Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Massmord på äldreboenden

Publicerad 2021-02-23 15:00:40 i Allmänt,

Äldreboenden, boenden för funktionsnedsatta och de egna boendena (om personerna i fråga har hemtjänst och kontakt med sjukvården) har i dessa så kallade Corona tider (i och med Coronabluffen) blivit skräckens hus (boningar).

Den trygghet som borde finnas (kunna erbjudas) för dem som av olika anledningar inte kan klara sig själva och som har ett stort omsorgsbehov handlar numera för många inte om trygghet utan om ständig ångest och vånda, ensamhet och isolering, systematisk hjärntvätt och om personal som prompt lyder överhetens order om att ALLA skall vaccineras samt övermedicineras för sitt eget bästas skull och för alla andras bästas skull.

DET GÄLLER JU ATT TA ANSVAR och ansvar gentemot kollektivet och staten. Att tänka själv och att fatta egna beslut är något som aldrig har passat sig i socialistiska (kommunistiska) samhällen/stater och Sverige är och har varit en sådan stat/land sedan socialdemokratin fick makt i början av 1900 talet och påbörjade hjärntvätten/likriktningen av massorna, av ”arbetarna”, som de gjorde sig till språkrör för.

Ganska snart kom andra grupper in i bilden och som sedan socialdemokratin har arbetat tillsammans med och nämnas kan de så kallade ”Kulturmarxisterna” som med socialdemokratins hjälp har vänt upp och ner på hela landet (och på hela folket) och gjort Sverige till ett land för ALLA och för ALLT.

Folkhemmet”, ett hem, det som skulle bli ett tryggt hem för folket i landet blev plötsligt ett hem för alla (för allt de förde med sig till landet) och det tog inte lång tid innan det blev ett otryggt hem (land) för alla.

Läs om Kulturmarxismen här:

https://experimentlandet.blogg.se/2015/april/frankfurtsskolans-sataniska-rotter.html

Vi kan se detta (denna otrygghet) inom alla områden av samhället idag men i och med det nya Corona påhittet har det blivit mer och mer påtagligt hur den socialistiska hjärntvätten verkligen fungerar när den är som värst.

De senaste veckorna har jag sett många människor promenera på folktomma gator med munblöjor (munskydd) och även med visir på sig och jag brukar gå fram och fråga om det är något jag har missat.

De flesta har förklarat att de precis har åkt buss eller spårvagn trots att hållplatserna har varit flera hundra meter bort. När jag sa det till en (att det måste ha varit ett bra tag sedan du gick av spårvagnen) så sa den personen att det är lite kallt så därför har jag inte tagit av mig munskyddet som var ett munskydd bestående av papper trots att halsduken hon hade på sig säkert skulle kunna värma mer.

Folk får ha på sig vad de vill, klä sig och styra ut sig hur som helst och det är inte därför jag tar upp detta.

Jag tar upp det som ett exempel på hur hjärntvättade människor har blivit på grund av Corona påhittet. Från att tidigare ha varit hjärntvättade har hjärntvätten nu nått en helt helt ny nivå där allt vad sans och balans och förnuft verkar saknas helt.

Det känns obehagligt.

Inte för att vissa har munskydd eller går runt med visir på folktomma gator utan för att de troligtvis skulle kunna tänka sig att göra allt som regeringen och folkhälsomyndigheten etcetera säger till dem att göra.

Om de blir tillräckligt många så är det de som sedan kan agera förtryckare i STATENS tjänst och motivera sina handlingar med att ”VI LYDDE BARA ORDER”. Hur många har inte försvarat sig med dessa ord efter att de krig som har varit världen över, har tagit slut?

Vad vårdpersonal gör idag är att lyda order. Deras uppgift är inte endast att vårda de vårdbehövande utan att övertyga dem, de gamla och andra som bor på olika boenden (och inte minst sig själva), om att de måste ta ANSVAR för sig själva och för andra genom att låta vaccinera sig.

De flesta människor som befinner sig i en beroendesituation faller lätt för trycket då de inte vill bli klassade som några som inte tar ANSVAR samtidigt som det skulle kunna innebära att de får sämre vård (för personalens del att de förlorar sina jobb). De går därför med på att låta vaccinera sig.

Allt som skrivs i de etablerade medierna (vilka i regel är de medier som de äldre läser) är endast till vaccinets och till läkemedelsindustrin fördel.

Trots att många har blivit sjuka och avlidit efter att ha tagit vaccinet sedan massvaccineringarna började i slutet av förra året (bara för cirka två månader sedan, hur skall detta sluta?), så talas det enbart positivt om vaccinet i de etablerade medierna som uppmanar alla (så många som möjligt) att ta dessa vacciner.

De går så långt som till att påstå att vårdpersonal och chefer tar det vaccin som är avsedda för de så kallade ”riskgrupperna” och Agnes Wold (som har gjort sig till en förespråkare för vacciner och för Corona restriktioner) gjorde en jämförelse i en dagstidning om att dessa är likt komandoran i berättelsen om Emil i Lönneberga och som åt upp all den mat som dom fattiga hjonen i fattigstugan, skulle ha till Julen.

Att ens göra en sådan jämförelse tyder på att vilken (ursäkta mig nu), idiot som helst kan bli professor i Sverige. Hon är tydligen professor i klinisk bakteriologi vid Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg.

Men tanten säger förstås vad som krävs för att få så många som möjligt att springa benen av sig efter vaccinet som regeringen har lovat skall räcka till alla.

De har köpt in tillräckligt många doser vaccin för skattebetalarnas pengar så att ALLA som vill kan få det förr eller senare och innan sommaren.

Om det inte räcker så köper de in mer för skattebetalarnas pengar men under tiden så skall alla hjärntvättade människor tydligen gnabbas om vem/vilka som skall få det först (för att de har blivit hjärntvättade) trots att långt i från alla vill ha det.

Ett annat exempel är Leif GW Persson som i samma blaska uttryckte att ”jag kommer antagligen att dö innan jag får vaccinet”. Hoppas att han har fått sitt vaccin nu för han tillhör väl en riskgrupp i och med att han är över 70 bast och förmodligen lider av andra krämpor.

För att kunna göra ett val, för att kunna välja, måste den som skall välja oavsett vad det handlar om, veta vad den väljer eller väljer bort och hur kan en människa välja om inte genom att skaffa sig kunskaper om det den skall välja eller inte välja?

Dessa kunskaper i syfte att kunna göra ett rätt val (rätt för människan i fråga) genom att visa på fördelar och nackdelar, i detta fall gällande vacciner, är inget som medierna, regeringen eller folkhälsomyndigheten (vilka borde ha kunskaper) vill bistå med när det gäller de friska.

De får om de är intresserade skaffa sig kunskaper genom de alternativa medierna på nätet men då kontrar de etablerade medierna och deras uppdragsgivare med att allt som skrivs där är KONSPIRATIONSTEORIER eller rena rama lögner.

De gamla, de sjuka, de funktionsnedsatta på boenden och de som inte har någon möjlighet att bilda sig en egen uppfattning, de kör man helt enkelt över och vaccinerar idag.

Här är en video från ett demensboende i Tyskland. Känsliga personer varnas:

https://www.bitchute.com/video/hxWbID9xqRrp/

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-02-25 17:02:23

Finns det någon tid kvar för oss i samhället efter att vi nekat vaccinet? K

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik