Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Ett samtal med hemköpskassörskan

Publicerad 2019-07-26 20:26:48 i Allmänt,

Är det verkligen sant? frågade jag.

Ja, det är sant sa hemköpskassörskan för någon vecka sedan när jag var i affären där jag brukar handla samtidigt som hon gjorde en rörelse med handen som talade om att hon mådde illa och var spyfärdig.

Flera gånger om dagen så kommer hon in (tiggaren som ser ut att vara något över trettio) med olika personer och får gå runt och plocka till sig varor i butiken och hon väljer inte de billigaste varorna utan de dyraste (allt ekologiskt), fortsatte hon och suckade för att sedan säga att ”de betalar förstås allt och här sitter man och försöker att få det att gå runt”.

Menar du verkligen det är på det viset?, frågade jag.

Ja, svarade hon och när hon har kommit ut med varorna, ibland flera påsar med varor, så ringer hon på sin mobil och strax efter det så kommer en vit bil och hämtar upp alla varorna, förmodligen hennes man eller pojkvän sa hon i förbigående, och detta fortgår hela dagen lång.

Dessa parasiter, som Sveriges myndigheter tillåter att parasitera i Sverige, har när de har insett att det är färre och färre som är beredda på att ge dem pengar, tagit till helt andra metoder. De tigger mat!

Frågan är dock hur mycket mat de orkar äta här i Sverige. Det är svårt att tänka sig att de åker till sina hemländer för att lämna över några matkassar med fryst ekokyckling, köttfärs, kött etcetera till mindre bemedlade släktingar/vänner (om de inte har något fordon som kan frakta frys/kylvaror) för att sedan vara på plats igen (utanför affären) dagen efter vid åtta eller nio snåret.

Vad i hela fridens namn gör dessa bedragare med all mat som de godtrogna och naiva svenskarna köper till dem?

Flera bekanta har sett att de (tiggarna som påstår att de saknar allt och som även påstår att de är utsvultna, luspanka) har slängt färdig grillade kycklingar och annat ätbart från affärer rakt ner i papperskorgar när de som har handlat detta åt dem har gått därifrån/vänt ryggen till. Det verkar sålunda inte vara mat de är ute efter.

Själv har jag sett en hel del tiggarkvinnor (yngre) söka upp just äldre män. De sätter sig nära dem vid hållplatser och på torg, på spårvagnar och bussar och börjar prata. De äldre männen skakar i regel på huvudet när de börjar tigga men de ger sig inte utan fortsätter och ingen vågar resa sig upp och be dem att dra åt helvete. Det vore lika med ”hets mot folkgrupp” och det vet de så ofta slutar det med att de lyckas tigga till sig en slant eller flera för att få bli lämnade i fred.

Om kassörskan hade sagt sanningen om tiggaren som har suttit i mer än fem år utanför den affär där hon arbetar (hon har ju sett vad som händer och sker med egna ögon) så hade hon med största sannolikhet förlorat sitt jobb.

När jag berättade detta för en person som kallar sig för en ”kristen” broder till mig så sa han att Jesus tog ju alltid hand om tiggare. Han var alltid barmhärtig och kärleksfull mot tiggare och vad annat kan man förvänta sig av de ”falska” kristna. Jag svarade och sa att Jesus hatar lögn och bedrägeri (han hatar bedragare oavsett om de kallar sig troende eller icke troende) ). Han vill att vi skall avslöja dessa.

Om de (dessa tiggare/parasiter från andra länder) är kallade till att bli Jesus barn (lärjungar) hur skall de kunna bli det om man som kristen underhåller och uppmuntrar deras lögner och deras bedrägerier?

Om man ger dem support som de flesta inom dagens kyrkor och samfund gör? De ställer upp på deras lögner och bedrägerier och gör allt för att få kompromissa och samarbeta med dem!!

Får dessa tiggare (om de är kallade och utvalda av Jesus till att bli hans lärjungar) SYNDANÖD av detta vilket är ett tecken på att en människa är mottaglig till att vända om till Jesus, villiga att vända om och följa Jesus, om de/dessa människor som påstår sig vara kristna och troende på Jesus, matar dem med allt materiellt som tänkas kan och som tillmötesgår dem/deras beteende/handlingar och alla deras KRAV?

 

Kommentarer

Postat av: Grace

Publicerad 2019-07-30 06:58:12

Ja dessa dumma godtrogna kristna samt resten av känslo folket. En gång i tiden när jag ville bli judinna och intresserade mig för Guds lag eller Moses lag. Så var det som sådan att det var förbjudet att tigga på gatorna i Israel. Det var helt enkelt förbjudet om du var en arbetsför ocg frisk person att sitta ocg tigga. För att kunna göra detta, var människan den fattige tvungen till att få ett tillstånd från översteprästen, och detta efter att prästen noga undersökt om denne var arbetsför eller inte. Vet också med mig att Paulus i det som vi kallar för NT säger något om " Den som inte arbetar ska inte heller äta". Minns inte var i NT men vet att jag läst det. Det märks att de så kallade kristna som bara vill leva efter nåden inte bryr sig om Gud och Hans ord och de hatar Jesus. De vill tillfredställa sina egna behov först och tror sedan att genom att hjälpa dessa falska fattiga människor som är lata att nåden ska rädda dem. Jag är trött på alla dessa människor som pratar PK. Och använder Guds ord till sin fördel bara för att tillfredställa sin falska godhet och såkallade (jesu )komplex, typ nu är jag så god så nu kan jag gå och synda eller får förlåtelse för min synd bla bla bla.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik