Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Går det att bli frälst till Jesus/Gud för att slippa hamna i helvetet?

Publicerad 2020-01-12 16:49:21 i Jesus,

Jesus/bibeln lär att ingen kan komma till Fadern (Gud), till Jesus, vilken är Gud som tog plats i ”Sonen Jesus Kristus” som levde både som människa och Gud här på jorden, om inte Fadern drar honom/henne/dem, till sig.

 Gud/Jesus/bibeln lär att han kallar människan/människorna först. Det är inte människan/människorna som kallar honom till sig först vilket de kyrkokristna tror att de kan göra (om de bara blir medlemmar i en kyrka) och att han efter det kommer att se till så att deras personliga och individuella önskningar och kyrkornas kollektiva önskningar skall gå i uppfyllelse.

 Under det gamla testamentets era så utvalde Gud en man som kom att kallas för Abraham men inte för att han tillhörde något speciellt folk som Gud älskade över alla andra folk utan för att denna man som hette Abraham var rättfärdig enligt Gud. Gud fattade tycke för honom, för en människa, en man, just på grund av att han såg att han, denna man, var rättfärdig i Guds ögon och inte för att han hade eller inte hade ditten eller datten som rätt skostorlek, rätt frisyr, rätt vikt, rätt ekonomisk status, rätt kontakter och rätt och rätt i allt.

Gud utvalde honom ABRAHAM på grund av attHANvar rättfärdig. Det fanns ingen garanti för att hans efterkommande skulle bli rättfärdiga men Gud/Jesus slöt ett förbund med Abraham (med den man HAN och ingen mänsklig auktoritet hade utvalt) och det var ett förbund som varade under lång tid.

Abraham fick sonen Isak och Isak fick sonen Jakob och detta förbund fortsatte fram tills att Gud valde att komma till jorden i form av Jesus Kristus som var hundra procent människa och hundra procent Gud här på jorden.

Guds/Jesus tålamod är stort och han försökte att få de utvalda (ättlingsrna till Abraham) på rätt köl innan han skapade det NYA FÖRBUNDET I JESUS KRISTUS.

De (judarna som de sedan kom att kallas läs mer nedan) vände sig dock bort från Gud/Jesus för att de älskade världen och allt vad världen kunde ge dem mer än de älskade Gud/Jesus. De älskade Egypten mer än Gud/Jesus och ville tillbaka dit när de hade vandrat i öknen under en tid. ”Vi hade det bätttre där tyckte dom”.

Gud slog dock ner de flesta av dem som vid den tiden kallades judar under ökenvandringen efter att ha haft ett stort tålamod med dem. LÄS MER NEDAN I LÄNK!

Gud/Jesus var alltså SÅÅÅÅ... ”KÄRLEKSFULL och BARMHÄRTIG” så att han även utrotade oskyldiga kvinnor och små barn vilket vi kan läsa om i det gamla testamentet att han gjorde.

Är det verkligen rätt Gud/Jesus som de kyrkokristna av idag tror på? Eller tror de på en annan Gud/Jesus som de kan befalla att han gör si eller så för att det gagnar dem själva, deras kyrkor och den värld som de älskar?

Tror de på en kärlek som inte är Guds/Jesus kärlek utan en kärlek som världens människor, de ofrälsta omhuldar? Finns det ingen gräns mellan världens rike och Guds/Jesus rike? Vem/vilka så kallade präster och så kallade pastorer talar om den gränsen?

Vad lär bibeln gällande världens rike kontra Guds/Jesus rike?

Hur skall man som kristen och som sant frälst till Jesus/Gud kunna hantera/tackla alla dessa vedervärdiga människor som kallar sig för kristna, för lärjungar till Jesus och som inte fattar att Gud/Jesus är någon annan än den/de tror på?

Gud/Jesus har visat sitt mönster/sin mönsterbild genom det gamla förbundet och han har förklarat för oss som tror på Gud/Jesus i det nya förbundet i Kristus vad vi om tror på honom i det nya förbundet skall undvika. Och det handlar inte om mat. Vi kan äta allt som faller oss i smaken för ondskan kommer inte utifrån via mat och restriktioner utan inifrån och från människans/människornas hjärtan.

Dock gör kyrkorna (de hjärntvättade medlemmarna i dessa) det motsatta för de lever kvar i det gamla förbundet i gamla testamentet och de har anammat det mesta från det gamla förbundet för att inte stöta sig med JUDARNA, med dem som kallar sig för judar men som inte är några judar utan en Satans Synagoga (läs Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9).

De kyrkokristna samarbetar med dessa judar som är en Satans synagoga enligt Gud/Jesus men de kommer att ångra sig en dag och säga Herre, Herre har vi inte gjort allt för dig? Har vi inte gjort allt vad du hart sagt till oss att göra.

Jesus/Gud kommer att visa bort dessa hycklare med orden att visst har ni gjort allt men ni har inte gjort min Faders (min) vilja.

 

Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2016/august/vad-kyrkorna-inte-vill-att-de-kristna-skall-veta.html

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik