Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Mobiltelefonen, en avgud?

Publicerad 2019-07-07 20:52:58 i Allmänt,

Vad behöver en människa för att kunna leva? Behöver han eller hon, de eller dem en mobiltelefon (gärna den nyaste modellen) eller är det ett behov som har skapats av dem som vill sälja sina nya telefoner? Är det ett skapat behov?

Vad är frihet? Vad är det man idag är fri från eller fri till när allt drar ihop sig och en konstlad frihet tvingas på människor som förstår att friheten inte finns att söka i en ny mobiltelefon men som ändå vill hänga med? När de kanske köper den nyaste telefonen i hopp om att bli fria men som istället leder till att de förslavas.

Varje dag kan man se hur människor (intet ont anande människor) dyrkar sin avgud, mobiltelefonen på bussar och spårvagnar, i vänthallar och överallt. De är helt försjunkna i sina telefoner och allt vad dessa telefoner kan göra för dem.

Varför är det så viktigt att hänga med? Hänga med i något man kanske inte vill hänga med i och som man instinktivt känner är fel? Är det naturligt eller normalt att sätta sin tillit till en mobiltelefon av senaste snitt eller vad förväntar man sig och hoppas på?

Vi som är födda på 30, 40, 50, 60, 70 talet hade inga mobiltelefoner när vi var tio år gamla. Hur kunde vi överleva utan mobiltelefoner? Vi överlevde och vi finns här idag. Vi kanske inte har det nyaste av nytt gällande mobiltelefoner och till en viss gräns så är det okej. Mobiltelefoner kan fylla en funktion.

Att överskrida gränsen vilket man gör genom att hela tiden sukta efter nya telefoner (att köpa dem) på bekostnad av hälsan är dess värre inte så bra. Om man ställer frågan till slumpvalt utvalda människor som man träffar på en gata om de vill ha ännu snabbare uppkoppling än den de redan har mot att få behålla hälsan som de förlorar om de vill ha snabbare uppkoppling så är svaret givet.

De flesta kan vänta i 30 sekunder eller mer (kanske mycket längre) innan de förlorar tålamodet om det att vänta lite är bättre för deras hälsa. De väljer att vänta lite eller kanske till och med mycket för att behålla hälsan.

När det gäller 5 G så finns det inga alternativ/valmöjligheter men diverse grupper kan skrika ut att det är viktigt att bevara ”strejkrätten” ”djurskyddet” och allas lika värde rätten som de i regel inte har ett hum om vad det handlar om. Speciellt inte när deras hjärnor börjar att kokas i demokratins och i ”rättvisans” namn.

Det är svårt att tänka sig människor som vill bevara strejkrätten eller djurskyddet eller skyddet mot det ena eller det andra när deras egna hjärnor har börjat att koka på grund av strålning.

Ni som sover och som har eran avgud (mobiltelefonerna) måste vakna om ni vill överleva. Det är eran avgud (mobiltelefonerna) som gör så att Satan och hans hantlangare kan flytta fram sina positioner.

 Läs mer här:

https://experimentlandet.blogg.se/2019/july/klimathysterin-och-5-gs-dodliga-stralning.html

 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2019-07-14 05:59:49

Vad många ord samlade på ett och samma ställe....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik