Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Nästintill gratis tandvård för ALLA

Publicerad 2019-06-21 20:01:00 i Satans synagoga,

Tycker du som de flesta andra ”svenska” medborgare att det är dyrt att gå till tandläkaren?

 

Faktum är att det idag kostar en förmögenhet att som ”svensk medborgare” få sina tänder lagade vilket har resulterat i att allt fler avstår från att söka sig till tandvården om inte läget är absolut akut.

 

De (”svenskar”) som ”prompt” vill ha fina och friska tänder kan i vissa fall och beroende på vilka ingrepp som behöver göras få betala tiotusentals kronor för detta men det gäller inte de så kallade ”PAPPERSLÖSA” eller rättare sagt de ”ILLEGALA” invandrarna som endast betalar 50 kronor per besök oavsett vad som behöver åtgärdas i deras munnar.

 

Med andra ord så är tandvården nästintill ”GRATIS” för alla som lyckas ta sig till Sverige och som vistas här olagligt. Det räcker med att de säger till personalen på den tandvårdsklinik de uppsöker att de är papperslösa och heter si eller så (vilket inte alls behöver stämma) för att få behandling.

 

Allas lika värde?

 

Till viss del så kan man i detta fallet hävda att alla har ett lika värde. Ett lika värde när det gäller att ”LJUGA” då du som svensk, blond och blåögd (som exempel) och om du talar perfekt svenska kan gå till vilken tandläkare du vill och påstå att du är papperslös.

 

Tandläkaren (personalen på kliniken) har inte rätt att ifrågasätta eller kommentera din ”eventuella och uppenbara lögn” som du drar i syfte att få betala 50 kronor per besök i stället för som oftast kanske ett par tusenlappar vid varje besök.

 

En stor skillnad!!

 

I princip så innebär det att ALLA som BEFINNER sig i Sverige (permanent, tillfälligt eller som bara är på genomresa) har rätt till nästan gratis tandvård (50 kr per gång) under förutsättning att de ljuger och säger att de är papperslösa vilket som sagt ingen har rätt att ifrågasätta.

 

De flesta svenskar skulle dock aldrig (inte heller jag själv) kunna tänka sig att ljuga om en sådan sak, att de är papperslösa (det är liksom för bisarrt och verklighetsfrämmande, galet) för att få fortsätta att ha friska och välmående tänder men jag undrar, och inte minst som kristen och troende på Jesus, om en person som plågas (lider) på grund av dåliga tänder men inte har råd att gå till tandläkaren, skulle göra sig skyldig till en oförlåtlig synd om den ljuger och säger att den är en papperslös invandrare och därför bara behöver betala femtio kronor istället för tiotusen eller mer?

 

Om man ser till ”LAGEN” (alla och envar måste ju följa lagen) så ger den endast ”papperslösa”, alltså människor som inte har ”LAGLIG” rätt att vistas i Sverige och som skulle kunna ta sig hit och få tänderna fixade till fullo och sedan åka tillbaka till sina hemländer, rätt till en så förmånlig tandvård och att ljuga vore ju lika med att bryta mot lagen.

 

Fy och usch vad hemskt!!, det kan ju ingen ”kristen” göra!

 

Frågan är hur man som frälst och troende på Jesus skall ställa sig när fler och fler orättfärdiga/ogudaktiga lagar klubbas igenom vilka handlar om att ge positiv särbehandling till alla främlingar och främmande folkslag, vare sig de har rätt att vistas (befinna sig) i landet eller inte, och då på det svenska folkets bekostnad.

 

Denna ”tandvårdslag” är ju inte den enda lagen som syftar till att prioritera främmande folk och folkslag. Den ”nya bosättningslagen” (det var nu ett tag sedan även den klubbades igenom) som ger nyanlända invandrare (parasiter/lycksökare) förtur till bostäder och om det saknas bostäder tvingar kommunerna att köpa bostäder åt dem, är ytterligare ett exempel på en lag som aldrig hade tillåtits attexistera i något annat land där det finns tusentals människor bland den inhemska befolkningen (vars förfäder har levt i landet sedan många generationer tillbaka) som saknar bostäder och som är fattiga och lever på marginalerna.

 

Att som svensk medborgare (om man skulle vilja det) ljuga om att man är en ”nyanländ invandrare” för att på så sätt ha rätt till en bostad i sitt eget land (det enda land man har och känner till) är antagligen omöjligt och troligtvis inte något som en ”svensk” ens skulle få för sig att göra men att få tandvård för 50 kronor per besök är fullt möjligt (Se videon nedan!) och kanske något som svenskarna över lag borde pröva på istället för att låta sig skinnas av tandvården.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik