Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Kunskap och utbildning i vad?

Publicerad 2019-07-20 19:37:32 i Allmänt,

Hur kan Satan och hans hantlangare få in så många intelligenta och duktiga människor i sitt garn vilket han har lyckats förträffligt med i generation efter generation? Människor som har visat framfötterna sedan barndomsåren och som har läst den ena utbildningen efter den andra och som är duktiga (har mycket kunskap) eller som anser sig vara duktiga (ha mycket kunskap)?

Vad är kunskap i biblisk mening eller vad är kunskap utan Herren Jesus Kristus för en kristen? Nu vänder jag mig till er som säger er tro på honom och som säger er följa honom.

Själv har jag insett att många som påstår sig tro på Jesus och som påstår sig följa Jesus inte gör det. Det är människor de följer samt kyrkor (läror och doktriner). De förlitar sig och tror på allt som deras auktoriteter talar om för dem att de skall tro på och förlita sig på.

De säger sig ha en personlig kontakt med Jesus samtidigt som de står upp för världen och för alla kyrkor som vandrar med världen och som tydligt bevisar det.

De skiljer sig därmed inte det minsta från människor som väljer att gå med i en intresseklubb för att klubben är intresserad av det som personen är intresserad av och för att få gemenskap med likasinnade. De kan vända kappan efter vinden och gör så för att få ligga bra till hos den religiösa klubben som kallas för kyrkor och för samfund.

Vad Jesus och bibeln säger om det bryr de sig inte om för de älskar världen mer än Gud/Jesus. Gud/Jesus kommer i andra eller i tredje, kanske i fjärde hand för att de inte har Gud/Jesus med sig men låtsas som att de har det. De lurar människor som har blivit sant troende till Jesus/Gud och som har hört honom tala till sig!!

De vågar inte följa Jesus/Gud (om de har honom med sig vilket jag tvivlar på att de flesta kyrkokristna har) utan väljer att kompromissa med allt och med alla och skapa sitt eget lilla evangelium tillsammans med sina kyrkor och som handlar om att Jesus/Gud är kärleksfull mot allt och mot alla oavsett vad de gör eller vad de tror trots att han utplånade stora delar av sitt utvalda folk (Judarna i det gamla förbundet) redan under ökenvandringen och senare skapade ett nytt och ett bättre förbund, förbundet i Kristus.Jesus (det nya testamentet) som de kristna påstår sig tro på men som de bevisar att de inte tror på.

De kristna i Sverige och i andra länder har anammat det gamla förbundet för att de inte vill stöta sig med judarna som äger och styr och kontrollerar de flesta länder och samhällen över hela världen på det ekonomiska, kulturella och sociala planet och genom utbildningsväsendet.

Om de skulle gå emot ”juden” som äger pengarna och makten så skulle de bli förföljda och deras ledare bland människorna (som de ser upp till och som kallar sig för kristna och för Jesus efterföljare) skulle inte få vara präster eller pastorer. Vart skulle de då ”stackarna” ta vägen om ledarna försvinner?

Att vandra med Jesus allena är inget de är intresserade av för det innebär svårigheter men ”som jag har lidit kommer också ni att få lida” säger Jesus rent ut. De falska kristna (tillhörande Satans synagoga) behöver inte lida ett spår om de gör som deras kyrka/denna kyrka säger till dem att göra. De kan tvärtom tjäna mycket på det, pengar makt och status av den.

Påven är ett exempel. Hur mycket hade påven fått vara påve om han hade följt Jesus och inte världen och världens makthavare för att de tjänar på att ha den ”kristna” religionen med sig i det de gör och påven säger ja till det?

Vad står det att världens makthavare (de icke troende, judarna) kommer att göra med påven och den falska religiositeten i Uppenbarelseboken om ni, som jag vänder mig till, alltså ni ”kristna”, har läst den?

På att predika ett falskt och urvattnat evangelium som handlar om att Jesus/Gud älskar allt och alla utan urskiljning. På att predika ett evangelium som syftar till att slå samman alla religioner för att alla religioner är LIKA MYCKET VÄRDA? Judendomen i kyrkan, Islam i kyrkan, buddismen i kyrkan, hinduismen i kyrkan etcetera!!

Var det det som Gud ville när han sände Jesus till jorden för att skapa ett nytt och bättre förbund (se det nya förbundet i Kristus Jesus i det nya testamentet).

Att de som tror på honom och som har blivit frälsta till honom skall tycka synd om ”judarna” som inte tror på honom eller på alla andra som inte tror på honom? Att vi nästintill skall utplåna oss själva och ha förståelse för dem som inte tror eller som inte vill tro?

Att vi skall kämpa för att få dem till kyrkorna och till samfunden där de kan tro vad de vill för att allt är tillåtet att tro på och följa? För att få kompromissa och få in fler medlemmar?!!

Var det därför som Gud sände sig själv till jorden som hundra procent människa och hundra procent Gud i form av en enkel snickare som hette Jesus och som var både människa och Gud?

För att vi skulle kunna ta åt oss äran att människor söker sig till kyrkorna (många utlänningar) och blir mättade av dessa på olika sätt rent materiellt?

 VAD/VART TOG KUNSKAPEN VÄGEN?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik