Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Hemlösa uppmanas att vaccinera sig - I KYRKAN

Publicerad 2021-05-10 21:50:15 i Allmänt,

Ja ni hörde rätt. Snart påbörjas vaccineringen av hemlösa och socialt utsatta i Johanneskyrkan i Göteborg. Det är Stadsmissionen som har fått tillstånd att förvandla kyrkan till en vaccinationscentral för de som lever utanför samhället och som sällan eller aldrig har kontakt med vården.

- Det viktigaste är att göra det enkelt. Att människor kan komma till kyrkan och få sin spruta utan id kort eller bank – id säger Åsa Vilu områdeschef för Göteborgs stadsmissions sociala område i gratis tidningen ”Göteborg direkt”

Johanneskyrkan tillhör Svenska kyrkan och kyrkan har sedan flera decennier tillbaka samarbetat med ”Stadsmissionen” som i denna har drivit och driver sin verksamhet för hemlösa och utsatta genom att bland annat erbjuda mat och smörgåsar med mera till en låg kostnad.

Stadsmissionens personal har redan börjat informera besökarna om de kommande vaccinationerna samt motiverat dem till att ta emot dessa.

Åsa Vilu menar att stadsmissionen vill göra det möjligt för vaccinatörerna att nå ut till deras målgrupp trots att många ur deras målgrupp saknar identitetshandlingar (de är så kallat papperslösa) och de därför inte vet vilka de kommer att vaccinera om de nu går med på att vaccinera sig.

Än mindre kan de registrera eventuella biverkningar hos personer utan identitet men huvudsaken är att det går smidigt och att vaccinatörerna når ut till deras målgrupp och att läkemedelsindustrin kan tjäna miljoner/biljoner på påhittet Covid 19. Eller?

Att kyrkan ställer upp på att bli en vaccinationscentral säger ganska mycket om Svenska kyrkan och dess AVFALL från Herren Jesus Kristus vilken, och vilket de ”kristna” borde veta (stadsmission menar sig stå på kristen grund), gick bärsärk när judarna hade förvandlat Guds hus till en marknadsplats för allahanda klåpare (se NT) som ville sälja sina varor däribland fjäderfän och diverse annat.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik