Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Religiösa ledare lovar att bygga fred tillsammans

Publicerad 2019-02-14 17:11:40 i Religion,

När ”religiösa” ledare (ledare från alla religioner) lovar att bygga fred tillsammans, är det då inte dags att som troende på Jesus/Gud vakna upp och börja att läsa sin bibel för att sedan tala om för alla som är mottagliga (som vill lyssna) och som kallar sig för Jesus lärjungar (kristna) vad det är för så kallad ”fred” som dessa ledare talar om och är ute efter?

Nyligen har en deklaration om ”mänskligt syskonskap” undertecknats av påven Franciskus och storimamen av al - Azhar vid ett möte i Abu Dhabi vilket går att läsa om i tidningen ”Dagen”. Se länk nedan!

Under mötet närvarade 500 religiösa ledare och representanter för världens olika religioner och i deklarationen de undertecknade inbjuds alla människor som har en tro på Gud och på ”mänskligt syskonskap” att enas och arbeta tillsammans för att visa kommande generationer att man kan leva i en kultur av ömsesidig respekt och medvetenhet om den gudomliga nåd som gör alla människor till Bröder och systrar".

Var i bibeln står det att troende på Jesus/Gud skall enas och samarbeta med avgudareligioner och deras förespråkare/anhängare (med den antikristliga anden och med Satan själv?) och var någonstans i bibeln står det att det finns en gudomlig nåd (en nåd från Jesus/Gud) som gör ALLA människor till våra bröder och systrar?

Vad dessa religiösa ledare med påven i spetsen (samt övriga som var representerade från så kallat ”kristet” håll) gör sig skyldiga till i och med undertecknandet av denna deklaration är inget annat än HÄDELSE.

De bevisar på ett tydligt sätt (det kan knappast bli tydligare) att de är Guds/Jesus fiender och då de är Guds/Jesus fiender så är de även fiender till alla som tror på och som vill följa Gud/Jesus.

Mötet var ett exempel på religionsdialog som inte börjar i teologiska skillnader utan i praktiska sociala frågor som förenar människor oberoende av religion, berättar Jakob Wirén, teologisk sekreterare hos Svenska kyrkans ärkebiskop.

Jakob Wirén och många andra i Satans kyrkor (vilka kallar sig för kristna och Jesus lärjungar men som ljuger) verkar inte ha läst sin bibel som säger så här:

Gå inte i par med de otroende. Vad har rättfärdighet med laglöshet att skaffa och vad har ljuset gemensamt med mörkret? Hur rimmar Kristus med Beliar, och vad förenar den troende med den otroende? Hur kan Guds tempel förlikas med avgudar? Vi är den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo och vandra mitt ibland dem och vara deras Gud, och de skall vara mitt folk. Därför säger Herren: Dra bort från dem och skilj er från dem. Rör inte vid det som är orent. Då skall jag ta emot er, och jag skall vara en fader för er, och ni skall vara mina söner och döttrar, säger Herren, allhärskaren” (2. Kor. 6:14-18)

Istället så säger Jakob Wirén: ”Det som gjorde särskilt starkt intryck på mig var att, i synnerhet de kristna och muslimska ledarna, betonade att de inte accepterar narrativet om ”civilisationernas kamp”. De vänder sig tydligt emot tanken om en global strid mellan kristna och muslimer. Vi är olika, men vi söker inte konflikt och krig utan samförstånd och fred. Vi är syskon, inte motparter på ett slagfält”.

Vad Jakob W talar om är den kamp som pågår i världen mellan religioner och olika ismer (kapitalism kontra socialism och dylikt) och som inte har något med Gud/Jesus att göra. Denna kamp är människors kamp men den verkliga kampen sker på ett andligt plan.

Ty det är inte mot varelser av kött och blod vi har att kämpa utan mot härskarna, mot makterna, mot herrarna över denna mörkrets värld, mot ondskans andekrafter i himlarymderna”(Ef. 6:12)

Att söka fred på mänsklig, på organisatorisk grund (att försöka ena Guds/Jesus Ande med den antikristliga anden, med Satans ande) är lika med att strida mot Gud/Jesus.

Det kommer från Satan som omskapar sig till att likna en ljusets ängel:

Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar” (2.Kor.11:14-15).

Kyrkorna och dess medlemmar har tyvärr blivit så duperade av Satan (av Satans synagoga) som de står upp för så att de inte längre kan se att de går emot honom (Gud/Jesus) som de påstår sig tro på.

De tror på allt som ser bra ut (som verkar bra och som låter kärleksfullt och barmhärtigt). Numera är alla etablerade kyrkor och samfund i Sverige medlemmar i Sveriges kristna råd som står under kyrkornas världsråd och under påven som alltså är den som har skrivit under denna ogudaktiga deklaration tillsammans med storimamen av al - Azhar (under hejarop från allehanda så kallade kristna representanter).

På frågan om ”Tror du att mötet och dokumentet kommer att få någon praktisk betydelse” svarar Jakob W så här: ”Det återstår att se. Men det är intressant att påven väljer att teckna ett bilateralt avtal med Muslimska äldrerådet i vilket många betydelsefulla muslimska ledare ingår. Det är ett relativt nytt organ, skapat 2014 och relativt okänt men det kan komma att få en mer framträdande roll på den internationella scenen”.

Vad är det egentligen som pågår?? och inom de kretsar som påstår sig stå upp för Jesus/Gud och som är kyrkorna?

Jag tror att jag vet (nästan till 100 procent) vad det är som pågår och det är att de ledande judarna i världen (judarna som äger och kontrollerar penningen och som är styrda av Satan) tillsammans med muslimerna (som också är styrda av Satan) gör allt för att döda Jesus (hans tro och hans lära) en gång till men det säger de förstås inte rakt ut.

Deras herre som är Satan säger till dem att gå tillväga på ett smart sätt och som är att omskapa sig till att likna ljusets änglar och att bjuda in Satans ande överallt där det finns sant troende (de infiltrerar kyrkorna) och i syfte att döda deras tro så att de blir emottagliga för det falska käääärleksbudskapet (den falska barmhärtigheten) som predikas i varenda kyrka idag och som säger att alla människor har samma Gud och att vi alla är syskon.

Vi som tror på Jesus/Gud och som vill följa honom skall fås till att tro att vi är bröder och systrar till avgudadyrkare.

Läs artikeln från ”Dagen” här:

https://www.dagen.se/nyheter/religiosa-ledare-lovar-bygga-fred-tillsammans-1.1274166

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik