Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Det är dubbelmoral, sa kassörskan!

Publicerad 2019-10-13 16:56:00 i Allmänt,

Vi har tidigare skrivit om hemköpskassörskan som varje dag tvingas bevittna hur en och samma zigenartiggerska, en ung kvinna runt trettio med ett relativt bra utseende och alltid med nya märkeskläder, kommer in med olika kunder under en dag (vissa dagar tio gånger enligt kassörskan), och mest med äldre män men även, konstigit nog, med både äldre och yngre kvinnor) som låter henne plocka till sig en massa matvaror (hon väljer mestadels dyra ekologiska varor) och oftast flera kassar, som de sedan betalar för och som en bil av nyare modell (antagligen hennes pojkvän eller man) kommer och hämtar upp strax efter och ”gissningsvis” utan deras vetskap.

Läs mer här genom att klicka på länken:

https://experimentlandet.blogg.se/2019/july/ett-samtal-med-hemkopskassorskan.html


Under ett par veckor alldeles nyligen när tiggerskan, (tilläggas skall att hon har suttit utanför affären i cirka sju år), troligtvis hade tagit semester, så gjorde kassörskan en intressant iaktagelse.

På hennes plats (under dessa veckor) satt det inte någon ung kvinna med fördelaktigt utseende och med fina och fräscha kläder utan en äldre luggsliten man (jag såg honom själv), allämänt skaskig, och han gick enligt kassörskan inte runt i affären och handlade med någon enda människa under denna tid.

Han satt utanför affären även när det blåste och regnade som värst utan att sätta sig innanför dörren vilket tiggerskan brukar göra trots att hon vet att hon inte får sitta och tigga inne i affären, och som kassörskan sa sig behöva köra ut flera gånger om dagen när det är dåligt väder. Frågan är om han ens fick några pengar i sin tiggarmugg.

Det är dubbelmoral, dundrade kassörskan! Hur kan folk gynna den ena tiggaren men inte den andra?, fortsatte hon.

Sanningen är nog den att det handlar om förslagenhet. Tiggerskan lägger huvudet på sned och ser lidande ut och frågar sedan bönfallande om inte folk som skall handla kan köpa det ena eller det andra till henne (jag är hungrig och/eller fattig/utblottad brukar det heta) och så erbjuder de henne (goda och kärleksfulla som de är) att gå med in och välja och vraka bland varorna samtidigt som de ger henne en slant vilket är vad hon helst av allt vill ha och som hon också får.

Eftersom det är naturligt för zigenare att ljuga (vissa ljuger mer än andra) för dem som inte tillhör deras grupp/folkgrupp så ser hon (och många andra med henne) inget fel i det. Det är så som deras grupp/folkgrupp kan undvika att bli en del av samhället och som gör att de kan leva bra utanför samhället. DE PARASITERAR på andra folk och grupper och värjer sig för att bli en del av det samhälle där de befinner sig!

Det finns förstås undantag, det finns zigenare som arbetar och gör rätt för sig och som är en del av samhället och det är inte dessa jag talar om utan om den grupp/de grupper som har kommit till Sverige (människor vilka är medborgare i Rumänien eller Bulgarien som båda är EU länder och där de precis som alla andra medborgare, har rätt till allt vad landet har att erbjuda medborgarna såsom bidrag och förmåner) enbart i syfte att parasitera och som kan göra detta för att svenskarna (majoriteten av dem) har fått lära sig att det är synd om dem, om dessa förslagna och lögnaktiga bedragare vilka förmodligen skrattar halvt ihjäl sig åt dem när de har vänt ryggen till eller när de, som vilket är troligt, i detta fallet, partajar loss på all utsökt ekologisk mat om de inte rent av säljer den vidare.

På samma sätt är det med judarna (nu talar jag inte om alla judar utan om de falska judarna/Satans synagoga) som liksom zigenarna parasiterar på värdlandet/värdländerna (som de är medborgare i) men som är mycket noga med att inga främlingar eller ”inkräktare” (som deras egen ledare har kallat dem) skall få möjlighet att parasitera på deras land (befolkning), deras stat det vill säga staten Israel.

De är för ”mångkultur” och ”massinvandring” av främmande folk och folkgrupper till alla Europas länder (det är de som ligger bakom denna, se länk nedan) men någon mångkultur/ massinvandring, av outbildade analfabeter och kriminella från jordens alla hörn, vill de inte ha i Israel utan skickar dem som har tagit sig dit vidare till länder i Europa, bland annat till Sverige vilket vi har skrivit om tidigare på bloggen (se länk nedan).

Den så kallade lagen om ”Hets mot folkgrupp” (Obs det är bara svenskar som kan hetsa mot andra folk och folkgrupper trots att det brukar heta att det inte finns några svenskar, någon svensk folkgrupp och att alla är svenskar), har tillkommit enbart i syfte att göra svenskarna försvarslösa som folk/folkgrupp.

Idag passar sig de flesta svenskar för att tala om vad som sker (när det gäller dem eller andra) på grund av rädsla för att förlora jobben eller av rädsla för att bli uthängda av såna som Robert Aschleberg eller var det Aschberg (en jude) som utger sig för att vara alla svagas och förtrycktas försvarare, hela mänsklighetens räddare, när det är sig själv och judarna (de falska judarna och deras agenda) som han försvarar.

Jag undrar vad som hade hänt om kassörskan hade konfronterat tiggerskan och frågat henne om hon mår bra av att ”lura” kunderna som kommer in för att handla i affären och det vareviga dag?

Låt mig gissa att ett möjligt scenario hade varit att zigenartiggerskan hade kallat henne för ”rasist” till att börja med för det är något som alla inkräktare (parasiter) får lära sig innan de lär sig något annat i Sverige (vissa kanske även får lära sig det på SFI, svenska för invandrare) och att hon efter det hade försökt att få med sig några svenskar (kunder) genom att hitta på en gråtvals om att hon har blivit hotat eller smädad av kassörskan etcetera vilket hade gått vidare till kassörskans chef vilket hade lett till att hon hade förlorat sitt jobb samtidigt som zigenartiggerskan med hjälp av goda (naiva) svenskar som väljer att blunda för sanningen, ser till så att hon kan driva fallet till ”DISKRIMINERINGSOMBUDSMANNEN” så att det slutar med att hon får ett skadestånd på cirka 125. 000 kronor (ganska mycket pengar för en utblottad tiggare som inte är utblottad utan som är en parasit) vilket brukar vara praxis när det gäller så kallad hets eller hatbrott mot utlandsfödda vilket allt är om de själva påstår att de har råkat ut för detta vilket inte behöver vara sant.

Det sjuka är att det räcker med att en inkräktare (en parasit, ockupant) känner sig diskriminerad (något som svenskarna tvingas leva med varje dag) för att ett ärende skall gå till diskrimineringsombudsmannen som utdelar skadestånd på runt 125. 000 kronor vilket som sagt är ganska mycket pengar.

Alla folk och grupper kan idag hetsa hur mycket de vill mot svenskarna och på alla möjliga olika sätt (de får förmåner och belönas för det) och de kan även begå både fysiska och psykiska övergrepp utan att det ens kallas för hets mot folkgrupp och utan (även när det gäller grövre brott såsom våldtäkter, mord etcetera) att bli ställda till svars alternativt att de får så kallade ”straff” som inte är straff utan snarare en belöning.

De flesta kriminella ”inkräktare” och ”ockupanter” (även grövre brottslingar) får stanna kvar i landet efter att de har fått saft och bulle av socialtjänsten eller efter att de har suttit av några månader eller max ett par år på kåken (i fängelset). Socialen och alla övriga myndigheter står på deras sida och hjälper inte bara dem utan även deras familjer (många gånger stora familjer) att livnära sig på bästa sätt efter att de har begått brottsliga handlingar och mängder av resurser läggs på människor som inte borde ha fått tillträde till landet från första början.

Det talas vitt och brett om ”Globalisterna” och att det är globalisterna som numera är skyldiga till allt elände som händer i både Sverige och i den övriga världen men ingen ställer sig frågan vilka dessa globalister är. Inte ens de som borde göra det och som får betalat för att göra det, det vill säga de så kallade journalisterna.

Syndabockarna är med andra ord ”GLOBALISTERNA”. Att Sverige befinner sig på fallrepet (är på väg att bli ett laglöst land på grund av all kriminalitet/på grund av alla kriminella som har släppts in i landet utan urskiljning) är globalisternas fel men ingen vet vilka de är och ingen verkar vilja ta reda på vilka de är. Vad som sker är att det bara pratas och pratas och den ena förståsigpåaren efter den andra (ofta folk med ”fina titlar”) får breda ut sig och ge sin syn på det hela vilket de förstås får bra betalt för.

Vad vill ”globalisterna” vilka de nu är, och varför helt plötsligt denna ”klimathysteri”? Finns det några belägg för att klimatet eller miljön eller vad det än må vara är under hot eller är det endast skrämselpropaganda som syftar till att få vanliga människor att fokusera på något annat än på de VERKLIGA PROBLEMEN?

Idag startas demonstrationer här och var mot klimatet och människor springer runt som skållade råttor och säger ”vi måste tänka på klimatet, klimatet, klimatet” och ”miljön, miljön, miljön” när hela landet (Sverige) och dess folk är på väg att utplånas. Det skall vi inte tänka på utan vi skall tänka på klimatet och tänka positivt!!

Det pågår ett folkmord i Sverige idag (se länk nedan om vad FN,s definition/inte min definition av folkmord innebär) och detta kan ske på grund av att de ”falska judarna” tillsammans med dem som de betalar (alltså icke judar) för att stå upp för detsamma, gemensamt har bjudit in kriminella, avgudadyrkare, otuktiga människor och mördare till landet i syfte att förstöra det och folket och för att kunna genomföra sin agenda om ett slavsamhälle styrt och kontrollerat av de falska judarna och ytterst sätt av Satan som är deras herre än idag.

Deras messias (de falska judarnas messias) som de väntar på är ANTIKRIST, en messias enbart för deras folk (vilket det även var under GT,s tid) och inte för några andra folk och det är så som Satan verkar.

Inget har förändrats sedan Herren Jesus Kristus levde på jorden och då kallades detta klientel för fariseer och för skriftlärda och Jesus och hans apostlar var i ständiga kontroverser med dem, dessa Gudshatare, vilket alla som har läst sin bibel vet.

Den/de som vill bli framgångsrika i Sverige och i de övriga länderna som styrs av de falska judarna/av Satans synagoga (som vill synas och få sina röster hörda) måste nappa på det som dessa Satanister och deras medier som de äger och kontrollerar vilket i princip är alla etablerade medier, lägger fram. Kritisera inte judarna, judendomen eller sionismen är A och O för att kunna bli en kändis och framgångsrik i Sverige.

Allt annat är det tillåtet att kritisera och bra att kritisera (de falska judarna, Satans hantlangare livnär sig genom att sätta grupper mot grupper) men förstås med måtta och inte hur som helst.

Tror någon tänkande människa att det är en slump att hela Sverige är på väg att bli kontantfritt (vilka är det som styr och kontrollerar bankerna?) samtidigt som folk springer runt och pratar om klimatet och miljön och om hur duktiga de är som klimat och miljöräddare eller om annat som är oväsentligt i sammanhanget?

Det finns inte någon enda seriös forskare som kan påvisa att plötsligt (helt plötsligt i år eller med början för något år sedan, några år sedan) så står vi inför ett väldigt stort hot, klimathotet så att vi behöver klimatprofeter/klimatprofetissor som säger vad de har fått till sig att säga och som följer de falska judarnas agenda för annars hade de inte kunnat bli ”klimatkändisar” och kunnat säga vad de säger.

Men de, forskarna liksom klimatkändisarna, får bra betalt för att egga upp stämningen hos allmänheten som skall känna sig inte bara skyldig för att halva jordens befolkning svälter eller lever i misär (det är förstås den stora massans fel, ja det är ditt fel tänk på det även om du själv lever i misär eller snudd på i misär!) utan även för att de inte har blivit sanna ”Klimattänkare (folk som tänker på klimatet i första hand).

De har ännu inte lärt sig att andas så lite som möjligt då det kan påverka klimatet negativt och de har inte lärt sig att bli så självutplånande som judarna (de falska judarna/Satans synagoga) och deras underhuggare bland dem som inte är judar och som får bra betalt av dem/ av de falska judarna för att de går deras intressen tillmötes, vill att de skall bli.

Som troende på Jesus Kristus/på Gud och som lärjungar till honom så är vår plikt att kämpa mot Gudshatarna vilka är desamma idag som igår och tillhör samma klientel som under Jesus och apostlarnas tid.

Satan är lögnens fader och så här säger han till de ”falska judarna”:

I haven djävulen till eder fader, och vad eder fader har begärtill, det viljen i göra. Han har varit en mandråpare från begynnelsen, och i sanningen står han icke, ty sanning finnes icke i honom. När han talar lögn, då talar han av sitt eget, ty han är en lögnare, ja, lögnens fader. (Joh. 8:44).

Läs mer här genom att klicka på länken:

https://experimentlandet.blogg.se/2014/november/eurasiska-negroida-hybrider-i-framtidens-europa.html

Här om Israels Afrikaner som de inte vill ha i landet och som ni kan läsa om ifall ni klickar på länken:

https://www.friatider.se/sverige-tar-over-israels-afrikaner

Här kan ni läsa om Israels syn på Afrikaner och denna länk syns av någon konstig anledning ganska tydligt då den har blivit markerad med blått vilket de övriga länkarna inte har blivit trots att jag har markerat dem och klistrat in dem på samma sätt:

https://www.nordfront.se/israel-vill-utvisa-tiotusentals-afrikaner-kallar-dem-infiltratorer.smr

Här om vad FOLKMORD betyder enligt FN och de "mänskliga rättigheterna"

https://experimentlandet.blogg.se/2019/september/vad-ar-folkmord-och-sker-det-i-sverige.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik