Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Bibelns profetior

Publicerad 2022-05-19 15:22:11 i Jesus,

Som troende och frälsta till Jesus/Gud så tror vi på vad som står i bibeln och på att bibelns profetior kommer att gå i uppfyllelse förr eller senare men vet vi hur vi skall förhålla oss till allt ONT som sker i dessa tider innan Jesus/Gud kommer tillbaka?

Och har det egentligen något med oss som är Jesus/Guds barn att göra?

Det är lätt att bli skrämd för det mesta, för ryssen, vaccinet, märket (vilddjurets märke), den nya teknologin, för AI (artificiell intelligens) eller Gud veta vad men vad säger Jesus/Gud?

Säger han inte att vi skall se fram emot det som komma skall? Har han inte lovat att ta hand om oss ”SOM ÄR HANS BARN” om vi vill att han skall göra det eller har han sagt till oss av vara livrädda och skräckslagna?

Har han sagt till oss att vi skall lyssna på allt som icke troende (världens människor), medierna, regeringarna, uppviglare och andra basunerar ut dagligen/dygnet runt och suga åt oss det så att vi blir handlingsförlamade och kraftlösa och inte vet i vilken ände vi skall börja för att kunna förstå något enda av all den smörja som väller över oss om vi öppnar oss för det?

Idag är det så imorgon är det si och nästa dag är det så igen och sedan si och så igen, ärligt talat har det verkligen med oss att göra?

Att VARNA är en sak men vilka är det vi som kristna skall VARNA?

Är det Putin, Hitler, Stalin (om de hade levt idag) eller är det Ukrainas president eller är det Magdalena Andersson eller Anders Tegnell eller alla andra världens barn som trivs bra i världen och med allt som världen kan ge dem?

Vilka skall vi varna? Är det inte dem som säger att de är Jesus/Guds barn (som utger sig för att vara det) utan att vara det och som är världens barn för att de vandrar med världen och tjänar världen och världens herre?

Är det inte dessa vi både skall VARNA och även VARNA FÖR om de inte vänder om ifall de någon gång i tiden har blivit frälsta men valt att gå SINA EGNA VÄGAR med världen, med ekumenik och med allt och med alla?

Världens barn är världens barn och kan inte vara något annat om inte Jesus/Gud i sin NÅD frälser dem till sig.

Fram tills att han ”eventuellt” gör det så tillhör de ett annat rike, ett rike som är motståndare till Jesus/Guds rike och varningarna når inte fram till dem hur mycket någon kristen/kristna än varnar för det ena eller för det andra.

När det nu verkar vara ryssen, vaccinet, märket, Nato, krig i världen och annat som fyller de ”kristnas” hjärtan och bloggar/hemsidor så blir det tydligt att de har sina hjärtan i världen och inte hos Jesus/Gud.

De lägger ut den ena videon efter den andra och verkar njuta av att låta alla möjliga människor (kristna eller ej) få breda ut sig, ta plats.

Nästa dag är det dags för ännu fler videos med nya människor som ALLA VET vart världen är på väg. Som kristna och SANT frälsta till Jesus/Gud så vet vi redan vart allt barkar hän, är på väg.

Om vi har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud så har vi inte tagit några vaccin mot detta så kallade Covid 19. Vi vet och har vetat om att vi inte skall göra det och att detta är något som kommer från världen och från världens herre.

Dock så är det många ”kristna” och FÖRMODLIGEN MAJORITETEN som har gjort det och även uppmanat andra till att göra det.

Nu blir det genast lite problematiskt med tanke på att de påstår sig vara frälsta till Jesus/Gud, att de är Jesus/Guds lärjungar, att de är födda på nytt av honom och till honom med mera med mera.

Är de det? Eller ljuger de? Har vi rätt att säga att de är frälsta till världen och inte till Jesus/Gud? Att de följer världen, världens herre, och går i världens ledband eller är det DÖMANDE, ELAKT OCH HATISKT och säga så?

Om de är, har blivit, SANT frälsta till Jesus/Gud hur kan de då ställa upp på att ta injektioner som ingen och inte ens tillverkarna av vaccinet vill tala om vad det innehåller och trots att när de har tagit dem inte skyddar dem från den så kallade ”SMITTAN”?

Vad är skillnaden mellan dessa ”kristna” och de ”kristna” som inte har tagit ett enda vaccin utan som direkt förstod att det inte handlade om någon livsfarlig smitta utan om helt andra saker?

Om att få dem (ALLA) till att säga ja till det antikristliga systemet och på sikt till vilddjurets märke?

Nu gick det inte så bra med vaccinpassen (tack och lov) som var nästa steg och som skulle införas men var det inte många bland de kristna som inte hade något emot dessa pass?

Var det inte en hel del kristna som tyckte att vaccinpass var en jättebra idé?

Jag glömmer aldrig när jag träffade en äldre kvinna från frälsningsarmén utanför en butik i stan (ute i friska luften) och vi började prata och jag sa till henne att jag inte har vaccinerat mig och hon drog sin rullator till sig och backade flera meter och såg helt skräckslagen ut.

Det går att ha förståelse för att världens barn agerar och gör vad de gör för de följer och tror på en annan herre men KRISTNA, vad skall man säga om dem?

Nu lär ju kyrkorna och samfunden att det inte spelar någon roll om någon kristen är vaccinerad eller ovaccinerad och att alla får göra som dom vill i vanlig ordning. Bara de går till kyrkan, lysnar på pastorn eller prästen och då och då öppnar sina biblar!!

De som har tagit fyra sprutor med okänt innehåll och som kan tänka sig att ta ännu fler kan minsann vara lika kristna, lika mycket Jesus/Guds barn som dem som inte har tagit en enda spruta.

De som sedan tar MÄRKET på allvar i vilken FORM det nu dyker upp kan även de vara likna kristna som dem som inte har gått med på att ta varken något vaccin eller MÄRKET!

Alla vägar bär till Jesus/Gud!!! Gör vad ni vill och tro vad ni vill är PAROLLEN inom den så kallade kristenheten som STINKER värre än hundra tunnor med SKIT!!!

Skall vi som strävar efter att följa Jesus/Gud trots att vi misslyckas titt som tätt men som vill hamna rätt och hos honom, ha förbarmande med dessa LJUGANDE och FALSKA kristna som utan att det finns några förmildrande omständigheter trampar Jesus/Guds namn i SMUTSEN och som även trampar på oss, på HANS ANDE som finns i oss som har blivit frälsta till honom, för att de är för FEGA för att ge sig på HONOM?

Är det inte dom som är Jesus/Guds SANNA barns värsta fiender? Är det inte DOM som vi skall AVSLÖJA och VARNA för?

Världens barn vet vi var vi har och de kan inte vara annat än världens barn om inte Jesus/Gud i sin NÅD frälser dem men dessa KRISTNA finns det inget försvar för.

Det är DE som en dag kommer att hamna i det HELVETE som bibeln beskriver, talar om. De tror (intalar sig) att de har gjort allt för honom men han kommer att visa bort dem till den plats där de hör hemma.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik