Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Corona

Publicerad 2020-05-16 21:26:00 i Jesus,

Namnet Corona är latin för "krona" eller "krans" och ju mer man ser och vill förstå (som troende på Jesus/Gud) så går tankarna till att detta virus (Coronaviruset) inte handlar om ett virus, utan om något helt annat.

Jag vaknade upp en dag för några veckor sedan med Corona, krans, krona och utkorelse ringandes i huvudet.

Jag ville förstå vad det handlade om (vad denna så kallade PANDEMI, Corona, handlar om) och förstod och fick ett svar från Jesus/Gud. Men feg som jag är samt tvivlande så ville jag inte skriva om det då.

Jag tänkte att det kanske är en Pandemi (tron är det sista som överger en oavsett vad man tror på) och att alla andra (majoriteten) har rätt och att jag har fel.

Det kanske är en pandemi och att man borde passa sig för att bli drabbad/smittad. Men något, och jag är helt övertygad om att det var Jesus/Gud, sa till mig att det här med CORONAVIRUSET är en stor LÖGN.

I Sverige har det dött cirka 3.300 människor i Corona (de flesta äldre och sjuka) och Sverige har cirka 10 till 12 miljoner invånare.

Många av de äldre och sjuka som har dött i Sverige har valt att ge upp livet för att anhöriga inte får lov att besöka dem och för att ingen har fått veta vad som sker inom äldreboendenas väggar.

Ingen har kunnat komma ut och ingen har kunnat komma in!

De anställda är belagda med munkavle (är rädda om sina arbeten och de utlänningar (väldigt många) som arbetar inom äldrevården och som inte känner den minsta lojalitet till de gamla svenskarna, har inga större problem med att de dör/går hädan för att lämna plats (och pengar) åt deras gamlingar som kommer till Sverige som anhöriginvandrare.

I England som har 65 miljoner invånare (HALLÅ 65 MILJONER INVÅNARE!!!) har det dött cirka 320.000 tusen personer (de flesta gamla och sjuka) i det som kallas för Corona och samma siffror gäller för de övriga länderna/världen om man ser till hur många invånare som bor i landet.

Under spanska sjukan som skördade många dödsoffer i Sverige under 1918 (kanske ett tag efter det) så dog cirka 27.000 människor i Sverige men det kallades inte för en pandemi utan för en epidemi trots att det dog massvis med människor i spanska sjukan i andra länder.

Media (sionistmedia) väljer att kalla Corona för en PANDEMI och fokuserar på kändisar som har dött av detta Coronavirus eller som har blivit smittade av det (som har tillfrisknat) och om en kändis kan dö eller bli smittad av Corona så kan ju alla (vem som helst) dö eller bli smittad av detta virus som de (media) och deras UPPDRAGSGIVARE kallar för ett virus men som inte är ett virus utan HJÄRNTVÅTT och PROPAGANDA i syfte att de skall kunna fortsätta sitt ONDA verk.

I och med människors rädsla för ett virus så kan de, Satans hantlangare, utan problem fortsätta med sin agenda och att slutligen sätta "kronan" eller "kransen" på sin utvalde, på ANTIKRIST, utan att någon ens reagerar.

De har förvarnat människor för vad som komma skall.

De ”kristna” ber idag dessvärre till och för dessa satanister (för och till Satan) och för att hans hantlangare/tjänare skall beskydda dem.

De ”kristna” (de som kallar sig för kristna) är inte intresserade av att avslöja Satan och hans tjänare. De är intresserade av att samarbeta (kompromissa) med Satan och hans tjänare.

Inget kommer att bli som det har varit efter denna så kallade Pandemi och som är en ren och skär HJÄRNTVÄTT. Det att inget kommer att bli som det har varit tidigare har även de så kallade experterna som står på Satans sida sagt.

Det som kommer att hända är att fler och fler av dom mänskliga rättigheterna går om intet och förloras för att det finns människor som har mycket pengar och därmed mycket makt och som tror sig vara gudar, som tror sig vara förmer än andra människor, och som vill kontrollera och styra alla andra och allt, vilket är Satans melodi.

Detta med Coronaviruset är bara början. Det kommer att bli ännu värre innan Jesus/Gud kommer tillbaka och då när han kommer tillbaka så är det inte ridandes på en åsna utan då har han svärdet i handen (ORDET) för att strida mot Satan och hans tjänare enligt vad bibeln lär.

Kommentarer

Postat av: Corna is cell response due to 5G cell towers

Publicerad 2020-05-18 12:38:21

En läkare säger att Corona är cellernas respons på den ökade elektromagnetiska strålningen som tillkommit med (4G+ och) 5G.
https://youtu.be/keo3ieGHu6A

Svar: Hej och tack för länken! Intressant!Vill dock påpeka att Rudolf Steiner som Thomas C hänvisar till var en ockultist, förmodligen en frimurare.
Att strålning från 5G (4G) skadar kroppens celler och försämrar det naturliga immunförsvaret (successivt bryter ner immunförsvaret) vilket gör det lättare att drabbas av influensor, av Corona eller allt vad de kallas (samt vanliga förkylningar) och andra sjukdomar, är jag helt övertygad om.
Detta vill ”satanisterna” (Satans tjänare) dessvärre råda bot på genom att dels fortsätta utbyggnaden av 5G (sedan blir det kanske 6G och 7G, det vill säga mer och mer strålning) och att vaccinera människor mot än det ena och än det andra vilket tillsammans med den ökade strålningen leder till att deras naturliga immunförsvar blir ännu sämre och fler och fler dukar under.
Samtidigt så måste vi alla tänka på miljön och på klimatet säger satanisterna hur nu detta går ihop med denna djävulska strålning (5G) av miljön (som skadar klimatet) vilket ingen (varken människor, djur eller växter), kommer undan.
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Carl

Publicerad 2020-05-22 00:08:06

Jag håller med delar av det du skriver att mycket blivit uppskruvat. Själv arbetar jag inom omsorgen och Covid-19 är på riktigt en besvärlig sjukdom för dem som drabbas hårt. Att makthavare vill nyttja krislägen riktiga eller skapade, det har förekommit länge. Men att judar skulle ligga bakom det hela är bara trams. Det finns goda och onda människor med judisk börd och detsamma gäller italienare som bland annat avrättade Jesus. Överallt finns det bättre och sämre människor, men judarna är inte speciella i just det avseendet.

Postat av: Experimentlandet

Publicerad 2020-05-22 08:27:10

Jag skriver inget om att judar ”i allmänhet” är ondare eller godare än andra människor eller att judar i allmänhet (”vanliga judar”) ligger bakom det som sker. Jag talar om den grupp som kallar sig för judar men som inte är några judar utan som är en Satan synagoga (läs mer om det i Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9) enligt Herren Jesus Kristus och som använder sig av judendomen för att kunna flytta fram sina egna positioner, sin politiska ideologi SIONISMEN och den sionistiska makten, i samhällena, i världen, tillsammans med sin herre som är Satan. Dessa judar är inte vilka judar som helst. De är Satansdyrkare, kabbalister, ockultister, frimurare och fiender till hela mänskligheten. Inte minst till judarna ”de vanliga judarna” eller judarna i allmänhet men det erkänner de förstås inte.
Du kan läsa mer här om sionismen och judisk satansdyrkan:

https://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik