Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Vaccin och vaccineringar

Publicerad 2022-04-25 22:56:54 i Allmänt,

När människor dog i influensor och av bakteriella infektioner förr i tiden var det för att det saknades vaccin eller var det för att människor (majoriteten) hade dålig kosthållning, brist på vitaminer och mineraler när allt var fattigt och eländigt och de kanske dessutom arbetade instängda i fabriker eller i gruvor 18, 14, eller 12 timmar om dagen samtidigt som de bodde i undermåliga bostäder, baracker och därmed hade ett immunförsvar som inte kunde stå emot influensor och bakterier vilket ett friskt immunförsvar hade kunnat göra?

Jag älskar historia och har läst om ”Statarna” som Ivar Lo Johansson skriver om i många av sina böcker. Först 1945 avskaffades statsystemet för gott och det var inte så jätte länge sedan.

Men jag skall inte gå mer in på det nu utan vad jag vill säga är att vaccin i regel skadar immunförsvaret genom att det får immunförsvaret att koppla av på ett ”konstgjort” sätt vilket gör mer skada än nytta om man inte möjligtvis har blivit ormbiten eller biten av en rabiessmittad hund och behöver ett ”motgift” för att inte dö. Då är det inte fråga om ett vaccin utan om ett MOTGIFT!

Då handlar det om liv eller död men Covid 19 vaccinet handlar inte om liv utan om död. Det finns många som har utvecklat cancer idag efter att ha tagit sprutorna och fler kommer att göra det men medierna skulle aldrig få för sig att koppla det till läkemedelsindustrins experimentvacciner mot Covid 19.

Om sanningen trots allt börjar att sippra fram så kommer de olika läkemedelsföretagen att skylla på varandra även om det är samma ägare som i grunden står bakom ”moderna”, ”pfizer”, ”Astra Zenecka” med flera.

Att som journalist börja gräva i det är lika med att dra på sig en dödsdom och att som drabbad av vaccinet få upprättelse och skadestånd är lika med noll då alla fega kräk som är inblandade i detta massmord (som vet vad det handlar om) kommer att skylla på varandra.

Och det är ju inte så att alla som lydigt har tagit sina sprutor som de har blivit uppmanade till att ta, dör veckan efter eller månaden efter eller kanske året efter men de kommer att få en förkortad livslängd och de kommer att dö i cancer eller av andra sjukdomar förr eller senare. Många har utvecklat just cancer idag!

Vaccinet kommer att förkorta deras liv men folkhälsomyndigheten säger det motsatta. De säger att de, ALLA, bör ta alla vaccin som läkemedelsindustrin framställer och som regeringen köper in men vilka är folkhälsomyndigheten och regeringen? Är det människor, LÄKARE, som kan gå i god för vaccinet eller är de köpta av en främmande makt och som kanske en dag kommer att säga att skyll inte på oss för vi visste ingenting? Vi lydde bara order och hoppsan var det så illa?

Själv lever jag som på nåder och på grund av Jesus/Guds NÅD. Jag fick hela käften fylld av amalgam (av kvicksilver) när jag var i sjuårsåldern.

Mina föräldrar visste inget om att det var farligt med amalgam och jag klandrar inte dem men jag vet att det fanns andra vuxna som visste det (bland annat tandläkarna) och som aldrig hade gått med på att fylla sina egna små barns munnar med amalgam, med kvicksilver.

Och detta går tydligt igen idag. Finns det några förnuftiga läkare i dagens Sverige som har sett till att DERAS små underbara älsklingar (dem de älskar och bryr sig om) har tagit sprutorna?

Har Anders Tegnell beordrat sina nära och kära (sin fru, kanske barn eller barnbarn) till att ta sprutorna som han har velat att alla andra skall ta?

Antagligen inte!

Kan man säga att människor som inte har vaccinerat sig (som fortfarande lever och har hälsan, som har fått en ännu bättre hälsa) har haft tur?

Alla i min närhet och som har tagit experimentvaccinet är hesa och de rosslar och är förkylda, de har fått astma och ont i halsen trots att det inte är någon förkylningstid utan mitt i våren och några har utvecklat cancer.

Amalgam i tänderna (plomber) kan man ta bort och en tandläkare vet vad den skall ta bort men hur är det med vaccin? Kan läkare ta bort något som de inte vet vad det är och som är inne i blodbanorna och ställer till med oreda? Jag antar att det är lite svårare!

Det skrivs inte mycket om vaccin (om vikten av att vaccinera sig) längre och Covid 19 är numera klassad som en typ förkylning om ens det vilket det var från början och som alla som är riktiga LÄKARE har vetat om från dag ett.

Trots det så gick de på medias, regeringens och läkemedelsindustrins drev om att alla skall vaccinera sig och punkt slut. De ville inte bli AVSKEDADE och förlora sina läkarlegitimationer. Går det att lita på sådana läkare?

Det finns många frågor att ställa angående Covid 19 hysterin och en fråga är vem/vilka som har tjänat på hysterin och på alla dessa Covid 19 tester som även kom ut i varuhusen och som folk sprang efter och köpte för att vara säkra på att de inte var sjuka och kunde smitta andra.

Alla de tester som folk var tvugna att göra innan sina resor (som kostade en del pengar) vem/vilka tjänade på det?

Det kanske inte är så bra att rota i det som har varit och låt oss ALLA nu gå vidare mot nya FRISKA mål.

Nu är det ju krig i Ukraina och svensken har fullt upp med att ytterligare en gång försöka förstå vad som händer. De slängs än hit och än dit men förlitar sig på att de som äger och styr världen via pengarna, vill dem väl.

Priserna går upp och snart blir det hungersnöd men allt sker ju bara av en slump, eller? Handlar det inte om att ALLA mäniskor har levt över sina tillgångar och därför måste dra åt svångremmen ännu mer?

Även den/de som har en årsinkomst på 120.000 kronor enligt skatteverket och som går till soppköken har levt långt över sina tillgångar. Den/de skall ta mig f.a.n betala!!

Samtidigt så höjs politikernas löner med flera tusenlappar minst två gånger om året men det är ju inte konstigt med tanke på det stora ANSVAR de har. De vill ju alla svenskars väl och ve och gör ett bra jobb och de är framför allt SNÄLLA eller ser snälla ut.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik