig då att kristna krälar och kryper för judar och för judendomen? Varför krälar de och kryper för en fysisk stat, en stat som kallas för Israel när Jesus/Gud säger att ”MITT RIKE ÄR INTE AV DENNA VÄRLDEN”?

Är inte Jesus/Guds rike ett ANDLIGT rike i det nya förbundet i Kristus Jesus? Skall då ”kristna” stå upp för stater och länder och för JUDAR (och alla andra) som inte tror på honom och som drivs och styrs av den antikristliga anden?

Är det Jesus/Guds vilja att göra det och är det på så sätt som det går att utbreda Jesus/Guds rike här på jorden enligt de ”kristna” i sina kyrkor och samfund?

Genom att vandra med alla ANTIKRISTER som finns och som med det är FIENDER till Jesus/Gud och till dem som han har frälst till sig?

När kristna (de kallar sig för kristna utan att vara det) bjuder in alla och allt till sina kyrkor och samfund som de menar är Jesus/Guds församlingar så blir det som det blir med den så kallade ”kristenheten”.

Har man satt Satan (den antikristliga anden) i båten så får man ro honom eller henne i land men istället för att ro Satan i land så börjar de kristna att kompromissa och samarbeta med alla och med allt om de är SNÄLLA eller verkar vara SNÄLLA.

Inte skulle väl Gud/Jesus ha sagt att inte kärlek kan se ut på olika sätt säger de i kör? Om en man älskar eller man eller en kvinna älskar en kvinna så är det ju kärlek det handlar om och KRISTEN KÄRLEK.

Om utlänningar från när och fjärran och med alla möjliga, eller omöjliga religioner kommer för att utnyttja Sverige (landet, folket på olika sätt) så handlar ju även det om att kristna måste förstå att det i grund och botten handlar om KÄRLEK.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik