Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Jag var med!

Publicerad 2019-09-27 22:38:57 i Allmänt,

Jag som frälst till Jesus/Gud var med när Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade den 30,e september 2017 och under parollen ”REVOLTERA MOT FÖRBRYTARNA”.

Demonstrationen avbröts dessvärre av ”polisen” och av stenkastare från avgrundsvänstern mellan Lisebergsstationen (pendelstationen) och cirka hundra meter innan Gothia hotel.

Vi som gick med i tåget undrade vad som hade hänt och vi blev uppsamlade på en gräsplätt utanför pendelstationen och utan att få veta varför.

Ingen fick gå därifrån och vi som var med och demonstrerade fick vara där i flera timmar utan att kunna ta oss därifrån (vi var frihetsberövade under flera timmar för att vi deltog i en demonstration som polisen/myndigheterna hade godkänt) eftersom polisen hade avspärrat/inringat området.

De såg oss kanske som något slags hot trots att inga var hotfulla och inte heller de som har ställts inför rätta idag eller så kanske de ”polisen” ville skydda oss (vanliga människor som var i majoritet under demonstrationen och däribland människor som satt i rullstol och var handikappade) från stenkastarna, från avgrundsvänstern. Man kan inte så noga veta.

Läs mer här om de patetiska åsiktsbrotten:

https://www.nordfront.se/goteborgsrattegangen-dag-3-nordiska-motstandsrorelsen-star-inte-infor-ratta.smr

I alla fall så sägs det att det råder demonstrationsfrihet i Sverige och en massa andra friheter (såsom yttrandefrihet) men dessa friheter syntes inte till trots att Nordiska Motståndsrörelsen hade fått tillstånd att demonstrera.

Däremot kunde jag se att polisen använde sin makt gentemot dem som trodde på att det finns något som heter demonstrationsfrihet.

Jag (och flera med mig) frågade vid flera tillfällen de poliser som hade inringat området där jag och de andra som var med i demonstrationståget befann oss att vad har jag/vi gjort för fel och vad är jag/vi skyldiga till? Det enda de sa var att om du/ni fortsätter att fråga så spärrar vi in er med stöd av paragrafen som gäller ”ordningsstörning”. Vi var redan inspärrade på ett avgränsat område men de hotade oss med att vi kunde bli ännu mer inspärrade. Bli tagna till polishuset!

Då förstod jag att det är ett väldigt sjukt och smutsigt samhälle vi lever i. Ett samhälle som när det känner sig hotat kan ta till vilka medel och knep som helst för att tysta meningsmotståndarna. Jag förstod att det är värre i Sverige (som kallar sig för en demokrati) än att leva i en diktatur som erkänner att det är en diktatur.

I en diktatur så vet alla vad de har att rätta sig efter men i en demokrati som påstår att de står upp för en massa olika rättigheter (bland annat för demonstrationsfrihet och yttrandefrihet) vilket landet Sverige säger sig göra men som det inte gör i praktiken, så blir det svårare att hantera och att tackla.

Kommentarer

Postat av: Okänd förstås

Publicerad 2019-09-28 11:53:54

Den bästa sammanfattning jag läst på länge om demokrati. Som kristna skall vi inte engagera oss i politik sägs det. Att bevista ett lagligt möte för att lyssna till innehållet i vad som framföres av ledarna för demonstrationen är väl inte att ta ställning för innehållet ? Det är väl för att kunna ha en uppfattning man går dit eller ? Det räcker med att se vad som händer för att förstå. Denna grupp har ju inget politiskt inflytande och är väl därmed diskvalificerat för att vara politik ? Eller ? Kopplingen till SD, om den finns är ju bekräftelsen på att det inte finns något politiskt inflytande då man genom uteslutning vänder denna politiska
grupp ryggen i vår regering. Trots att denna grupp såsom alla andra betalar skatt och lägger på samma bördor att bära i samhällets mening. En kristen är fri och behöver inte be om lov i vilken grupp eller sammanslutning han vill bilda sig en åsikt. Vi lever för frihet och inte för slaveri.
MVH
OF

Svar: Tack för kommentaren! Helt rätt! Att det är fritt fram för så kallade ”kristna” att engagera sig i annan ”politik” bland annat i invandrings”politiken” (vilket de uppmuntras att göra av sina kyrkor och av samhället i övrigt och gör) och då för att alla som vill parasitera på Sverige och svenskarna (och föra in sina avgudar/avgudaläror till landet för att spridas), skall få göra så, är inget annat än HYCKLERI!
experimentlandet.blogg.se

Postat av: Peter Wehlin

Publicerad 2019-09-30 00:24:35

Hedervärt deltagande!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik