Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

"Kristna" saknar kärleken till SANNINGEN!

Publicerad 2020-04-19 14:33:52 i Jesus,

Kristna har sedan århundraden tillbaka blivit duperade av Satan och hans anhängare här på jorden och de flesta som kallar sig kristna verkar inte förstå att Satan använder sig av människor för att sprida sitt rike precis som Gud använder sig av människor, pånyttfödda kristna, för att sprida sitt rike på jorden.

Satan använder sig av lögn och list (Jesus lär att Satan är lögnens fader) och eftersom han på ett så utstuderat och skickligt sätt döljer sina verkliga avsikter liksom hans tjänare, går majoriteten av de ”kristna” i fällan:

Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar”(2.Kor.11:14-15)

Det är möjligt för att de saknar KÄRLEK TILL SANNINGEN (kärlek till Jesus/Gud, de vill ha Jesus/Gud på sina egna villkor) och vill vara vänner med världen och bli upphöjda, erkända och omtyckta av världen eller rättare sagt av världens människor som är i MAJORITET i världen.

Resultatet blir att de gör allt för att få samarbeta och kompromissa med världen (med världens människor) vilket sker på bekostnad av Jesus/Gud och hans sanningar, hans ord, hans evangelium!! Detta (och det är vad jag vänder mig emot) samtidigt som de har mage att påstå sig vara frälsta till Jesus/Gud.

Världens människor (de ofrälsta) är inget problem för dem som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud. De tror vad de tror och har rätt att tro vad de tror/att tro, tänka, tycka vad de vill och de gör vad de vill och dom flesta är trevliga människor som det går att prata om ditten och datten med.

Och det är absolut inte fel att hjälpa ofrälsta som befinner sig i akut nöd (se liknelsen om den barmhärtiga samariten), men att samarbeta och att kompromissa med dem (med de ofrälsta) om sånt som rör tron på Jesus/Gud, hans lära, HANS evangelium, är SYND enligt Jesus/Guddå samarbeten och kompromisser med icke troende på honom, leder oss, som troende, längre och längre bort från honom och i värsta fall bort från honom för alltid.

Det är därför som Jesus och apostlarna varnar för detta gång på gång i bibeln. Varnar oss för att gå i par/i ok med icke troende, det vill säga att samarbeta och att kompromissa med dem om sånt som rör vår tro, som rör honom, hans lära och hans evangelium (hans sanna och oförfalskade evangelium).

Det är dock denna väg som kyrkorna och samfunden har valt idag genom sin kärlek till världen och genom sitt ”mantra” som de upprepar gång på gång och som handlar om att Jesus/Gud älskar allt och alla oavsett vad de tror eller vad de gör (kom till kyrkan/samfundet!!), vilket är LÖGN.

Om det hade varit på det viset så hade inte Gud behövt komma till jorden i form av Jesus (som var Gud till 100% procent och människa till 100%), och hans verk på korset hade varit helt meningslöst då som nu, samtidigt som hans Ande, den Helige Ande inte hade behövt vara kvar på jorden efter att Jesus lämnade den och inte heller kvar än i dag.

En kompromiss innebär som alla vet att två eller flera parter går halva vägen var för att kunna enas runt något som alla inblandade kan acceptera. Det som de stod upp för innan kompromissen gjordes blir något nytt för alla parter efter att kompromissen har gjorts.

Ofrälsta förlorar inget på att kompromissa om Jesus/Guds sanningar, om hans evangelium, om hans lära etcetera för de är och kommer alltid att vara lika ofrälsta oavsett hur många kompromisser och samarbeten som de gör på olika håll, OM INTE JESUS/GUD AV NÅD KALLAR DEM TILL FRÄLSNING OCH DE HÖRSAMMAR KALLELSEN OCH TAR EMOT FRÄLSNINGEN/TAR EMOT HONOM och de efter det blir GUDS/JESUS barn istället för att vara världens och ytterst sätt Satans barn!!

LÄS MER HÄR:     

https://experimentlandet.blogg.se/2015/june/kristna-ar-grundlurade-av-satans-synagoga.html

Och här:

https://experimentlandet.blogg.se/2015/march/frimurarna-bakom-sveriges-undergang.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik