Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sveriges kristna råd står upp för skapandet av en världsreligion

Publicerad 2020-02-26 13:13:59 i Religion,

Om detta att ”Sveriges kristna råd” står upp för skapandet av en världsreligion, har vi skrivit mycket om här på bloggen (under flera års tid) men det verkar som om det är först nu som polletten börjar trilla ner från så kallat kristet håll.

Vad man dock inte vill är att erkänna att det är den så kallade EKUMENIKEN som alla etablerade kyrkor och samfund (ekumenik med allt och alla och i synnerhet med den katolska kyrkan) har anammat genom sitt medlemskap i ”Sveriges kristna råd” som möjliggör detta (driver på detta) utan skyller på den katolska kyrkan.

Det är den katolska kyrkan som har blivit syndabocken trots att alla etablerade kyrkor och samfund (kyrkofamiljer), ja till och med frälsningsarmén, i Sverige har skrivit under dokumentet ”Charta Oecumenica” som kommer direkt från Påven och den katolska kyrkan. LÄS MER NEDAN i artikeln ”Dags att draga ut från det stora Babylon”.

Sveriges så kallade kristna råd (som istället borde kallas för ett ”Satans råd”) arbetar febrilt för skapandet av en världsreligion i vilken alla religioner och läror (Islam, Judendom, Buddism, Hinduism, New Age med sina karaktärsdaningsprogram/steg program) som har någon slags gud skall ingå. De menar att alla religioner har samma gud (gud har bara många olika namn) och att denna gud älskar alla religionsutövare (alla som tror på någon gud oavsett vad de tror på men även alla som inte tror på någon gud) även om de är hans uppenbara fiender.

Genom förståelse och tolerans eller med andra ord genom samarbeten och kompromisser så skall alla människor (de som bekänner sig till någon religion där namnet gud nämns liksom de som inte bekänner sig till någon religion), en dag bli som en enda stor och lycklig familj och dyrka en och samma gud. Detta är vad kyrkorna och samfunden i Sverige idag via ”Sveriges kristna råd”, arbetar för.

Vem denna så kallade ”gud” är kan människor som har blivit sant frälsta till Jesus (”ingen kommer till Fadern, det vill säga till GUD, den sanna Gud, utan genom mig säger Jesus”) och som strävar efter att bli bevarade i honom, i frälsningen som bara finns hos honom, förstå.

De andra, de som kallar sig för ”kristna” och för Jesus lärjungar (de säger också gärna att de är födda på nytt i Jesus) men som ljuger om det och som är en ”Satans synagoga” (alltså majoriteten bland dagens kristna), varken kan eller vill förstå för de följer sina auktoriteter inom kyrkorna och inte den Herre som är den som har frälst dem. Som de i alla fall påstår är den som har frälst dem.

Auktoriteterna inom kyrkorna (dess ledarskap) följer i sin tur ”Sveriges kristna råd” som arbetar under ”kyrkornas världsråd” som i sin tur arbetar under den totalt världsliga och ogudaktiga organisationen ”FN” vilken Satan använder sig av för att utbreda sin makt i världen. En ohelig allians (treenighet) med andra ord.

Genom den så kallade ”Ekumeniken” (en organisatorisk enhet, ett människoverk som Jesus och bibeln varnar för), har han, Satan, fått grepp över kyrkorna. Lite Islam, lite Judendom eller lite Buddha i kyrkorna spelar föga roll så länge som de som bjuds in som talare eller för att informera om sina religioner, är snälla, trevliga och samarbetsvilliga. Alla tror ju på samma gud!! Eller?

Någon ENHET i ANDEN vilket är den enda sanna enheten som kan hålla ihop de troende och frälsta till Jesus, är det inte tal om. Det är sålunda en falsk enhet, en enhet som inte kommer från Jesus/Gud.

Det mest förunderliga är att det inte är de nyfrälsta som driver på de ekumeniska strävandena som syftar till att frammana Antikrist (en världsreligion). Det är ”kristna” som menar sig ha varit frälsta till Jesus sedan lång tid tillbaka (som borde veta bättre) som gör detta (medvetet eller omedvetet) och som gärna skryter om att de har läst bibeln utan och innan, framlänges och baklänges, och som minsann ”kan sin bibel” och sist men minst dessutom kanske har skaffat sig den ena religiösa titeln efter den andra såsom pastor, präst, diakon, bibeltolkare, bibelvetare med mera.

Går det verkligen att vara frälst till Jesus (att ha HANS ANDE) och samtidigt, på det ena eller det andra sättet, arbeta för Ekumenik, för skapandet av en världskyrka på organisatorisk grund? Är det möjligt att göra detta OMEDVETET om man har Jesus/Guds Ande och om man har läst sin bibel massvis med gånger? Det vore kul om någon läsare kunde svara på det.

Jag har inte satt mig in i vad ”Sveriges kristna råd” står upp för eller gör och det är inget som intresserar mig heller”, har jag fått höra från så kallade ”kristna” och ”Jag gör mitt bästa för att följa Jesus”, säger de.

Ok, men är det sant? Följer de Jesus (gör de sitt bästa för att följa honom) när de i själva verket följer ”Sveriges kristna råd” eller kyrkornas ledarskap (pastorer och präster) som följer detta råd och som därför vill att även de skall följa detta råd vad detta råd än tar sig för?

Vad är det som får dessa ”kristna” (nu talar jag inte om nyfrälsta utan om såna som säger sig ha varit frälsta till Jesus/Gud i både 10, 20, 30 år eller mer) till att tro att om de bara gör som deras auktoriteter (auktoriteter som av någon anledning har läst en utbildning till att bli präst eller pastor) säger till dem att göra så blir de bevarade i sin frälsning?

Är inte frälsningen något mellan den enskilda människan och Jesus/Gud i det nya förbundet i Kristus Jesus? Vem har sagt att vi som frälsta till honom måste gå genom ett så kallat prästerskap, vilket var fallet i det gamla testamentet, för att kunna nalkas Gud/Jesus?

Kan vi inte nalkas Jesus/Gud utan mellanhänder i det nya förbundet eller måste vi ha en mänsklig präst eller pastor som bevarar oss i frälsningen eller kanske en ”kyrka”, ett samfund, som bevarar oss i frälsningen, bevarar oss i Jesus? Är vi inte alla som troende och frälsta till Jesus ett utvalt PRÄSTADÖME i det nya förbundet och är inte Jesus översteprästen eller huvudet på Kristi kropp (alla vi andra är lemmar)?

Är vi frälsta till Jesus om vi bara lyssnar till vad prästen eller pastorn (någon som har läst en teologiskt utbildning, en ekumenisk teologisk utbildning som alla teologiska utbildningar i dag är) eller ”KYRKAN”/SAMFUNDET, säger och om vi går till kyrkan varje söndag (klockan 10 eller 11) och/eller andra dagar och blir medlemmar i denna?

Kan kyrkorna, ett kollektiv bestående av människor av kött och blod, skydda oss från Jesus/Gud eller måste vi ta ansvar var och en personligen för vad vi arbetar för, stödjer och står upp för så att vi inte den dagen får del av hennes plågor eller bidrar till att andra som har blivit vilseledda av herdar som inte bryr sig om sina får, får del av hennes plågor?

Detta bibelcitat från Uppenbarelseboken kom till mig igen för någon dag sedan men finns med i flera andra inlägg på bloggen bland annat i det nedan, se länk!:

Sedan såg jag en annan ängel komma ner från himlen. Han hade stor makt, och jorden lystes upp av hans härlighet. Och han ropade med stark röst: Störtat, störtat är det stora Babylon. Det har blivit ett tillhåll för demoner, ett näste för alla orena andar, ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar. Ty för hennes otukts skull har alla folk fått dricka vredens vin, och jordens kungar har horat med henne, och jordens köpmän har blivit rika genom hennes makt och lyx.

Och jag hörde en annan röst från himlen säga: Dra bort från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor. Ty hennes synder har tornat upp sig ända till himlen, och Gud har inte glömt det onda hon har gjort. Ge henne lika för lika, ge henne dubbelt igen för hennes gärningar.

Häll upp dubbelt åt henne i den bägare där hon har blandat sin dryck. Ge henne lika mycket plåga och sorg som hon själv har omgett sig med glans och lyx. Hon säger i sitt hjärta: Jag sitter som drottning, jag är inte änka och skall aldrig behöva sörja. Därför skall hennes plågor komma på en enda dag, död och sorg och svält, och hon skall brännas upp i eld. Ty stark är Herren Gud som har dömt henne.” (Upp. 18:1-8).

Hon” eller med ett annat ord ”SKÖKAN” är den samlade kristenheten med Påven och den katolska kyrkan i täten som har gått i ok/i par med världen, med världens makthavare och med Satan själv. De rider på vilddjuret i Uppenbarelseboken och vad är vilddjuret en symbol för om inte för den Antikristliga makten i världen, en makt som Satan (som även han är ett vilddjur), står bakom.

Denna ”Sköka” (den samlade kristenheten) lägger upp sig vitt och brett för allt och alla (därför kallar bibeln henne för sköka) och har inget problem med att samarbeta och kompromissa med allt och alla om hon får ut någon vinning av det och det får ”hon” eller rättare sagt så får ledarna för skökan det.

De blir hyllade av världen som de älskar och som älskar dem (de njuter av uppmärksamheten när de får åka runt och hålla föredrag, predika eller när de får signera sina nyaste böcker på bokmässor och dylikt) och när de då och då om de har kommit upp sig i den religiösa hierarkin, blir fotograferade tillsammans med presidenter och andra inflytelserika personer i världen eller med kändisar när de tar deras händer i samförstånd vilket kablas ut på Tv, i pressen eller på nätet.

Finns det till exempel någon Påve de senaste århundradena som inte har skakat hand med presidenten i USA? Skakade Jesus/apostlarna och de första kristna hand med företrädare för den världsliga makten när de levde på jorden? Samarbetade och kompromissade de med dem i största samförstånd?

Jesus hade förbarmande över skökor (se Maria från Magdala även kallad Maria Magdalena som sas vara en sköka innan omvändelsen) och andra missanpassade människor, drinkare, ogärningsmän, med syndare, men denna sköka (den samlade kristenheten) kommer han inte ha något förbarmande över vilket beskrivs i Uppenbarelseboken.

Skökans (den samlade kristenhetens) synder har tornat upp sig ända till himmelen och hon blir bara värre och värre allt eftersom tiden går samtidigt som det blir allt viktigare för henne att dra in så många som möjligt i sitt garn, till kyrkorna och samfunden, där de blir hjärntvättade till att tro att utan en ”sköka” (utan att ha en sköka/kyrka som är medlem i ”Sveriges kristna råd” bakom sig) så går det inte vara sant frälst till Jesus/Gud.

Men betänk att det som sagt inte finns någon frälsning (frälsning i Jesus Kristus/Gud) utan Jesus och att det som händer om man lämnar Jesus (hans lära och väg med berått mod och trivs med det och kanske även njuter av det, ”Jag är vägen sanningen och livet”, säger han) utan att VILJA vända om, är lika med att lämna frälsningen.

Här (nedani artikeln) är alla de kyrkor som är med i ”Sveriges kristna råd” och som har skrivit under dokumentet ”Charta Oecumenica” och som därför har beslutat sig för att lämna Jesus/Gud för att inte bara i ord utan även i handling och på papperet (rent formellt) vandra med världen och med Satan (med Påven) via ekumeniken. Sedan är det förstås lätt att skylla allt på den katolska kyrkan för att genom det vinna poäng hos de så kallade ”kristna”, i det så kallade ”kristna” lägret utan att reflektera över vad det är man stödjer själv när man stödjer Pingstkyrkan, Frälsningsarmén, den Svenska kyrkan, den Ortodoxa kyrkan, Baptistkyrkan eller vilken kyrka det än är man stödjer eller är med i och som har skrivit under dokumentet ”Charta Oecumenicka”.

https://experimentlandet.blogg.se/2016/august/dags-att-dra-ut-fran-det-stora-babylon.html

 

Kommentarer

Postat av: Johnny

Publicerad 2020-03-10 07:10:06

Dags att be till Gud i Jesu namn, och få kunskapen från källan, och inte söka bekräftelse hos varandra.

Varför behövdes det en orm (satan)? Varför behövdes en Judas? Varför behövdes kunskapens träd?
Varför behövdes en lag? Varför behövdes en nåd? Varför behövde Jesus dö? Varför kortades människornas liv? Varför finns skapelsen kvar? Varför måste människan dö?

Frågorna är många, och svaren är få, om vi frågar varandra. Om vi inte försöker förstå Guds väsen och vilja, genom frågor i bön, och att se på Jesus handlingar, och hans ord till bl.a. Präster och skriftlärde. Kommer vi aldrig, att få nåden att förstå. Men om vi som barn frågar vår fader hur var det innan jag fanns, och varför måste det vara som det nu är? Vad stod i bokrullen Johannes svalde? Vad sade åskorna? Då får vi också svar från vår fader.
Gud vår fader vill bli älskad och ärad för den han är, och inte av rädsla eller tvång. Gud visar hela tiden att han är alltings styrka och alltings kärlek. Ser vi det förstår vi också, att Gud med den kärleken inte vill oss något ont, och med den styrkan är Gud vår trygghet. och den ende som kan, och har rätt att bestämma. (det är Guds egen skapelse)

Gud är urkraften som bara fanns, finns, och kommer att finnas.
Genom sig skapade då Gud ordet (Jesus), det första Gud skapade.
Och genom ordet (Jesus) blev skapelsen, (himmel och jord till).

Himmelen skapades före jorden och änglarna var före människan. Satan fick som ljusets ängel en respektfull, position bland änglarna, det måste han få, för att bli ett alternativ.
Utan två saker att välja mellan finns inget val. Så för att kunna välja Gud, och älska honom av hela vårt hjärta hela vårt förstånd och av hela vår kraft, måste ett alternativ ges. Satan skapades till den uppgiften, och ville ta Guds plats. Änglarna fick möjlighet till ett val, satan eller Gud. Satan lyckades, till och med, dela änglarna i två läger. (som alternativ fungerade då satan)

Satan måste nu avledas från änglarna, Gud ville visa att satan var ute efter Guds plats, så Adam och Eva skapades, som en avbild av Gud.
Adam och Eva behövde även kunskap, därför skapade Gud, bara ett träd (kunskapens träd) som blev förbjuden att äta av, allt annat var tillåtet.
Det måste ges, något som frestade satan att agera, och döden blev det som lockade, som en samlande plats till satan. Kunskapen som gavs, gjorde att människorna kunde skilja på ont och gott. Adam och Eva, visste inte innan att de var nakna, och kunskapen behövdes, så vi människor skulle kunna göra vårt val, mellan ont och gott, satan och Gud.

För att hålla satans fokus kvar på jorden, hans plats var då fortfarande i himlen, och låta himmelens änglar vara ifred. Behövdes små saker som att få förstöra för Job. Jona i valen. Men även sådant som Gud straffade människorna med. Som när störtfloden kom över jorden , och bara båten med Noa överlevde. Gud kortade människans liv, för att öka hastigheten på utvecklingen. Gud lät också några komma till himlen utan att dö. Men satan såg det som en kamp mot honom, och att Gud förkastade människorna, och satan trodde sig vinna seger.

Men då människorna blev fler, och fokus för satan började avta, Urskiljde Gud ett folk som Gud sade tillhör honom. Då fick satan ett nytt objekt ett mindre som blev lättare, att attackera och försöka ta över. För att ge satan något att slå emot, gavs lagen till detta folk och straffskalan blev döden.

För att visa änglar och människor att det var Gud som var satans mål, och inte änglar och människor. Sände så Gud sin son Jesus, som samtidigt gav nåd från lagens straff, och satan angrep honom. Jesus utvalde 12 st lärjungar, och visste att Judas skulle bedra honom. Men för att behålla satans fokus, och att satan skulle lyckas, döda Jesus, behövde satan den hjälpen.
Satan trodde nu att han skulle vinna, men Jesus öppnade en dörr mellan döden och himlen.

Att förstå nattvarden
Jesus offrade sin kropp (brödet). För att dö som människa, och kunna öppna en dörr mellan döden och Himlen. Jesus offrade sitt blod (vinet). För att kunna ge nåd från lagens straff,

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik