Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Låt inte Satan förpesta ditt liv via kyrkomänniskor

Publicerad 2019-09-25 21:54:50 i Jesus,

Satans människor som befolkar kyrkorna och samfunden av idag säger att men ”inte kan du väl vandra helt ensam utan att ha någon kyrka eller något samfund med dig eller bakom dig”. Det är omöjligt och kom därför till kyrkan (till vår kyrka) för att få gemenskap och kunskap om hur allt förhåller sig i Jesus/Guds rike och vi är Jesus/Guds församlingar även om om vi står upp för alla ogudaktigheter som tänkas kan.

Vi står upp för ekumenik med allt och med alla (vi är för religionsdialoger och kompromissanden och samarbeten över alla gränser, för perversiteter och för att hjälpa världen och världens människor ofrälsta och avgudadyrkare) att få ett gott och bra liv i landet och i världen för övrigt.

Satans bästa trix när det gäller människor som en gång har fått ta emot frälsningen från Jesus/Gud är att få dem in till kyrkorna och med motivet att det går inte att sitta ensam hemma på kammaren utan att man måste ha ”GEMENSKAP” med andra som är troende. Så säger de kyrkokristna.

Visst behöver troende gemenskap med andra troende men om dessa ”kyrkokristna” inte är troende på Jesus/Gud utan tror på sina kyrkor som vandrar med världen och med Satan (är troende på dem som står upp för det mesta) så vad är det för en gemenskap att tala om?

När Jesus/Gud talar om SANN gemenskap mellan troende handlar det då inte om att ha ENHET i ANDEN? ”Som jag är i ljuset så är också ni som tror på mig i ljuset och av den anledningen kan ni ha kontakt med varandra”. Detta var inte ett ordagrant citat från bibeln men ni som läser förstår kanske vad jag menar.

Kan vi som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud och inte frälsta till en kyrka för att mamma eller pappa eller någon annan närstående puschade på oss så att vi valde att döpa oss i en kyrka och att sedan bli medlemmar i den för att göra dem glada, stå upp för denna kompromissande (denna ogudaktighet) som råder inom kyrkorna idag?

Kan vi som har blivit Sant frälsta till Jesus/Gud ha gemenskap med dem som har blivit frälsta till kyrkorna (oavsett om det var mamma eller pappa eller den gamla farmorn eller någon annan anhörig som pushade på) och som står upp för kyrkorna (deras ogudaktighet) men som använder sig av Guds/Jesus namn?

Enligt de kyrkokristna så är det möjligt eftersom de inte själva är sant frälsta till Jesus/Gud och därför, av den anledningen, kan kompromissa och samarbeta med allt och med alla men det är inte möjligt för Jesus/Gud. Det är omöjligt.

De kyrkokristna har valt sida och de har valt världen (världens människor) och ytterst sätt Satan framför Gud/Jesus som de påstår sig tro på och följa men som ljuger när de påstår sig tro på och följa Jesus/Gud och att de är hans lärjungar när de i själva verket följer Satan och världen och är världens och Satans lärjungar.

Men så kan man väl inte säga och ta i kanske någon vän av ordning (en kyrkokristen) tänker. Tänk om det finns några medlemmar i kyrkorna som faktiskt står upp för Jesus/Gud och för hans oförfalskade evangelium. Inte kan man väl vara så kärlekslös så att man drar alla över en kam?

Jo, så kärlekslösa och sanningsenliga kräver Jesus/Gud att vi skall vara som troende på honom och som frälsta till HONOM. Han har aldrig bett oss om att tycka synd om människor som hycklar och som ljuger för att de har ett huvud och två armar och två fötter och är människor.

Det är vad Jesus/Gud hatar mest av allt.

Han har förståelse för att människor som har blivit frälsta till honom kan falla i synd (det gör vi alla titt som tätt som har blivit frälsta till honom) men han har ingen förståelse om vi gillar att vandra kvar i vår synd och om vi trivs bra med det för att på så sätt kunna tillförskansa oss positioner, få ära, få berömmelse och annat genom att göra så.

Vi skall inte hata kyrkomänniskorna (eller några andra människor) men vi skall inte lyssna på deras pladder som de proffesionella LJUGARE de är. De ljuger värre än vad ofrälsta kan ljuga.

Ofrälsta kan vi tackla för vi vet att de inte är frälsta (och det är bra) men kyrkokristna som påstår att de är lärjungar till Jesus/Gud men som inte är det utan som vandrar med allt och med alla som inte har med Jesus/Gud att göra, dem skall vi avslöja så gott det går.

Det vill förstås inte Satan att vi skall göra (vi som har blivit sant troende till Jesus/Gud och inte till några kyrkor) för han vill att vi skall traska in till en kyrka och låta döpa oss i den för då kan vi få GEMENSKAP och slipper att sitta ensamma hemma på kammaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik