Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Den kontrollerade oppositionen

Publicerad 2019-07-23 03:51:34 i Satans synagoga,

Hur kan man veta om en opposition, ett parti eller en rörelse som man tycker om är kontrollerad av de som oppositionen påstår sig vara emot?

Alla partier som har kommit fram i ljuset (det är anledningen till att de har kommit fram) har visat sig vara kontrollerade av Satans synagoga/juden. Till en början inte men juden kommer in förr eller senare på det ena eller det andra sättet och tar över rörelsen och nästlar sig in i rörelsen.

För att ta ett exempel. Från början så fanns det inga judar inom sverigedemokraterna när denna rörelse startade. Idag så är det judar som styr och kontrollerar denna rörelse/detta så kallade parti för att de har lyckats att nästla sig in och infiltrerat rörelsen och satt sina egna på poster som de inte borde ha fått.

Ni NATIONALISTER som inte har läst Sion Vises protokoll borde verkligen göra det. I dessa protokoll finns allt ni borde veta.

Det är bra att gå med i en nationalistisk rörelse men att lita blint på en rörelse som rör sig är inget att rekommendera.

Nationalister om de kallar sig för det kan i dagens tidevarv endast vara nationalister om de inte är ett hot mot makten. Makten (juden) utnyttjar det faktum att det finns en opposition.

En opposition som kallar sig för en opposition men som tycker synd om sig själva och som inte har något emot att bjuda in en snäll jude eller flera snälla judar som de har druckit kaffe med en gång eller flera gånger.

De som vill upp (typ de av judarna köpta sverigedemokraterna) äter brödet från de som är uppe och så kommer man överens om att kompromissa. Ni kan få folk med er men ta inte alla. Det måste fortfarande se ut som att vi är ovänner och som att vi inte kommer överens. Man skålar på det och de som är de drivande för en rörelse börjar med det att slicka arslet på juden.

Rörelsen förvandlas med ens till en kontrollerad rörelse som har rätt att tänka och tycka det ena och det andra men inte något negativt om juden, om judarna som styr och kontrollerar hela världen.

Att judarna (bankjudarna) låg bakom den ryska revolutionen som dödade över hundra miljoner människor (biskopar, präster, vetenskapsmän, konstnärer med mera) skall vi inte veta om. Det vi skall veta om är att Hitler dödade sex miljoner judar (i Nazi tyskland) vilket var på initiativ från judarna själva och som ville ha en stat i Palestina som de aldrig hade kunnat få utan att se till så att sina egna blev mördade.

De (bankjudarna) stöttade Nazityskland (Hitler) med alla pengar som behövdes för att ta kål på sina egna som de inte brydde sig det minsta om och i syfte att få bilda staten ISRAEL 1948.

De kunde göra det för att alla, hela världssamfundet tyckte synd om judarna, de sex miljoner judarna (som de såg till att mörda) och som bankjudarna inte hade någon som helst sympati till men som vi har fått inpräntat i oss att det är så synd om.

Judarna, de maktfullkomliga judarna, (jag talar inte om en VANLIG jude som arbetar åtta timmar eller mer eller mindre om dagen och som försöker att få allt att gå runt som de flesta), är kräk eftersom de har förstört land efter land med sin penninghunger.

De ville att Jesus skulle bli deras frälsare men han ville inte bli det och därför hängde de upp honom på korset. De var för fega för att avrätta honom själva så de lät romarna göra jobbet.

De (judarna) har skapat krig efter krig och de vill ta över hela världen.

Läs Sion vises protokoll som lyckades hamna hos en ryttare som blev nedslagen av blixten (dog) och där myndigheten hittade detta sataniska protokoll som han förde med sig i sin ficka.

 VAKNA UPP INNAN DET ÄR FÖRSENT!!!

Kommentarer

Postat av: Peter Wehlin

Publicerad 2019-07-25 21:54:42

Bevis gör klart och tydligt, att några sex millioner judar aldrig har förintats! -Men tankegångarna för övrigt verkar helt korrekta!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik