Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Och så var det dags för kvällspressens sedvanliga uthängning av oliktänkande

Publicerad 2021-01-16 15:32:00 i Allmänt,

För några år sedan hängdes invandringskritiker ut av ”Aftonbladet” med namn och bild. Nu är det dags att hänga ut ”Vaccinkritiker” (med namn och bild) och denna gång i slasktidningen ”Expressen”, en blaska som hade gått i konkurs för länge sedan liksom Aftonbladet om de inte på regeringens initiativ hade blivit överösta med bidrag (presstöd) från Sveriges skattebetalare.

Detta hade inte hänt om inte regeringen, media och de som styr dem och som äger dem och som kallas för ”överregeringen” i Sion Vises protokoll, protokoll som idag är på väg att infrias till hundra procent, hade sett oliktänkande som ett hot mot deras planer (agenda) för och med befolkningen (världen).

Desperationen är nu så stor att regeringen och folkhälsomyndigheten (övriga myndigheter) ännu en gång behöver vända sig till de etablerade medierna (som självklart går deras ärenden tillmötes då de samarbetar och alltid har gjort det) i syfte att förtala och förminska dem som har avslöjat deras bluff denna gång.

Vad skulle de göra med allt vaccin de idag har köpt in (utan att ha frågat om medborgarna vill ta det?) och för skattebetalarnas pengar om majoriteten inte vill ta detta nya vaccin (RNA, DNA vaccin) som är ett helt nytt vaccin som aldrig har funnits tidigare och som används i rent experimentsyfte?

Människor har blivit de nya försökskaninerna, försöksdjuren och läkemedelsbolagen som tillverkar dessa vaccin har slagit sig fria från ansvar (genom lag) om människor blir sjuka eller dör förr eller senare och för tidigt på grund av deras vaccin.

Det borde vara en väckarklocka samtidigt som läkemedelsbolagen inte heller behöver redogöra över vad deras vaccin innehåller så att människor kan välja om de vill ha dessa substanser insprutade i sina kroppar eller ej!!

Även regeringen och folkhälsomyndigheten har avsvurit sig ansvar med motiveringen att ingen (än så länge) är tvingad att ta vaccinet.

Att de (vi alla) för att kunna leva och verka i samhället tids nog kommer att bli tvungna att ta vaccinet (läs mer om det i länkar nedan) kallar de inte för tvång.

Det är ju inte nödvändigt att resa, att uppsöka sjukhus eller vårdcentraler om man blir sjuk eller att gå till biblioteket, på teater, till apoteket, på konserter, på föreläsningar eller till mataffären för att handla eller att vistas i närheten av andra människor (släkt och vänner) med mera med mera.

Det går ju faktiskt att hålla sig hemma dygnet runt ensam (att isolera sig fullständigt från omvärlden) utan mat och annat (ett toppenliv för de flesta människor!).

Så det är bara till att välja i valfrihetens och i demokratins namn!

Vill du/ni inte ta vaccinet så skyll er själva om ni en dag inte kan gå utanför dörren och någon dessutom kanske anklagar er om ni öppnar ett fönster med tanke på att ni genom det kan andas ut smittopartiklar så att de som eventuellt befinner sig utanför kan bli SMITTADE!

Du/ni har ju fått ett VAL, ETT RÄTTVIST VAL. ELLER HUR?

När det handlade om ”Svininfluensan” så stod regeringen där med en massa överblivet vaccin som fick kasseras. Det minns ni väl och hur de försökte att försvara sig (låtsades skämmas) när de hade köpt in för mycket vaccin för skattebetalarnas pengar.

Detta får förstås inte upprepas igen!!

Ett antal år efter uthängningen av invandringskritiker så började dock den ena efter den andra (inom den så kallade makteliten) att tala ut och erkänna att de hade fel som var för en fri eller en näst intill fri invandring av allt och alla men inte att det var fel att hänga ut människor med andra åsikter och tankar utan att de hade fel gällande invandringen.

Det hette att bromsen måste dras åt, att Sverige inte kan fortsätta på den inslagna vägen med mera med mera.

Att be dem de hade hängt ut om ursäkt var det inte tal om utan när de flera år senare hade insett att de invandringskritiska hade rätt och när fler människor hade vaknat ur sin slummer och började tala om att rösta på SD i nästa val då såg de sina positioner hotade och svängde om (gjorde en U sväng) för att få fortsatt stöd från folket.

Då handlade det om att vara för eller emot massinvandring av främmande folk och folkslag och idag handlar det om att vaccinera sig eller inte vaccinera sig.

När det gäller tankar och åsikter så kan människor ändra sig och det händer att de gör det. De som tidigare var emot massinvandring kan idag ha ändrat sig och vara för massinvandring liksom de som var för numera kan ha ändrat sig och vara emot massinvandring. Tankar och åsikter flyger och far och går som de vill!

Idag handlar det dock inte om tankar och åsikter utan det handlar om att vår (FOLKVALDA) regering och våra myndigheter går ett steg längre genom att försöka pracka på människor (invandrare som svenskar) ett vaccin som de inte har en aning om vad det innehåller eller vilka konsekvenser det kan leda till på kort eller lång sikt för dem som väljer att ta det och som inte ens läkemedelsbolagen (som har framställt vaccinet) vet vad det innehåller eller vad det får för konsekvenser på kort eller lång sikt.

Det är som sagt ett EXPERIMENT som pågår och inte med djur utan med människor och som läkemedelsbolagen och regeringen/regeringarna har avsvurit sig ansvaret för om någon/några eller många blir sjuka eller dör av vaccinet.

De som tar vaccinet har ju som sagt tagit det FRIVILLIGT och då finns det ingen som det går att klandra i efterhand.

Vill du bli en försökskanin, en försöksråtta, en försökshund/katt eller vill du veta vad det vaccin du tar (mot det så kallade Coronaviruset) och som den svenska regeringen så gärna vill att du skall ta liksom läkemedelsbolagen, läkemedelsindustrin, innehåller?

Vill du veta varför de (regeringen och folkhälsomyndigheten, alla myndigheter) är så måna om att du (alla) skall ta detta vaccin (DETTA NYA OCH OPRÖVADE VACCIN) utan att själva veta vad det innehåller vilket de har erkänt?

Om de i kärlek (stor kärlek) till sina medmänniskor (och i valfrihetens och i demokratins namn) vill att ALLA skall vaccinera sig så vore det ju bra men är det kärlek till medmänniskorna som styr dem när de inte vet vad vaccinerna innehåller och har avsvurit sig ansvaret för eventuella konsekvenser och för biverkningar som vaccinerna kan ge?

Skulle de som idag vill att alla skall vaccinera sig (och som påstår sig vara kunniga inom området, som kallar sig läkare och annat) kunna tänka sig att ge sina egna barn som de älskar mest här på jorden eller sina nära och kära en spruta med ett innehåll som de inte känner till eller vet något om?

Nej, knappast!!

Hur många av förespråkarna till vaccin har låtit vaccinera sig själva (sina barn) och uppmanat de övriga nära och kära att vaccinera sig?

Ingen av dem har tagit emot ett vaccin som de inte vet vad det innehåller men de vill att andra som de inte känner och som de inte bryr sig om, skall göra det.

Är det KÄRLEK? Handlar det om kärlek till medmänniskorna eller handlar det om att få ha kvar sina positioner i samhället med allt vad det innebär?

Handlar det om att rädda sitt eget skinn (sina löner och privilegier) inför ”överregeringen”, inför den djupa staten, inför globalisterna eller vad man nu väljer att kalla alla dessa Satans verktyg för och som äger styr och kontrollerar världen via penningen och som har bestämt att nu är det inte längre vapenkrig det handlar om utan nu är det ett psykologiskt och biologiskt krig som gäller?

För att kunna länka till slasktidningen Expressen som jag grundar mitt inlägg på och som idag hänger ut vaccinkritiska personer med namn och bild så måste man var medlem eller betala för att kunna se deras artiklar på nätet vilket är något som jag aldrig kommer att bli eller göra.

Det räckte med att se deras löpsedel i affären för att förstå att det de ägnar sig åt är kriminellt.

Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2021/january/nu-ar-det-snart-vardpersonalens-tur-att-massvaccineras.html

Och se denna video:

https://www.bitchute.com/video/Avv0bUrYYgNG/

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik