Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Felet man gör som NYFRÄLST

Publicerad 2022-05-07 20:45:42 i Allmänt,

Som nyfrälst så är man ett spädbarn i Kristus Jesus. Det är vad han, apostlarna och bibeln lär. Precis som vilka spädbarn som helst i världen så är man som nyfrälst SÅRBAR och behöver omvårdnad och vägledning trots att man är vuxen och kanske till och med gammal, äldre.

Att gå från ett rike (från världens rike) till det andra, till Jesus/Guds rike är inte enkelt för ett NYFRÄLST barn och det finns en massa fallgropar.

Med nyöppnade ögon och efter att fått del av Jesus/Guds Ande så blir den nyfrälsta ett lätt villebråd för dem som har varit frälsta länge (som sagt sig ha varit det) men som inte har hållit fast vid Jesus/Gud utan som har vandrat bort från honom och kanske med andra läror samtidigt som de påstår att de fortfarande är frälsta till honom.

Att som nyfrälst gå till en kyrka eller till ett samfund som vandrar med världen och med ekumenik och med allt och med alla som till exempel med homolobbyn, med bögar och med flator, muslimer, judar, buddister, New age, are, transor, Hen personer som inte har något kön med mera, är detsamma som att säga att den inte vill ha med Jesus/Gud att göra.

Eller har jag fel?

Vem/vilka skall man då vandra med? Som nyfrälst så har man ett behov av gemenskap med dem som är ens systrar och bröder i tron men hur många kristna i världen finns det som inte har böjt sina knän inför BAAL, inför världen men som kallar sig för kristna utan att vara det?

Är det många eller är det väldigt få? Om majoriteten av de kristna har böjt sina knän inför BAAL och inför världen är det då inte DE som har problem?

Inte några problem med världen men däremot med Jesus/Gud och med dem som inte har gjort detsamma som dem!

Är det inte dags att fråga sig vem/vilka som verkligen är ens systrar och bröder i TRON om det är så att man på allvar vill vandra med Jesus/Gud och få SANN gemenskap på den GRUND SOM ÄR JESUS/GUD?

Alla kan vi ha och har gemenskap med människor som inte är frälsta men är det inte våra systrar och bröder i TRON som vi söker och helst vill ha gemenskap med på den grund som är Jesus Kristus/Gud?

Tänk om det skulle vara så som Jesus/Gud vill att det skall vara och att när de troende samlas till gemenskap, lovsjunger och ber så har de alla något att tillföra till församlingen för att alla har blivit frälsta av honom och till honom och de därför har ANDENS gemenskap, enhet i Anden.

Ingen är bättre än någon annan utan ALLA har något att ge till glädje för Jesus/Gud och varandra och som bygger upp hans rike här på jorden.

Kan icke troende, ofrälsta som kyrkorna och samfunden bjuder in på löpande band för att de kanske är lite intresserade av någon eller något eller för att de vill tigga på det ena eller det andra sättet, bidraga med något till Jesus/Guds rike och till uppbyggandet av det?

Om inte varför blir de inbjudna och varför tackar de ja till inbjudan?

Oavsett hur mycket vi tycker om våra ofrälsta barn, syskon, föräldrar, vänner, bekanta, kollegor, mannen eller kvinnan i porten eller i huset bredvid med flera så kan vi inte dela det vi har fått med dem om vi har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud och om det är HAN som har DRAGIT OSS TILL SIG men inte har dragit DEM till sig.

Om de inte har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud och av honom så skall de inte vara på kristna möten, sammankomster eller på Gudstjänster och med människor som har blivit det.

De kan INTE TJÄNA JESUS/GUD om de inte har blivit frälsta av honom och till honom och de kan inte ge något till dem som har blivit det.

Det finns andra möten och andra gemenskaper som de kan söka sig till och där de kan träffa andra som inte heller har blivit frälsta av Jesus/Gud och till honom.

Det finns hur många rörelser och organisationer som helst där de kan få gemenskap och där de kan få göra sina röster hörda.

De behöver inte söka sig till kyrkor och till samfund.

Varför gör de då det? Varför är det så viktigt för till exempel homosexuella att få gifta sig i kyrkorna?

Jag har inget emot dem eller något emot andra världens barn (muslimer, buddister, judar, ateister med flera) men varför just kyrkan?

Varför väljer de kyrkan och varför ställer kyrkan/kyrkorna upp på dem när de som finns där och som kallar sig för ”KRISTNA”, för lärjungar till Jesus/Gud borde veta att de och deras kyrkor inte skall gå i ok och i par med dem som inte tror och som inte har blivit frälsta av Jesus/Gud och till honom om de har läst sin bibel, sina biblar vilket de har gjort?

Vem har bett homosexuella och andra världens barn att tränga sig in i kyrkorna och bland dem som har blivit frälsta till Jesus/Gud och som med det har lämnat världen och snusket i världen?

Är det dem det är fel på eller är det fel på kyrkorna och på samfunden, på de kristna som tillåter detta?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik