Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

I världen men inte AV världen

Publicerad 2021-05-08 15:43:28 i Jesus,

Som troende och frälsta till Jesus/Gud är vi I världen men inte AV världen. Vår uppgift är att verka för HANS rikes utbredande här på jorden och inte för världens rikes utbredande och för dess system, DET ANTIKRISTLIGA SYSTEMET, Satans system.

Ge akt på er själva och på hela den hjord som den heliga anden har satt att er att ha uppsikt över, för att ni skall vara herdar för Guds församling som han har vunnit åt sig med sin sons blod. Jag vet att när jag lämnar er skall farliga vargar som inte skonar hjorden tränga in bland er.

Ur era egna led skall det träda fram män som förkunnar villoläror för att dra lärjungarna över på sin sida. Håll er därför vakna, och kom ihåg att jag i tre års tid dag och natt har väglett var och en av er under tårar. Och nu anförtror jag er åt Gud och åt hans nåderika ord, det som kan göra er till hans byggstenar och ge er arvslott bland alla dem som helgats“. (Apg. 20:28-32)

Jesus vägledde apostlarna i tre års tid dag och natt under tårar och var och en av dem.

Innan Jesus lämnade jorden (som människa och Gud) fick hans församling (de troende på honom) del av hans ANDE (den Helige Ande) vilken idag är Jesus/Guds ställföreträdare på jorden även om det finns många som vill tro att det är PÅVEN, det vill säga en människa.

Utan Jesus/Guds Ande kan inte ”de troende, de ”kristna” göra något annat än människoverk, verk som kommer från dom själva precis som världens barn gör sina verk som kommer från dom själva och som ytterst sätt kommer från deras herre, herren över världen.

Att inte förlita sig på Jesus/Gud och på att hans ANDE, hans verkande kraft här på jorden, leder dem som tror på honom utan gå åstad och göra sina egna verk, är lika med OTRO och det är denna OTRO som har lett fram till att den samlade kristenheten befinner sig där den befinner sig i dag.

I ett totalt mörker (kaos) där de flörtar med allt och alla som står upp för det ANTIKRISTLIGA systemet, för Satans system, i syfte att kunna få någon egen vinning ut av det.

Att låta tatuera sina kroppar, att supa, knarka eller begå äktenskapsbrott eller något annat SYNDIGT är vedervärdigt enligt dessa ”kristna” men att låta injicera sig med vacciner, gå med på att vaccinpass utfärdas förr eller senare eller att stå upp för mångkulturella samhällen (som slår sönder fungerande länder inifrån) etcetera, är helt i sin ordning.

Vaccinet kanske kommer från Jesus/Gud menar en del ”kristna” i sitt sovande (eller ofrälsta) tillstånd och när vaccineringen är över och vaccinationspassen kommer på tapeten så är säkert även dessa pass från Jesus/Gud.

När vaccineringar (vilket statsministern redan har talat om) blir det ”nya normala” (de som inte vill vaccinera sig blir de onormala) och en del av varje människas ”nya liv” samtidigt som digitaliseringen fortskrider mot det ”MÄRKE” som Jesus/Gud och Uppenbarelseboken varnar för så nog kan det tänkas komma från Jesus/Gud även det, ENLIGT DESSA KRISTNA! Eller?

En som kallar sig för ”kristen” sa till mig helt nyligen att han hade lyssnat på en pastor som menade att om Jesus/Gud vill att han skall resa någonstans så är det Jesus/Guds vilja att han skall gå med på att vaccinera sig.

Va? What? Man tror knappt sina öron!

Så om regeringen säger att det behövs en tatuering på kroppen (kanske en liten röd ros eller något annat) för att kunna resa, är det då Jesus/Guds vilja att pastorn skall tatuera sig?

Det är skrämmande hur långt dessa som kallar sig för ”kristna” är beredda att gå för att inte stöta sig med världen och med världens människor och med deras herre som är herren över världen, det vill säga Satan själv.

Är det ett VIRUS (oavsett virus) som är det största hotet mot mänskligheten idag eller är det alla lättlurade och dumma människor och inte minst de som kallar sig för ”kristna” vilka köper allt som världen (de ofrälsta) och Satan vill att de skall köpa för att de får vinning av det.

Är det Jesus/Guds vilja att hans barn i denna tiden (den yttersta tiden) skall stryka runt likt rädda kaniner (förutom att ställa upp på att bli försökskaniner för läkemedelsindustrin) och rätta sig efter dem som inte är Jesus/Guds barn utan som är Satans barn?

Att de skall sitta inne och kura och ha gudstjänster ”digitalt” på nätet, i väntan på att deras Jesus/Gud som de säger sig tro på men som de uppenbarligen inte tror på, skall komma och lyfta upp dem till skyarna.

Är det på det sättet som de tror att de kan arbeta för Jesus/Guds rikes utbredande här på jorden? Genom att sprida sin rädsla (sin kärlek till världen och till världens herre) vidare till dem som Jesus/Gud av NÅD har frälst eller som han kommer att frälsa till sig?

Vad kan de ge till dem i form av ANDLIG MAT som nyfrälsta, och spädbarn i Kristus? Vad kan de ge till det som de kallar för Jesus/Guds församling (till dem som tillhör denna)?

Kan de ge dessa någon andlig mat eller är det världens mat de kan ge och som de nyfrälsta (eller de som har varit frälsta längre) får hålla tillgodo med samtidigt som de säger till dem att Jesus/Gud snart kommer och rycker upp dem/oss alla ”kristna” till skyarna samt alla kyrkor och samfund som det finns tusentals av idag i världen av någon konstig anledning och som alla har sina egna läror och doktriner?

Fram tills dess så räcker det med att tro på HERREN JESUS KRISTUS som om tron inte behöver bevisas i handling och i ord (inte inför människor utan inför Jesus/Gud!).

Som om de troende på Jesus/Gud inte behöver bevisa för världen och för världens människor (för världens herre) vem det är de tror på och då i ANDE och i SANNING. Faktum är att de (dessa kristna) varken vill veta av vare sig sanningen eller Jesus/Guds Ande.

Varför är världens barn, majoriteten av mänskligheten, inte intresserade av Jesus/Guds frälsningserbjudande?

Är det inte för att de har ett gott och bra liv i världen som de önskar behålla? Är det inte för att de tror och förlitar sig på en annan herre, på världens herre?

Att lämna allt detta (att lämna världen och herren över världen) är de inte villiga att göra men de vill gärna ha Jesus/Gud som sin frälsare. Inte som sin herre då de har en annan herre som kan och vill ge dem mer, det mesta, av ”världens goda”.

Dessa samarbetar och kompromissar de som kallar sig för Jesus/Guds barn med i hopp om att de en dag skall bli frälsta.

En och annan kanske blir det men att samarbeta och kompromissa med dem innan de har blivit frälsta till Jesus/Gud, är inte Jesus/Guds vilja utan Satans vilja. Det är lika med att bjuda in världens herre (Satan) till det kristna lägret och det är vad den samlade kristenheten har ägnat sig åt under de senaste århundradena.

Allt som till det yttre verkar bra och gott bjuder de in till lägret utan att pröva den ande/andar de drivs av innan de bjuds in.

Nyligen fick jag höra av en ”kristen” att han har massvis med kristna vänner men att jag inte har några kristna vänner. Han har under hela sitt ”kristna” liv (över tjugo år) ägnat sig åt att dela ut pengar till höger och vänster till ”kristna” samt till ofrälsta som han inte känner och att ställa upp för dem eftersom de har sagt till honom att de är ”kristna” eller helt utblottade.

Det är på så sätt han har skaffat sig sina ”vänner” vilket han har erkänt själv och han menar att detta kommer från Jesus/Gud vilket inte är sant. Det kommer från honom själv och för att han vill ha vänner, vill vara populär med mera och han har läst kurser i teologi i syfte att kunna starta en egen församling!

En ”BIBELTROENDE” församling som om alla nuvarande församlingar (de som redan finns) skulle få för sig att kalla sig för icke bibeltroende församlingar.

Självklart kallar sig alla församlingar/kyrkor och samfund för bibeltroende!

För det första så ber Jesus/Gud oss att pröva andarna (innan vi bjuder in dem till lägret) och för det andra så skall vi inte hjälpa kreti och pleti med pengar (det gjorde inte Jesus och hans apostlar).

De tog hand om dem som tillhörde församlingen (sina egna) men att hjälpa en människa (människor) i akut nöd (se liknelsen om den barmhärtiga samariten) när denna man låg misshandlad och slagen i ett dike, är något helt annat och det är vad Jesus/Gud vill att vi skall göra och detta finns naturligt hos oss om vi har blivit frälsta till honom.

Det handlar om empati och om kärlek till en medmänniska som efter händelsen (när hans skador har läkt) kan gå vidare utan vår hjälp.

Det är inget vi skall skrävla över för att andra människor skall tycka att vi är goda, Jesuslika och barmhärtiga vilket de ”falska” kristna gör när de agerar likt välgörenhetsorganisationer för allt och för alla.

De är noga med att tala om hur mycket de har ”hjälpt” och det är de för att de skall kunna ta åt sig ÄRAN för detta och för att de vill få in dem i sin fålla/fälla. Kanske de kan bli tiondegivare eller ge mer än tiondegivare en vacker dag och till deras kyrka eller till en ny kyrka de startar. Det är så här som de falska kristna fungerar och därför startas det nya ”BIBELTROENDE” kyrkor varje dag.

Är de, dessa kristna (som vi har skrivit om ovan) I världen men inte AV världen eller är de AV världen trots att de kallar sig för ”kristna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik