Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

När kommer Jesus tillbaka?

Publicerad 2021-05-06 20:10:15 i Jesus,

Skriften lär att han dröjer för att han vill att så många som möjligt skall bli frälsta till HONOM. Vad betyder det att bli frälst till HONOM?

Betyder det att ”kristna” som har blivit frälsta till honom skall sitta och rulla tummarna och stå upp för världens herre (för Satan) i hopp om att han snart skall komma och rycka upp dem till skyarna eller vill han att så många som möjligt skall vara med honom och sprida HANS RIKE (inte världens rike) här på jorden innan han kan komma tillbaka?

Det pågår ett avskiljande idag och alla sanningar om man säger sig tro på och vandra med Jesus/Gud måste läggas fram men det är de ”kristna” som tjänar pengar på och av världen inte det minsta intresserade av.

De är intresserade av att tjäna pengar och få framgång för egen del och de struntar blankt i den Herre de påstår sig tjäna. De kör sitt eget race i hopp om att få människor (vem och vilka som helst) med sig så att de kan få sig ett gott och bra liv i världen.

De tar till alla möjliga knep för att andra ”kristna” (inte minst de små i Kristus Jesus) skall tro på dem och följa dem när de utger sig för att vara lärare eller herdar för fåren utan att vara det och predikar en annan Jesus och ett annat evangelium.

De vaktar sina tungor och sina ord i syfte att inte göra sig till ovän med världen och med världens herre (Satan) som kan ge dem vad de åtrår här i världen vilket är status, positioner, pengar och att kunna vara någon/några som andra bör se upp till oavsett om det handlar om frälsta eller ofrälsta. De vill leka GUD/JESUS!

Det är sant att ingen vet vem eller vilka som kanske och eventuellt en dag kommer att bli frälsta till Jesus/Gud och in till Jesus/Guds rike men fram tills dess så kan inte ett SANT Jesus/Guds barn (hans sanna barn) behandla alla ofrälsta människor som om de redan vore frälsta vilket majoriteten av de kristna och deras kyrkor och samfund har gjort/gör och som har fått fruktansvärda konsekvenser för Jesus/Guds rike, hans rikes utbredande.

Kyrkorna verkar idag digitalt på nätet på grund av Coronapåhittet som de flesta ”kristna” har gått på av någon märklig anledning. Så lätt lyckades de bli skrämda och de gör vad de måste göra för att vara världen och världens herre till lags.

De kan inte öppna upp sina kyrkor förrän de har fått fritt fram från världen makthavare, regeringen/regeringarna och folkhälsomyndigheterna OCH DET BEVISAR VÄL OM NÅGOT VILKEN HERRE DE TJÄNAR?

Detta är anledningen till att det inte finns någon kraft hos de kristna och i deras kyrkor och samfund som numera verkar digitalt.

Jesus/Guds ANDE, den HELIGE ANDE, kan inte arbeta med dessa kristna som ÄLSKAR och TJÄNAR världen.

De har valt sida, de har valt att arbeta för världen och för världens herre och de arbetar därmed emot Jesus/Gud och emot hans rike och hans rikes utbredande trots att de kallar sig för kristna och påstår att de har blivit frälsta till Jesus/Gud vilket inte världens herre (Satan) har något emot.

De får kalla sig vad de vill om de bara är lydiga och lojala till honom (till Satan) och inte ställer till med något oväsen som kan störa världens människor (hans tjänare).

Dessa ”kristna” ( de kallar sig för det) är beredda att samarbeta och att kompromissa hur mycket som helst för egen vinnings skull och utan att stå upp för Jesus/Gud.

Därför kommer de en dag att bli fiender till dem som inte ställer upp på vad världen och världens herre säger åt dem att göra. De ”dessa falska kristna” kommer inte ha något emot att gå emot sina egna bröder och systrar i tron (den tro de påstår att de har men som de inte har) eller att gå så långt som till att vilja döda/utrota dem med motiveringen att de kanske kan smitta ner dem (deras familjer) och hela Jesus/Guds rike genom att vägra att vaccinera sig med experimentvacciner som kommer från världens och världens herres (hans tjänares) håll.

Om ni ”kristna” som vill vandra med Jesus/Gud inte vaknar upp och väljer vilken herre ni vill tjäna så tro inte att Jesus/Gud kommer att ta emot er när ni ”den dagen” (efter att ert jordeliv är slut) drar era gråtvalser och ångrar er ONDSKA. Ni kommer då att visas bort från honom med orden:

”Inte alla som säger Herre, herre till mig skall komma in i himmelriket, utan bara de som gör min himmelske faders vilja. På den dagen skall många säga till mig: Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är: Jag känner er inte. Försvinn här- ifrån, ni ondskans hantlangare! (Matt. 7:21-23).

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik