Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Försvaret skall brytas ner på alla plan

Publicerad 2019-07-20 17:40:49 i Allmänt,

Många människor söker sig idag till sjukvården med alla möjliga symtom som läkarna ställer sig frågande inför. De känner sig sjuka (har ett par eller flera symptom) vilket är anledningen till att de söker sig till sjukvården.

Prover tas i regel och provsvaren visar ofta att personerna i fråga är fullt friska (friska som nötkärnor) trots att de inte känner sig friska utan känner att något är fel och att felet inte har sin rot i huvudet (är psykiskt, att de inbillar sig att de är sjuka) utan att felet ligger på det fysiska planet. Åtminstone till en början.

Psyket och kroppen går hand i hand och man talar om psykosomatiska sjukdomar men vad som kom först ”hönan eller ägget” som man brukar säga, kan vara svårt att få grepp om. Att psykisk ohälsa kan leda till fysisk ohälsa och fysisk ohälsa till psykisk ohälsa är nog de flesta överens om. Det behövs ingen läkarexamen för att förstå att det är så.

Att gifter kan ge psykiska såväl som fysiska symtom är dock något som de flesta kan räkna ut med tårna.

Att spraya ut gifter i luften som människor tvingas andas in om de vill leva och som tar sig ner ända ner till grundvattnet som de tvingas dricka om de vill leva (hur länge klarar sig en människa utan vatten/vätska?) borde vara förbjudet men se det är inte förbjudet.

Så gör man varje dag i ”experimentlandet Sverige” men utan att människor reagerar över det för att de inte är medvetna om det eller för att de tror att alla vill dem gott.. De tror att makteliten (satanisterna) har deras bästa för ögonen.

Den krassa verkligheten är att alla människor inte behövs idag för att Satans hantlangare skall kunna leva gott och bra här på jorden. De vill minska befolkningen men kan inte ställa upp de överflödiga som de kallar för ”menlösa ätare” mot väggen och arkebusera dem rakt av.

Det behövs mer finslipade metoder för att minska befolkningen och då speciellt i ”experimentlandet Sverige” där godheten och kärleken (medmänskligheten) verkar stå som högst i kurs.

Godheten och kärleken framför allt är det som råder på alla plan och i syfte att bryta ner försvaret mot främmande element (folkslag/folkgrupper) eller virus/bakterier som leder till diverse sjukdomar (eller till att vi får sjukdomar som sedan länge inte har funnits i Sverige). Vi skall alla AVVÄPNAS! På det ena eller på det andra sättet!!

Att konfiskera vapen är inget som hjälper i det långa loppet för vapen kommer alltid att finnas i omlopp och alla kan se ett vapen, kan se om de har ett vapen mitt framför ögonen eller på avstånd.

Hur många kan se om de andas in gifter, äter gifter som satanisterna, klimatförändrarna/ förstörarna/ ser till att tillhandahålla?

Detta syns inte med blotta ögat vilket innebär att klimatförändrarna/förstörarna kan fira julafton varje dag i Sverige när folk får lunginflammationer mitt i sommaren (helt plötsligt) eller om de drabbas av andra konstiga sjukdomar som läkarna inte förstår vad det handlar om när alla prover visar på att de är friska som ”nötkärnor”..

Vad säger skolflickan GRETA (utsänd från Satans synagoga) om detta tro? Att gifter sprayas ut i atmosfären utan de flesta människors vetskap och som förändrar klimatet som hon står upp för?

Vem kan se om immunsystemet hos en frisk människa bryts ner successivt? Det syns inte utanpå. Det finns med andra ord vapen och vapen, synliga och osynliga vapen och självfallet så är de osynliga de mest förrädiska.

Det är svårt att försvara sig mot dessa om inte omöjligt om ingen vet att de existerar. Hur skall man då kunna försvara sig eller om man vet det låter det som dessa vapen kan åstadkomma, trilla mellan fingrarna för att man själv och ens bekantskapskrets tjänar (pengar, grova pengar) på att hålla käften vilket de välavlönade inom de olika områdena gör?

Idag använder man både människor (främlingar/främmande folkslag) som vapen mot den svenska befolkningen i ”experimentlandet Sverige” samtidigt som man använder sig av biologiska vapen typ Chemtrail och HAARP.

Vanliga vapen får endast kriminella utlänningar ha så att de kan likvidera eller skrämma den svenska befolkningen till tystnad med dessa.

De som vet om detta och som borde reagera mot klimatförändrarna/klimatförstörarna och inte mot den svenska befolkningen som köper plastpåsar för att kunna få med sig varorna de har handlat från affären hem (från årsskiftet kommer en plastpåse att kosta 7 kronor sägs det), går den sionistiska agendan tillmötes och som finns beskriven i Sion vises protokoll och som drivs fram av Satans synagoga men ytterst sätt av Satan själv. Det är Satan (hans hantlangare) som styr Sverige av idag för att svenskarna har bjudit in honom till att styra.

Att Sverige har blivit ett land för allt och alla i hela världen handlar inte om kärlek och godhet eller om medmänsklighet till dessa människor/främlingar utan om att krossa försvaret, alla försvar som finns, och inte minst immunförsvaret hos den svenska befolkningen varav många har skaffat sig avgudar i form av klimat/miljöaktivister som skolflickan Greta för att ta ett exempel.

De är så grundlurade och naiva så att Sverige har blivit ett farligt land att bo och leva i. Det är inte maktens människor vi skall vara rädda för utan för de goda, de kärleksfulla, de medmänskliga som ljuger men som är en Satans synagoga eller som tillhör Satans synagoga.

Läs mer här och se videon i slutet innan ni kopplar av med bolibompa för vuxna och för barn under lördagskvällen:

https://experimentlandet.blogg.se/2019/july/de-verkliga-klimatforandrarnaforstorarna.html

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik