Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

En av Satans värsta lögner

Publicerad 2020-05-16 15:40:58 i Jesus,

En av Satans värsta lögner är att det går att TRO på Jesus/Gud, att det går att vara hans lärjunge, att det går att vandra med honom, att det går att vara frälst till honom samtidigt som det går att tro på (vara frälst till) allt möjligt annat.

Denna Satans LÖGN har lett till det AVFALL som råder inom den så kallade ”Kristenheten” i Sverige och i världen idag och som bara blir värre och värre i takt med att tiden går.

Detta avfall handlar inte om att ”kristna” ärligt talar om att de inte längre TROR på Jesus/Gud (om de ens någon gång har gjort det) utan om att de fortsätter att hävda att de tror på Jesus/Gud trots att de i handling bevisar att de inte gör det (även om de en gång kanske gjorde det).

De har en annan Jesus/Gud som de tror på och denna deras Gud är en Gud, en Jesus, som de tror eller vill tro, kom till världen för att ena Jesus/Gud med världen och allt vad som finns i världen av läror och tro, politik och makthavare etcetera.

De tror (vill tro) att de skall kunna ena Jesus/Guds rike med världens rike, med det rike som Satan styr över och kontrollerar, och detta för att de älskar världen (världen ger dem deras inkomster, deras status, deras positioner, ära med mera) samtidigt som de ljuger och påstår att de älskar Jesus/Gud över allt annat.

Jesus/Gud kom inte till jorden för att ENA mänskligheten (genom kompromisser och samarbeten) utan för att AVSKILJAett folk åt sig men det kan inte falska kristna (Satans barn) såsom ärkebiskopen Antje Jackélen hålla med om för hon och kristenheten i Sverige, den kristenhet som leds och styrs av Sveriges ”kristna” råd (som lyder under den katolska kyrkan, kyrkornas världsråd och FN) vilket borde kallas för Sveriges sataniska råd, är inte intresserade av att följa den Herre de säger sig tro på.

Deras Jesus/Gud (SKR,s Jesus/Gud) är en annan Jesus/Gud. Deras Jesus/Gud är en Gud som inte har något emot att alla som kallar sig för ”kristna” ber tillsammans med avgudadyrkare och sitter till bords med dem för att få en möjlighet att samarbeta och kompromissa med dem.

De tror på en Jesus/Gud som älskar att samarbeta och kompromissa med allt och med alla i syfte att RÄDDA VÄRLDEN (som enligt Jesus/Gud är dömd till att gå under) och att rädda mänskligheten.

Om alla får tro på vad de vill och utefter sin tro göra vad de vill, så ordnar sig allt menar de. Det gäller att vara tolerant gentemot allt och mot alla om de är SNÄLLA eller ser SNÄLLA ut och inte minst om de har skaffat sig ett NAMN i världen!

Detta är inte vad Jesus/Gud, apostlarna och bibeln lär. Jesus/Gud, apostlarna (bibeln) riktar starkt kritik mot HYCKLARE.

Syndare har han förbarmande över men hycklare som medvetet och i fullt nyktert och klart tillstånd arbetar för en ANNAN Jesus/Gud eller för ett ANNAT evangelium som de hoppas att de som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud skall anamma, är inget annat än falska apostlar, ulvar i fårakläder som har lyckats med att nästla sig in bland fåren (bland Jesus/Guds sanna barn) för att sprida VILLOLÄROR och för att få bort dem (de sant frälsta) från Jesus/Gud.

Förutom att kalla till gemensam bön, att katoliker, lutheraner, buddister, muslimer, hinduer, judar, new agare med flera skall be tillsammans för att rädda världen och mänskligheten så vädjar ärkebiskopen Antje Jackélen till ofrälsta, icke troende makthavare om att i dessa Coronatider sluta ljuga och börja tala sanning (vara ärliga) som om ofrälsta makthavare skulle vara intresserade av att tala sanning (av att vara ärliga) mer än vad hon själv är intresserad av det.

Att be tillsammans med allt och med alla som tror på någon slags Gud (i syfte att ”rädda” världen och för att världen och de ofrälsta skall kunna fortsätta sitt onda verk UTAN Jesus/Gud), är inte Jesus/Guds vilja och det borde en biskop känna till men det vill hon inte känna till för hon och alla andra som har lyckats tillförskansa sig välavlönade positioner inom kristenheten (som har fått sig ett NAMN) vill inte strida mot dem/mot den (mot Satan) som har gett dem allt de suktar efter.

Vad hon ”BISKOPEN” gör är att vädja till Satans hantlangare/tjänare, till Satan själv, om att rädda världen och mänskligheten och det säger han och hans hantlangare att de gärna ställer upp på under förutsättningar att man kompromissar och samarbetar med honom/med dem (med hans tjänare).

Vad detta samarbete (dessa kompromisser) har lett till har vi bara fått en försmak av idag.

Läs mer:

https://www.friatider.se/arkebiskopen-uppmanar-till-muslimsk-coronabon

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik