Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Märket, vilddjurets märke

Publicerad 2020-05-29 22:55:44 i Religion,

Och det fick makt att giva ande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild till och med kunde tala och kunde låta döda alla som icke tillbådo vilddjurets bild. Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. Här gäller det att vara vis; den som har förstånd , han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sexhundra sextio sex.”(Upp. 13:15-18).

Vad märket, vilddjurets (Satans märke) är eller inte är har ”kristna” olika uppfattningar om men alla verkar vara överens om att det är något som någon/några/något kommer att försöka att tvinga på dem och som de absolut inte kommer att ta emot (acceptera) frivilligt när så sker.

Bibeln lär att för den som har tagit emot märket (vilddjurets/Satans märke) finns det ingen återvändo. Det går inte att efter det vända tillbaka till Jesus/Gud, att ångra sig, vända om och få förlåtelse (vilket är möjligt när en kristen begår andra överträdelser/synder), och det går inte heller längre att bli frälst till Jesus/Gud om den som har tagit emot märket är ofrälst.

Frälsningens tid är då förbi och det går varken att söka Jesus/Gud (bli frälst av honom) eller att söka sig tillbaka till honom om man har kommit bort från honom av någon anledning.

Vad vi som troende på Jesus/Gud och som har blivit sant frälsta till honom vet (eller kan få kunskaper om ifall vi vill ha det) är att det finns en värld (”hela världen är i den ondes våld, kan vi läsa om i bibeln”) och massvis med människor som hatar Jesus/Gud och som har ett system som de bygger och har byggt upp detta sitt hat på och som kallas för det ANTIKRISTLIGA systemet.

Dessa människor (detta system) vill få in så många människor som möjligt i systemet.

Det är ett system som är emot Jesus/Gud och som är för Satan och den Antikrist, den värsta av antikrister som någonsin har funnits, och som tids nog skall framträda om vi tror på vad bibeln lär.

Att säga att världen (de flesta människor i världen) hatar Jesus/Gud är ett starkt ord och det är inget som de själva erkänner att de gör (hatar) så länge som de tillåts att bygga på det antikristliga systemet utan klagomål eller utan att de så kallade ”kristna” bryr sig.

Så länge som de kan fortsätta med sitt bygge (att bygga på det antikristliga systemet eller det nya BABELS TORN) så struntar dom ifall någon eller många kallar sig för ”kristna” eller vad dom väljer att kalla sig.

De kan till och med tänka sig att samarbeta med dem som kallar sig för ”kristna” och det är vad de gör för att de ”kristna” accepterar att samarbeta med dem och att kompromissa med dem. Det sker bland annat via Sveriges kristna råd idag.

Dessa ”kristna” står genom det upp för deras system (för det antikristliga systemet) som är emot Jesus/Gud och att då ens tänka tanken att varna för detta system, att varna för MÄRKET (vilddjurets märke) är dem helt främmande.

Istället vill de RÄDDA detta system, rädda dem som så ondskefullt står upp för det även om de ser snälla ut och säkert är jättesnälla mot sina närmaste, mot sina barn, sina fruar och släktingar och som inte VILL BLI RÄDDADE för att de har avgjort sig för Satan och trivs bra med det och tjänar sina pengar, får sin ära, sin status och allt annat de suktar efter av den herre de tjänar och av hans hantlangare som styr, kontrollerar och äger PENNINGEN och allt som hör därtill och som kommer ut av det.

På grund av att de, dessa ”kristna”, (de kallar sig för kristna), har gått på Satans lögner så drar de andra med sig i fördärvet men de kommer inte att lyckas dra med sig Jesus/Guds sanna barn i fördärvet vilket de försöker göra idag genom att få dem till att acceptera dem och deras Satans kyrkor som går i ok, i par med precis ALLT och det enda det handlar om är att de SJÄLVA (dessa Satans barn) skall kunna få leva så bra och så problemfritt som möjligt i den värld de ÄLSKAR tillsammans med likasinnade!

VE DESSA AVSKRÄDES MÄNNISKOR!!

De drar sig inte för att hota med att om någon ”kristen” sant troende på Jesus/Gud, inte är med i en kyrka (som samarbetar och kompromissar med de ofrälsta och deras antikristliga system) så har de inte Jesus/Guds välsignelse vilandes över sig för välsignad det blir man minsann av prästen eller pastorn (av någon människa/människor) i någon kyrka och av ett KOLLEKTIV som dessvärre har blivit totalt vilselett av Satan och av hans tjänare.

När det nu börjar att dra ihop sig mer och mer, vi ser att Satan och hans tjänare flyttar fram sina positioner snabbare än någonsin, hur de kuvar och lägger under sig hela mänskligheten genom den påstådda CORONA smittan som de kallar för en pandemi, en hälsofara, men som handlar om att kunna lägga under sig ekonomin, alla länders ekonomier, och att kunna skapa LYDIGA och FOGLIGA medborgare som säger ja till det mesta på grund av sin rädsla för att dö/av att smittas och inte minst JA till det kontantlösa samhället (som pågår parallellt) och till allt vad de vill att de/vi (människorna) skall säga JA TILL och ja till MÄRKET (vilddjurets märke), så är det hög tid för alla som kallar sig för ”kristna” (som påstår att de är Jesus/Guds lärjungar) att VAKNA UPP UR DVALAN och att välja sida!

Att förespråka massvaccinationer (vilket Satans tjänare gör idag) för att de (deras läkemedelsföretag) skall kunna tjäna miljarder och åter miljarder kronor eller dollar på människors rädsla för att bli smittade av något virus, är så djävulskt så att man knappt kan tro sina ögon eller öron.

Men det är så de (Satans tjänare) funkar. De har själva sagt att världens befolkning måste minska och det smartaste sättet att göra detta på om man vill undvika regelrätta krig med vapen vilket kanske urartar i kärnvapenkrig (som även kommer att drabba Satans tjänare och deras små eller stora barn och familjer, deras närstående, släktingar vilket de inte vill), är att tuta i människor, de intet ont anande människorna, att de vill dem deras väl och ve när de får sina vaccinationssprutor som läkemedelsföretagen (vilka skiter fullständigt i dem, de är ute efter att tjäna pengar på dem), tillhandahåller.

Detta samtidigt som de ”kristna” har blivit lurade till att tro att Jesus/Gud kommer att rycka upp dem till skyarna innan den ”STORA VEDERMÖDAN” som bibeln talar om.

Därför behöver de (Satans kristna) inte bekämpa det antikristliga systemet eller ens varna andra för det. De kan lugnt luta sig tillbaka och vänta på att Jesus/Gud kommer för att hämta hem deras kyrkor och dem själva.

Att de (oavsett om de kallar sig för kristna eller för något annat) har anammat/tagit till sig det antikristliga systemet (och samarbetar och kompromissar med detta system) och som därför TROLIGTVIS även kommer att ta det MÄRKE som bibeln (Uppenbarelseboken) och Jesus/Gud talar om, varnar för (se ovan) är inget som berör dem så länge som de får lov att leva ett gott och problemfritt liv här i världen. Då skiter de i Jesus/Gud.

INTE HAR VÄL VI TAGIT NÅGOT MÄRKE säger de i kör. Så vitt jag/vi vet (säger ledarna för kyrkorna och samfunden), så har vi inte här i kyrkan/i vårt samfund tagit något märke. Vi har tagit tionde och vi har tagit kollekt (för att kunna gå runt med vår kärlek till världen och till Satan) men något märke har vi definitivt inte tagit.

De/dessa är inte Guds/Jesus barn utan Satans barn!!

De väntar som sagt på att bli UPPRYCKTA TILL SKYARNA AV JESUS/GUD INNAN NÅGOT ONT DRABBAR DEM SJÄLVA (deras familjer) och de tvingas till att bekänna färg, bekänna vilken sida de egentligen står på och vem de tjänar och har som sin herre.

Det är lättast och bekvämast att göra så men att påstå sig vara en kristen om man gör så är en SATANS LÖGN. Att acceptera det antikristliga systemet utan att göra motstånd mot det innebär att den/de som gör det redan har tagit Märket (vilddjurets märke).

Hur detta märke sedan ser ut och vart märket placeras är av mindre betydelse när man i sitt hjärta och med sin hjärna, med hela sitt förnuft, har tagit emot det och inte gör något för att varna andra för att ta emot det.

Människor får tro på vad de vill och tror på vad de vill. Jag vänder mig inte emot dem som tror på vad de vill, de har rätt att göra det, att tro på vad de vill, men att påstå sig vara Jesus/Guds barn, hans lärjungar, utan att vara det och utan att tala om att det endast finns två riken här på jorden (det ena är världens rike som drivs och styrs av världens furste, fursten över världen, och som är Satan och som har sina tjänare på jorden) och det andra riket som drivs och styrs av Jesus/Gud och som har sina tjänare här på jorden, vilket är något som de kyrkokristna (som vandrar med världen och med Satan, sin herre) inte vill kännas vid (beröra) då det enda de är ute efter är att få samarbeta och kompromissa med världen och med Satan för att få ligga bra till hos världen (hos Satan) och kunna tjäna pengar av världen, få ära och status av världen och som inte har något emot att ge dem det, får mig till att tro att de inte är Jesus/Guds sanna barn.

Det får mig till att tro att de är världens (Satans) barn och det gör mig illamående/spyfärdig att dessa ”HYCKLARE” tillåts att husera fritt med Jesus/Guds NAMN i sina kyrkor och samfund när det är en ANNAN JESUS/EN ANNAN GUD som de tror på och som de predikar i syfte att få vara världen till lags.

Vi som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud vet var vi har alla som inte är eller har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud och vi kan prata om väder och om vind eller om annat, om motorsport, om fotboll, om matlagning, om vackra platser, om hundar eller om katter eller om barn med mera med dem och även om politik i allmänhet.

De ofrälsta är i regel klara med vad de står upp för och vad de tror på och då måste man acceptera det, att alla tror på vad de vill och att det är tillåtet, men att man kanske kan finna ett gemensamt intresse om man vill ha kontakt/kontakter med dem.

Man vet med andra ord vad man har att rätta sig efter om man väljer att ha kontakt/kontakter med ofrälsta som inte delar ens tro. De är som de är och som vi också var innan vi blev frälsta till Jesus/Gud, och att de har en annan herre är något som vi måste acceptera om vi vill ha kontakt med dem.

Att finna samma slags människor i en kyrka eller i ett samfund och som den som har blivit SANT frälst ofta väljer att söka sig till för att få gemenskap med andra som TROR, som har blivit Sant frälsta till Jesus/Gud, innebär en stor chock för den (som har blivit Sant frälst till Jesus/Gud), när sanningen går upp för den/dem och att det inte finns någon skillnad mellan de som befolkar kyrkorna/samfunden, de som kallar sig för ”kristna”, för Jesus/Guds lärjungar (för att få ligga bra till hos världen och Satan) och dem som inte tror på honom och som är och kallar sig för ofrälsta och som är världens (Satans) barn vilket de erkänner utan att hymla..

Den enda skillnaden är att de som säger sig vara Jesus/Guds barn använder sig av hans namn och de andra som inte tror och som inte har blivit frälsta till Jesus/Gud använder sig av något annat namn som är viktigt för dem och som de tror på och dyrkar.

Trots det så försöker kyrkorna/samfunden att överbrygga alla skillnader genom att påstå att alla människor är Guds/Jesus barn för att han har skapat alla människor till sin avbild. Vad Jesus/Gud gjorde på korset för dem, för dem som han har kallat och utvalt, och för dem som tror på honom, bryr de sig föga om.

Han har väl kallat alla säger de (utvalt alla människor med tanke på att han har skapat dem) och även självaste Satan, även om majoriteten går på Satans linje och trivs bra med det.

Även om de trivs förträffligt i världen (de får allt de behöver och vill ha från världen) så är de enligt HYCKLARNA (de kristna) kallade in till Jesus/Guds rike som de/dessa inte vill veta av och som de hatar för att de inte kan få det som de begär och som de vill ha i Guds/Jesus rike. Vad de begär och har begär till kan de bara få i Satans rike.

Varför dra upp simmande fiskar från vattnet (som är i sitt rätta element och som trivs med det) om man inte är hungrig och vill äta en fisk?

Varför slänga ut en livboj till någon som inte vill bli räddad utan som trivs med det som är och vad den håller på med?

Varför slösa energi på människor som befinner sig i sitt rätta element och som trivs bra med det?

Sade inte Jesus/Gud att vi som kristna skall söka efter de förlorade fåren eller sade han att vi skall söka efter dem som trivs och mår gott och bra i världen? Är de som trivs bra och gott i världen (som älskar världen och mår fint i världen och får sin näring av den) de förlorade fåren som Jesus/Gud talar om?

VILKA ÄR DE FÖRLORADE FÅREN?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik