Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ukraina, flyktingar och Jesus/Guds barn

Publicerad 2022-04-25 17:19:00 i Jesus,

Det är sorgligt det som händer i världen och i det ena landet efter det andra men skall vi som är kristna (som är eller kallar oss för Jesus/Guds barn) verkligen ta parti för världen och för världens människor?

Står det något om att vi skall göra det i bibeln eller är det något som kommer från Satan och världen för att vi skall tappa fokus och börja att lägga tid och energi på sånt som vi inte kan göra något åt?

Som att försöka att frälsa världen och alla människor i världen? Kan vi göra det (ärligt talat) eller kommer bibelns profetior att gå i uppfyllelse oavsett om vi vill det eller ej?

Kan vi som kristna frälsa världen och alla människor i världen och som är världens barn och som arbetar för världens rikes utbredande även om det är krig i det ena eller det andra landet för tillfället?

Är det vad Jesus/Gud kräver av oss? Skall vi lägga tid och energi på det?

Att tala om vilka det är som skapar krigen och som tjänar på alla krig är en sak men att ge sig in detta evinnerliga vurmande för alla världens människor så fort det blir krig i olika länder, idag är det synd om Ukrainarna, tidigare så var det synd om Syrierna och innan det om Afghanerna med mera med mera och etcetera etcetera, skulle kunna hålla oss sysselsatta dygnet runt.

Är det vad Jesus/Gud vill?

Brydde sig Gud/Jesus om det folk, sitt eget utvalda folk JUDARNA, som han utrotade i öknen under ökenvandringen när de var olydiga mot honom? Hur mycket brydde han sig om de stackars oskyldiga kvinnorna och barnen som blev utsattta för hans vrede och som han utrotade där och då?

Jag säger inte att vi som kristna skall vara känslokalla (se liknelsen om den barmhärtiga samariten i bibeln) utan att vi måste inse att vi tillhör ett annat rike och inte kan rädda alla dem vi vill rädda och som vi tycker synd om för tillfället eller hela tiden. Det är synd om oss om vi tror det!

Världen och världens herre har sina barn och Jesus/Gud har sina barn. Så kommer det alltid att vara. Det går inte att slå samman världens rike (världens herres rike) med Jesus/Guds rike vilket så kallade EKUMENISKA kristna tror och vill tro och som är värre än ateister, värre än vänsteranhängare och sossepack som det går att ha förståelse för då de inte vet bättre som icke troende.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik