Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Fegheten dödar, vi måste gå i terapi!

Publicerad 2019-07-20 23:08:00 i Allmänt,

Att gömma sig bakom en fasad som ser bra ut (det yttre ser bra ut) men att ha ett inre som är fyllt av skuld och skam och allt som prackas på en som människa utifrån, leder till att felaktiga relationer uppstår vilket det finns gott om människor som livnär sig på.

De flesta män och kvinnor (tjejer och killar) vill träffa dröm mannen/kvinnan eller tjejen/killen i sitt liv utan att ha tagit itu med bagaget som gör det svårt för dem att fungera i relationer.

De går från den ena relationen till den andra och tänker inte så mycket på vad de gör eller på vad som händer. De slår sitt bagage ihop med någon som har ett liknande bagage eller ett ännu värre bagage och så är lyckan liksom gjord för detta paret.

Skilsmässan och separationen står dock och lurar runt hörnet.

De visste inte bättre när det begav sig men har via erfarenheter blivit lite klokare. Där befinner sig många idag men de gamla som kan tjäna pengar på de nya eller de nya som kan tjäna pengar på de gamla (tänk på hur konstigt det kan bli?) vill inte erkänna det utan vill att de skall gå i samtalsterapi hos dem (hos de gamla) eller hos någon de känner och som de kan rekommendera (även om den är ny).

De är så duktiga oavsett gamla eller nya och tar bra betalt för varje session med nya klienter (ock kanske även med de gamla). Det är så de kan gå runt när ”dårhuset Sverige” skapar psykisk ohälsa och ingen vill veta vad det handlar om. Att den psykiska ohälsan beror på att människor har blivit förgiftade av Chemtrail och Haarp talas det inte om överhuvudtaget.

Inget ges gratis när de, psykologerna och psykoterapeuterna har fått sina titlar. De försöker alla att tjäna så mycket det bara går under den tid de verkar. De ser sitt eget väl och ve framför andra människors väl och ve. Att tala sanning, rättvisa och allt som de röstar på i valet gör de inte på arbetstid och därför står de upp för en terapi som inte ger något utan som snarare dödar. De är fega som vill att människor skall gå i terapi hos dem när de inte i själva verket behöver ha med dem att göra utan kan utnyttja dem som de vill.

Detta är även något som de fattiga människorna har tagit efter. De fattiga söker sig till de som har det bättre ställt. Se upp med fattighjonen och låt er inte luras av dem även om de verkar snälla och rara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik