Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

"Säg sanningen och jaga djävulen på flykten"

Publicerad 2019-03-03 13:11:00 i Satans synagoga,

Detta är titeln på en bok (på tyska ”Wahrheit sagen – Teufel jagen”) skriven av en judisk författare vid namn Gerard Menuhin..

Boken som kom ut första gången 2015 och som sedan dess har tryckts i en ny tysk och två nya engelska upplagor är bannlyst av Amazon och den judiska lobby- och förtalsorganisationen ADL på grund av att den tar upp sanningen om den globala judiska makten genom historien, de två världskrigen och förintelsen. Läs om ”Sionisternas och kabbalisternas makt i Sverige” (Länk nedan).

Att som Menuhin (alltså själv jude) skriva om den förödelse som den judiska eliten (observera, det gäller inte alla judar utan som sagt ”den judiska eliten”), har ställt till med under historiens gång i bland annat Ryssland - Gulaglägren, Ukraina och Tyskland med fler länder, är förbjudet och detta var anledningen till att den tyska polisen stormade det lilla bokförlaget ”Verlag Der Schelm” i Leipzig den 19,e januari i år och konfiskerade hela bokbeståndet.

På grund av detta tillslag gick boken, där ”historiska lögner” motbevisas av fakta, inte längre att köpa på tyska men förlaget hade placerat majoriteten av upplagan i ett annat land och går nu att köpa igen.

Den finns även att läsa på nätet här:

https://holocausthandbooks.com/dl/978-1-59148-141-6-TellTruthShameDevil-2nd-LowRes.pdf

Och här om ”Sionisternas och kabbalisternas makt i Sverige”:

https://experimentlandet.blogg.se/2014/september/sionisternas-och-kabbalisternas-makt-i-sverige.html

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik