Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Är kyrkorna ett skydd mot Satan?

Publicerad 2019-09-27 17:04:08 i Jesus,

Det tror inte jag för det är till kyrkorna som Satan vill ha in människor idag som är och kanske nyligen har blivit sant frälsta till Jesus/Gud för att där kunna forma dem till att bli som kyrkorna (medlemmarna där) som sedan länge har bevisat och bevisar (varje dag) att de vandrar med världen, det vill säga med honom, med Satan.

Kyrkorna (och samfunden) är ett Satans redskap som han vill att de sant frälsta till Jesus/Gud skall tillhöra i syfte att få dem bort från Jesus/Gud och hans lära (sanna och sunda lära) samt hans oförfalskade evangelium för om de är (blir) medlemmar i kyrkorna så förlorar de sin frälsning (frälsningen finns bara hos Jesus/Gud) till Jesus/Gud förr eller senare.

De börjar precis som kyrkorna (och de som finns där) att vandra med världen och med Satan.

Hur skall vi göra för att få folk till kyrkan, till just vår kyrka, blir deras största problem och så kommer någon med ett förslag (beroende på vilken målgrupp man för tillfället vänder sig till) som kan vara att barnen som har växt upp med Harry Potter kanske vill ha Harry Potter föredrag. På det sättet kan de lockas in i kyrkan.

Låt oss därför bjuda in någon som är påläst gällande Harry Potter eller om målgruppen är invandrare (lycksökare/bidragsparasiter) så kan vi väl öppna våra lokaler/kyrkolokaler för SFI och för muslimer och andra avgudadyrkare. Det är ju väldigt KÄRLEKSFULLT!

Om någon inte vet vilket kön de tillhör så måste givetvis någon genus certifierad talare som förstår sig på sådant bjudas in och så fortgår det med ogudaktigheten i det oändliga och med motiveringen att alla kan ju faktiskt bli frälsta till Jesus/Gud och speciellt om de får lyssna på Harry Potter föredrag eller får SFI (eller andra trevliga och nyttiga aktiviteter) i kyrkan eller om de får lyssna på något föredrag som en könsbytare håller.

Sedan säger de (de falska ”kristna”) att kyrkorna är ett skydd mot Satan som älskar den ogudaktighet som de själva står upp för och INBJUDER till och det medvetet och som pågår för fullt i varenda kyrka (samfund) idag.

Hur i, ursäkta mig, hela ”helvetet” går det ihop?

De (dessa så kallade ”kristna”) vandrar givetvis inte längre med Jesus/Gud om de ens någon gång har gjort det (som är den enda som kan bevara dem i den frälsning som de eventuellt har fått ta emot).

Prio nummer ett blir för dem (som låter sig sugas in i kyrkorna) att göra kyrkorna till lags. Att bli som kyrkorna och dess ogudaktiga pastorer och präster (ledningen för kyrkan/församlingen) samt de övriga som inte är frälsta till Jesus/Gud utan till sina kyrkor. Att bli som de vill att de skall bli, vara, tro, tänka och agera.

Skall vi (som har blivit frälsta till Jesus/Gud) behöva försvara Jesus/Gud (och oss själva) ideligen när vi pratar med människor som påstår att de är frälsta till Jesus/Gud och som säger att de vandrar med Jesus/Gud och att de är ”härligt” frälsta till honom men som bevisar motsatsen genom att de vandrar med kyrkorna och med världen och som står upp för all möjlig DYNGA?

Har vi inte alla fått samma Ande som frälsta till Jesus/Gud eller har han gett en ande till någon och en annan ande till en annan och en ande till en tredje etcetera? Vad lär Jesus (era biblar) er om det)?

Skall vi ha överseende med människor som säger att de är frälsta till Jesus/Gud men som bevisar motsatsen genom att som sitt högsta mål är att göra världen och Satan till lags?

Är de frälsta till Jesus/Gud om de gör så eller ljuger de så att det står ”HÄRLIGA” till? Kan de skydda oss mot Satan och hans härjningar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik