Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kan en "kyrka" bli lurad av Satan?

Publicerad 2019-09-27 18:44:43 i Jesus,

Ja enligt en människa som påstår sig ha varit frälst pånyttfödd och en lärjunge till Jesus Kristus/Gud i snart tjugo år och som precis har utbildat sig till pastor och som försvarar kyrkorna (och sig själv), så är det möjligt.

Enligt Jesus/Gud är det omöjligt för en kyrka (en ”byggnad” av tegel, trä eller halm etcetera) kan inte bli frälst från världen och till Gud/Jesus och en ”kyrka” kan inte få syndernas förlåtelse om den (kyrkan) begår synd och sedan omvända sig.

Det är endast människor (enskilda människor) som kan bli frälsta till Jesus/Gud och få syndernas förlåtelse och som kan bli lurade av Satan och hans tjänare i världen.

Vi som har blivit frälsta till Jesus/Gud (som av honom har blivit kallade till frälsning och tagit emot frälsningen/tagit emot honom) har blivit frälsta individuellt och inte kollektivt.

Vi vandrar med Jesus/Gud individuellt ”MINA får hör MIN röst säger Jesus och de följer mig” och inte några andra herdar (kyrkor/byggnader) såsom präster och pastorer samt ledare för kyrkorna som vill att vi skall följa dem oavsett vilka ogudaktigheter de står upp för.

Om vi väljer att följa dem (de falska herdarna och ulvarna i fårakäder) och blir tillräckligt många som gör det i en kyrka så kan vi som väljer att vara med i kyrkan bli lurade (riktigt lurade av de Satans hantlangare som proppsar på att vi skall följa dem) men en byggnad av tegel, trä eller annat material kan inte bli lurad av Satan och detta vet ALLA som har läst sin bibel.

De falska ”kristna” (inom kyrkorna) vägrar att erkänna att vandringen med Jesus/Gud sker på ett individuellt plan och de vägrar att erkänna att alla som är eller påstår att de är sant frälsta till Jesus/Gud inte alltid är det.

Om alla som är med i en ”kyrka” (stor eller liten) har blivit lurade av Satan för att de har valt att lyssna på falska herdar, falska apostlar och ulvar i fårakläder som huserar där, bryr de som står upp för kyrkorna (och för sig själva), sig inte om. Det är så som de vill ha det och det är så som deras herre Satan vill ha det.

De lär (trots att de vet bättre, de ljuger medvetet!), att ”kyrkan” (alla som är med i den) kan omvända sig och få syndernas förlåtelse den ”dagen” när Jesus kommer med sin järnspira (och inte ridande på en åsna) och då KOLLEKTIVT vilket det inte står något om i bibeln att så är möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik