Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Jesus/Gud prövar och luttrar sina barn

Publicerad 2021-02-13 15:17:51 i Jesus,

Att Jesus/Gud prövar och luttrar sina barn mer än någonsin i denna den yttersta tiden (avskiljer ett folk åt sig) för att se om de håller måttet och är värdiga att regera med honom under det kommande tusenårsriket, vill majoriteten av de så kallade ”kristna” inte höra talas om som de Jesus/Guds fiender de är.

De tror att om de bara är med i en kyrka/i ett samfund och använder sig av namnet Jesus/Gud samt älskar världen och stöttar och hjälper världen (de ogudaktiga och Satan själv) på alla tänkbara sätt, så kommer allt att ordna sig för dem och för deras kyrkor, deras INSTITUTIONER. De har fått lära sig att det är SNÄLLT och GOTT att göra så!!

De lever i villfarelsen att de inte kommer att få vara med under den stora vedermödans tid utan att de skall bli uppryckta till skyarna av Jesus innan dess (se länkar nedan).

Dessa så kallade kristna är inte bara Jesus/Guds fiender utan alla sanna Jesus/Guds barns fiender och det är de som tillsammans med världen, med världens människor, Antikrist, kommer att förfölja Jesus/Guds sanna församling bestående av alla troende på honom tids nog.

Mönstret går igen från GT när judarna, DE RELIGIÖSA JUDARNA, förföljde Jesus/Gud och hans apostlar vilka också var judar. De (de som hade den religiösa makten samt den politiska makten inom judendomen) förföljde sina egna (sin egen Messias/Gud) och samarbetade med romarna (som hade den världsliga makten, politiska makten över de övriga folken) i förföljelsen av Jesus och hans apostlar, de som hade kommit till tro på honom.

De så kallade hedningarna (icke judarna) var inget större problem för Jesus/Gud och hans apostlar utan det var deras egna och som sagt de religiösa judarna som representerades av de skriftlärda och fariseérna som ville ha bort dem.

Det var de (de religiösa judarna) som med romarnas hjälp såg till att spika upp Herren Jesus Kristus på korset.

De religiösa judarna var drivna av den antikristliga anden, av Satans ande (Jesus kallade dem också för Satans barn, huggormsyngel och fiender till hela mänskligheten med mera som ni kan läsa om i era biblar), och denna Satans ande (samma ande) verkar och frodas idag inom den så kallade ”kristenheten”, bland de så kallade ”kristna” som har bjudit in den till sitt läger, till sina kyrkor och till sina samfund där den har fått breda ut sig och förvränga och förvanska Jesus/Guds sanningar och hans sanna evangelium så att det har blivit till ett evangelium FÖR VÄRLDEN, för vem som helst och även för Satan (Satans synagoga) och för hans tjänare.

Men kanske någon tänker, är det inte bra att evangeliet blir ett evangelium som ALLA kan ta till sig eller åtminstone inte motsätta sig?

Är det inte bra om alla går ihop, frälsta som ofrälsta, judar, muslimer, buddister, ateister och så vidare och försöker att göra världen bra för alla och även för Antikrist och för Satan?

Det kan ju om alla (oavsett vad de tror eller inte tror) anstränger sig och drar sitt strå till stacken bli likt ett paradis på jorden! Eller???

Är det vad Jesus och bibeln lär att det skall bli? Var det därför Jesus/Gud kom till jorden och till sina egna (till judarna i första hand) varav majoriteten av dem vägrade att ta emot honom och fortfarande inte har tagit emot honom?

Ni som kallar er för ”kristna” och som tror att ni kommer att bli uppryckta innan den stora vedermödan, har ni aldrig frågat er varför Jesus/Gud och apostlarna (bibeln) talar så mycket om tiden innan vedermödan och varför dom varnar och ber er/oss som troende på honom att vaka och att vara nyktra (andligt nyktra i första hand)?

Varför alla dessa varningar om ni/vi skall bli uppryckta till skyarna innan den stora vedermödan?

Är det kanske de icke frälsta som Jesus/Gud vill varna eller är det de frälsta till honom? Vem/vilka vänder sig det nya testamentet till (som är en fortsättning på det gamla testamentet) i första hand? Är det till judarna som inte har tagit emot sin Messias, eller till ateisterna eller till buddisterna eller till muslimerna med flera?

Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2016/march/uppryckandet.html 

Och här:

https://experimentlandet.blogg.se/2020/march/att-blanda-ihop-den-stora-vedermodan-med-vredesdomen.html  

Och här:

https://experimentlandet.blogg.se/2017/july/varning-for-christer-aberg-och-apostlagarningarna-29.html

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2021-02-20 18:31:06

Den sista tiden ska inte vara kul för gravida och ammande står det. Men vad händer för de som är gravida nu? Kommers de svälta i vildmarken och få dödfödda barn? Bättre dö av halshuggning då.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik