Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Älskar Jesus/Gud avgudadyrkare och avgudadyrkan?

Publicerad 2019-09-07 21:18:00 i Jesus,

Enligt många så kallade ”kristna” så älskar Jesus/Gud avgudadyrkare det vill säga människor som dyrkar andra gudar och detta för att de är människor.

De hävdar att Jesus/Gud älskar alla människor lika mycket då människan (alla människor) är skapad till Guds avbild. Det räcker med andra ord att vara en människa som tror på vad som helst (som tillber vad och vem som helst) eller som inte tror på något speciellt och som gör vad som helst för att Jesus/Gud skall älska den.

Är detta verkligen vad bibeln, vad GT såväl som NT, lär? Står det något i skriften (i GT eller i NT) om att Jesus/Gud älskar avgudadyrkare?

Kanske någon så kallad ”kristen” vill inflika att självklart älskar inte Gud/Jesus avgudadyrkan men han älskar människan/människorna som dyrkar andra gudar. Han älskar avgudadyrkarna,,,,just för att de är människor som är skapta till Guds avbild.

Om detta nu är sant så varför sände Gud, Jesus (sig själv) till jorden som människa med frälsningens budskap? Varför finns det på så många ställen i bibeln (i GT och i NT) varningar för avgudadyrkan och avgudadyrkare samt beskrivningar om vad som händer när Guds utvalda (kallade) faller in i sådant?

Varför straffade Gud/Jesus avgudadyrkarna (de som föll ifrån honom) och som tillhörde hans utvalda folk, det vill säga judarna, under den gammaltestamentliga eran på ett så ”kärlekslöst” sätt?

Ni som kallar er ”kristna” har väl läst er bibel som talar om hur Gud/Jesus gick tillrätta med dem? Faktum är att han utplånade den största delen av sitt utvalda folk (judarna) under ökenvandringen på grund av deras olydnad där avgudadyrkan var en av anledningarna till detta.

Varför hade inte Gud/Jesus ett större tålamod med sitt på den tiden utvalda folk, med människor som han hade skapat till sin AVBILD? Som var människor?

Har Gud/Jesus förändrats i och med att tiderna (och människorna) har förändrats?

Om det är så var i bibeln kan man i såna fall läsa om det? Var kan man läsa om att den Gud/Jesus som de så kallade ”kristna” tillber i sina kyrkor och samfund har blivit en annan Jesus/Gud som älskar allt och alla, som älskar avgudadyrkare (för att de är människor som är skapta till hans avbild) och avgudadyrkan?

En bekant (som hör och häpna påstår sig ha varit frälst i snart tjugo år) sa till mig för ett tag sedan att Jesus/Gud älskar muslimer men han älskar inte Islam.

Det är ungefär som att säga att Jesus/Gud älskar syndare (avgudadyrkare i detta fallet) men inte den synd de gör sig skyldiga till oavsett om det handlar om avgudadyrkan eller om någon annan synd.

Vad har detta lett till om inte till den låt gå mentalitet som råder inom kyrkorna och samfunden i dag (inom alla kristna kretsar) och som säger att kom som du är och tro vad du vill och gör vad du vill för Jesus/Gud älskar alla (och lika mycket) då han har skapat alla människor till sin avbild.

Om du är muslim, buddist, jude, hinduist, ateist, socialist, kommunist, bög, flata eller transsexuell, New agare etcetera spelar ingen roll. Jesus/Gud älskar dig lika mycket ändå och du är varmt välkommen in i den ”kristna” gemenskapen.

Kyrkorna och samfunden och majoriteten av dem som vistas i dessa, STINKER!!

Ty någon frälsning (det räcker med att bli frälst till en kyrka eller till människorna inom dessa) och någon omvändelse från synd behövs inte för Jesus/Gud älskar ju syndarna. De kan därför lugnt leva kvar i sin synd om det så gäller avgudadyrkan (de kan dessutom sprida sina religioner och läror, sin avgudadyrkan i Sverige utan att de ”kristna” reagerar) eller något annat.

Jesus/Gud kan och vill och önskar att förlåta syndare (han hatar inte syndare)SOM ”VILL” HA FÖRLÅTELSE FÖR SINA SYNDER!! Han tränger sig inte på människor och förlåter dem hej vilt om de inte vill ha med honom att göra.

Detta är dock något som de falska ”kristna” och deras kyrkor och samfund inte vill höra talas om. De tror och vill tro att Jesus förlåter alla som INTE vill ha hans förlåtelse, att han förlåter alla som inte vill vända om från sina synder, som inte vill vända om till Jesus/Gud och som klargör att de inte är intresserade av detta.

Därför har de inga problem med att bjuda in olika kategorier av ofrälsta till sina kyrkor och samfund och att anordna diverse aktiviteter för dem i hopp om att de kanske (eventuellt) en dag blir frälsta till Jesus/Gud.

Under tiden och fram tills att någon/några enstaka kanske blir frälsta i bästa fall (det är Jesus/Gud som frälser en människa/människor och inte några kyrkor) så kan de utöva påtryckningar på kyrkorna och samfunden för ingen kan säga att de inte är frälsta om de säger att de är det eller att de har blivit det.

Är de bara snälla och lite taktiska/smarta och får tillräckligt många med sig så behöver de inte oroa sig. Det är så som Satan har kunnat flytta in i kyrkorna och flytta fram sina positioner där.

Men av frukten känner man trädet!!

Det är så som homolobbyn och judarna (som inte tror på Jesus som är GUD och som hatar och föraktar honom) har flyttat fram sina positioner inom kyrkorna under de senaste decennierna. När det gäller juden (de falska judarna) så har det skett de senaste århundradena.

Nu är det dags för den ”kärleksfulla” religionen Islam och för muslimerna att infiltrera dessa Satans kyrkor som jag kallar för Satans kyrkor för att de tillåter detta.

På samma sätt är en nyanländ invandrare (ockupant/bidragsparasit) som får ett svenskt medborgarskap lika mycket svensk som en människa vars släkt har bott och verkat i Sverige sedan århundraden tillbaka.

Så fort en Somalier, Irakier, Iranier, Afghan eller vad de än kommer ifrån för land får ett svenskt medborgarskap så hux flux blir de lika mycket svenska som vilken svensk som helst trots att vem som helst kan se att de INTE är svenska. De har därmed rätt att ställa krav och att kräva respekt utan att själva behöva respektera någon/några eller något som har synpunkter på deras tro/deras avgudadyrkan eller på något annat.

Ett medborgarskap innebär inte att någon blir en etnisk svensk som automatiskt anammar den religion, kultur och den historia som finns/råder i landet.

Ingen svensk blir en kines, en arab eller en neger (afrikan) för att den får ett medborgarskap i något land där det bor kineser, araber och negrer om det ens är möjligt att få det.

De infödda i dessa länder kommer alltid att se på utlänningarna (inkräktarna) med andra ögon och som några som inte tillhör deras folk eller deras land. De tycker i regel att det är trevligt när folk från andra länder kommer på besök till deras länder, de är gästvänliga, och de skulle inte dra sig för att hjälpa en främling/främlingar i nöd och det är fullt naturligt. Det är mänskligt!!

Men att hjälpa främlingar att etablera sig i landet och få förtur till bostäder och att få alla sociala förmåner som landet har att erbjuda sina egna och som innebär att de måste stå tillbaka för att göra det möjligt för utlänningarna/inkräktarna att etablera sig och att det sker på bekostnad av det egna folket, skulle de aldrig acceptera.

Om en främlingsinvasion till deras länder betyder att de måste försaka något för egen del eller att deras anhöriga eller vänner måste göra det, så är de inte intresserade av främlingarna. Det är också naturligt!

Om de kan dra nytta av dem (främlingarna) på något sätt så är de välkomna men att välkomna allt och alla gör de inte.

De är tyvärr vad man brukar kalla alla som står upp för sitt folk och för sitt land i dagens Sverige, RASISTER (tänk vad hemskt att en arab, en neger eller en kines eller en jude ens kan vara rasist) som aldrig skulle acceptera att deras regeringar ger utlänningar/bidragsparasiter från Sverige eller från några andra länder en massa förmåner i deras länder så som gratis bostäder, gratis utbildning, ja gratis allt år efter år vilket är den väg som Sverige, överheten i Sverige (regeringen och riksdagen) har slagit in på med hjälp av juden (de falska judarna och Satan) som vill söndra och splittra landet men som få vågar att konfrontera och definitivt inte de fega ”kristna” som anser att judarna, alla judar fortfarande tillhör Guds utvalda folk trots att de för länge sedan bröt förbundet med Gud//Jesus och inte är det minsta UTVALDA längre.

Människor som inte vill ha med Jesus/Gud att göra eller som efter sin frälsning har vänt honom ryggen (fallit in i avgudadyrkan och anammat ett falskt evangelium och en falsk Jesus som dagens kyrkor och samfund predikar etcetera) bevisar tydligt att de inte älskar Jesus/Gud så varför skulle han vilja ha med dem att göra?

Älskar han dem? Är han på deras sida? Vad står det i era biblar om avgudadyrkan, avgudadyrkare och falska apostlar, lärare, profeter samt ulvar i fårakläder?

Varför är kyrkorna och samfunden eller rättare sagt människorna som befolkar dessa och som kallar sig för ”kristna” så måna om att bjuda in ofrälsta (den ofrälsta anden som är Satans ande) till sina kyrkor och samfund och att göra det bekvämt och bra för dem (denna deras ande) där?

Var i bibeln står det att Jesus (apostlarna) bjöd in människor som inte ville ha med honom eller med dem (apostlarna) att göra till sina möten eller sammankomster? För att kunna kompromissa och samarbeta med dem?

Var i bibeln står det att människor kan bli frälsta om man anordnar trevliga och nyttiga aktiviteter för dem (för de ofrälsta från jordens alla hörn som söker nytta och vinning från kyrkorna och samfunden vilket är vad kyrkorna och samfunden gör i Sverige idag) eller om man ber dagarna i ända för att alla ockupanter och inkräktare skall bli frälsta eller för den regering (den överhöghet som bibeln talar om) som har bjudit in dem, dessa ockupanter från Satans läger (parasiterna/utlänningarna) och som själva tillhör Satans läger?

Om de inte själva hade tillhört Satans läger så hade de inte kunnat göra så. Jesus/Gud hade förbjudit dem. Att de ändå gör så är ett tecken på att de som kallar sig ”kristna” men som inte är det tillhör Satans synagoga (läs Uppenbarelseboken 2:9 och 3:9).

De ”kristna”, de som kallar sig för Jesus lärjungar och som påstår att de har blivit födda på nytt och som man kan finna inom kyrkorna och samfunden tror att de måste älska och be för sina fiender och för att fienderna skall kunna må bra och gott och kanske med hjälp från dem men det är inte vad Jesus lär.

Jesus/Gud vill inte att fiender till honom skall kunna leva gott här i världen och han älskar inte dem som hatar honom eller som föraktar honom eller som vänder sig bort från honom även om de har varit ”kristna” i hundraelva år.

Vad Jesus och bibeln lär är att de som är frälsta till honom skall be för att de (vi alla som tror på honom) skall få leva i världen (som styrs av Satan och hans andemakter) utan att bli hotade och smädade så att vi kan sprida Jesus/Guds rike här i världen.

Vi skall inte be för att ogudaktiga pastorer och präster eller ogudaktiga makthavare (icke troende) skall få det ännu bättre än vad de redan har här i världen genom att de står upp för lögner och för en annan Jesus, ett annat evangelium eller för makten i sig.

Dessa skall vi avslöja som fiender till Jesus/Gud och som människor som han INTE älskar och som inte älskar honom. Att påstå att han älskar dessa (när de, dessa människor hatar honom) är ett hån mot Jesus/Gud.

Att påstå att Jesus/Gud älskar muslimer och andra avgudadyrkare men att han inte älskar deras religion/religioner som är avgudadyrkan (de står fast vid sina religioner, sin avgudadyrkan med näbbar och med klor, de vägrar att omvända sig) är samma sak som att öppna upp för Satan och det är vad kyrkorna och samfunden gör idag och det är vad de vill göra.

Därför skall vi fly bort/draga ut från dem (dessa Satans kyrkor och samfund) och från det stora Babylon (från kyrkorna som älskar världen och som världen i sin tur älskar) om vi inte vill bli drabbade av hennes plågor.

Läs vad som står här i Uppenbarelseboken:

 Sedan såg jag en annan ängel komma ner från himlen. Han hade stor makt, och jorden lystes upp av hans härlighet. Och han ropade med stark röst: Störtat, störtat är det stora Babylon. Det har blivit ett tillhåll för demoner, ett näste för alla orena andar, ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar. Ty för hennes otukts skull har alla folk fått dricka vredens vin, och jordens kungar har horat med henne, och jordens köpmän har blivit rika genom hennes makt och lyx.

Och jag hörde en annan röst från himlen säga: Dra bort från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor. Ty hennes synder har tornat upp sig ända till himlen, och Gud har inte glömt det onda hon har gjort. Ge henne lika för lika, ge henne dubbelt igen för hennes gärningar.

Häll upp dubbelt åt henne i den bägare där hon har blandat sin dryck. Ge henne lika mycket plåga och sorg som hon själv har omgett sig med glans och lyx. Hon säger i sitt hjärta: Jag sitter som drottning, jag är inte änka och skall aldrig behöva sörja. Därför skall hennes plågor komma på en enda dag, död och sorg och svält, och hon skall brännas upp i eld. Ty stark är Herren Gud som har dömt henne.” (Upp. 18:1-8).

Kyrkorna och samfunden horar med världen helt öppet idag och de älskar världen och allt vad världen kan erbjuda dem men använder sig av Jesus/Gud för att dra in människor i sin fålla/fälla som de falska ”kristna” de är. För att få folk till sina kyrkor och samfund samtidigt som Jesus/Gud ber dem att draga ut från dessa skökor. De har blivit förblindade och kan inte se klart för att de saknar kärlek till sanningen och till Jesus/Gud som ÄR sanningen.

De har via avgudadyrkare (duktiga och förslagna avgudadyrkare inom kyrkorna och samfunden) hittat på andra sanningar och hittat på en annan Gud/Jesus än den som de påstår sig tro på och följa.

Jag tror inte att det finns något försvar för dem när de en dag säger att Herre, herre har vi inte gjort allt för dig, har vi inte predikat och gjort handpåläggningar med mera med mera och han då kommer att visa bort dem med orden att ”ni har gjort allt men ni har inte gjort min Faders vilja”. Den dagen blir det tufft för de falska kristna som behöver förklara att de aldrig har vandrat med Jesus/Gud men som har låtsats att de har gjort det men som har vandrat med världen och med Satan och med Satans människor och som har velat få ut allt de kan få av världen och av Satan.

Till er som läser min blogg vill jag endast ställa en fråga och det är om Jesus/Gud Älskar avgudadyrkare och avgudadyrkan?

Vad säger era biblar om det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik