Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det vänder sig i magen

Publicerad 2022-05-05 22:46:06 i Jesus,

Det vänder sig i magen när ”kristna” som borde veta bättre predikar en ANNAN Jesus och ett ANNAT evangelium i syfte att bli populära och få människor (vilka som helst) med sig.

Det finns så många av dem idag och de är en majoritet. Falska kristna och så kallade herdar för fåren och som har läst lite TEOLOGI sätter sig som herrar och domare över alla som har en verklig kontakt med Jesus/Gud genom att slänga ur sig bibelcitat från det gamla testamentet som de gärna översätter till grekiska och/eller till hebreiska för att få framstå som mer lärda.

De vränger ord och bokstäver hur som helst i sin strävan att få människor med sig. De vill inte vandra med Jesus/Gud och i Ande och i Sanning utan de vill vara världen till lags (INTE MINST JUDARNA till lags) och de drar sig inte för att döda Anden som finns hos dem som har blivit verkligt frälsta till Jesus/Gud.

De är FARLIGA för att de är medvetna om vad de gör men skyller ifrån sig om man konfronterar dem precis som vilka sociopater eller psykopater eller störda männniskor som helst brukar göra. De ser inga fel hos sig själva utan det är fel på alla som inte tror på dem.

Om man frågar dem något som har med bibeln att göra och som till exempel vad Jesus/Gud menar med att vi som kristna inte skall gå i ok eller i par med dem som inte tror då drar de allehanda ramsor som inte har med saken att göra och svarar inte på frågan utan börjar själva att ställa frågor och så sitter man där och svarar på deras frågor utan att ha fått något svar på den fråga man ställde.

Tillslut så börjar man att undra om det är något fel på en själv och vad det handlar om.

Det är så som sociopater och psykopater i regel fungerar och det finns många sådana i kyrkorna och i samfunden/församlingarna. Och de blir bara fler och fler om ingen stoppar dem och deras framfart.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik