Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ljugande kristna

Publicerad 2019-09-25 23:45:28 i Jesus,

Kan man som frälst till Jesus/Gud veta om någon annan människa (människor) som påstår att den/de är frälsta till Jesus/Gud talar sanning?

Hur skall man kunna veta om den/de talar sanning om att de är frälsta till Jesus/Gud eller om de kanske istället är frälsta till Guds/Jesus motståndare som är Satan och hans tjänare?

Vem som helst kan säga att den är frälst till Jesus/Gud för det låter bättre än att säga att den är frälst till Satan och till hans människor.

Så hur kan man veta om någon är frälst till Jesus/Gud eller till Satan och hans folk?

Jag tänker så här att de som är sant frälsta till Jesus/Gud inte mår bra av att vistas i dagens kyrkor som står upp för allt möjligt som inte Jesus/Gud vill att en frälst till honom skall stå upp för även om de som människor är i behov av GEMENSKAP.

Av den anledningen så går de inte till kyrkorna och supportrar dessa även om de är i ett SKRIANDE behov av gemenskap.

Om de ändå väljer att gå till en kyrka av idag så kan de inte hålla truten och bara lyssna på allt bladder och allt prat om kärlek och tolerans som inte har någon verklighetsförankring då det är onaturligt för vilken människa som helst att älska och omfamna allt och alla (att vilja ta hand om allt och alla vad de än tror eller gör) och då säger den som har blivit sant frälst till Jesus/Gud, det rakt ut.

De andra som inte har blivit sant frälsta till Jesus/Gud (majoriteten av folket i kyrkorna) utan som har blivit medlemmar i kyrkan för att hela släkten har varit det tidigare eller för att den av någon har lockats in till kyrkan förstår inte att Jesus/Gud vill att de som tror på honom och som vill följa honom måste göra det personligt.

Att de inte kan säga att min kyrka eller min pastor eller prästen eller min mamma eller pappa eller farmor eller morfar, min kompis säger att si och så skall jag göra och si och så skall jag tro. En sådan människa har inte blivit frälst till Jesus/Gud utan till människor.

Kyrkorna befolkas idag (och sedan lång tid tillbaka) av männniskor som tror på och som har trott på andra människor och inte på Jesus/Gud. Av dem har de fått lära sig hur de skall kunna nå positioner inom kyrkorna. Hur de skall göra för att nå framgång, ära, makt, berömmelse och eventuellt ett fett bankkonto.

De är inte frälsta till Jesus/Gud utan till människor och till världen och ytterst sätt till Satan men ljuger och säger att de är Jesus lärjungar.

Jesus var föraktad av världen och av världens människor liksom apostlarna som världens människor (de skriftlärda och fariseérna) under den tiden inte kunde få bukt med. De tjänade inte stora pengar som många av de falska ”kristna” gör idag när de åker land och rike kring för att predika och när de har gjort sig/skapat sig ett namn.

Att nu kommer den stora profeten eller den stora Gudsanhängaren som har frälst miljontals människor (eller åtminstone några tusen) till den eller den staden har inget med Jesus/Gud att göra och det vet alla som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud.

Som sant frälst till Jesus/Gud så mår man dåligt av sådana jippon eftersom man vet att ingen människa/människor hur duktiga och framgångsrika de än är kan frälsa en annan människa eller andra människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik