Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Har alla människor ett lika värde för Jesus/Gud?

Publicerad 2019-08-06 08:45:00 i Jesus,

Har alla människor ett lika värde för Jesus/Gud?

De flesta så kallade ”kristna” skulle utan att blinka svara ”ja, självklart har de det”. ”Jesus/Gud älskar alla människor lika mycket (han har skapat alla människor) och han gör ingen åtskillnad mellan människor”. ”ALLAS LIKA VÄRDE”!! ”ALLA ÄR GUDS/JESUS” barn!!

Om detta är sant varför talar de ”kristna” om att människor (alla människor) behöver bli ”FRÄLSTA” (födda på nytt i Jesus Kristus) och varför kom Jesus (Gud som människa) till jorden?

Inte var det väl för att tala om hur mycket han älskar alla människor i sitt ofrälsta tillstånd (i sin gamla människonatur) eller för att tala om att den ofrälsta människonaturen (som alla föds med och drivs av fram tills att de EVENTUELLTav nåd blir frälsta och tar emot frälsningen), är lika mycket värd som den frälsta människonaturen (den nya naturen i Kristus)?

Enligt dessa ”så kallade kristna” och deras resonemang om att Jesus älskar allt och alla, behövs ingen frälsning till Jesus/Gud för det går precis lika bra att vara ofrälst eftersom Gud/Jesus, som sagt, älskar alla människor lika mycket oavsett. Alla är lika värdefulla för honom och lika älskade av honom.

Är detta verkligen vad Jesus och bibeln lär eller är det en ren och skär lögn som kommer från lögnens herre?

Går det att skilja mellan den gamla människonaturen (som alla ofrälsta drivs av fram till att de eventuellt blir frälsta) och människan som drivs av denna natur genom att påstå att människans natur är förvisso ond men människan i sig är god och accepterad av Jesus/Gud (trots den onda/ofrälsta naturen) och lika älskad av Jesus/Gud som den vilken har blivit frälst (tagit emot frälsningen) och född på nytt i Jesus/Kristus (som har fått den nya naturen i Jesus)?

Om det är så, så måste det betyda att Jesus/Gud, för att dra det till sin spets, älskar en ofrälst Hitler, Pol Pot, Stalin, Lenin eller IS soldat (fanatisk muslim/avgudadyrkare) etcetera (de var/är ju människor) lika mycket som han älskar den/de som har blivit utvalda och kallade (frälsta/pånyttfödda i Jesus Kristus) ut från världen (från världens rike) och in till hans rike.

Det brukar heta i ”kristna” kretsar att Jesus/Gud älskar människan (alla människor) men inte synden och då han älskar alla människor så hux flux godtas synden.

Men vad är SYND i dess rätta bemärkelse enligt skriften, om inte att leva (vilja leva) utan Jesus/Gud som sin Herre och FRÄLSARE (att vilja gå sina egna vägar), att vilja vara sin egen gud och att TRIVAS och NJUTA av det utan några som helst betänkligheter?

Då blir frågan om Jesus/Gud verkligen älskar alla människor som gör så (även om de är snälla och vänliga mot sina medmänniskor eller kanske är de största välgörare enligt världens mått mätt) och om det går att skilja mellan människan och Synd (hennes synd)?

När så kallade ”kristna” talar om Synd (vilket man dock hör allt mer sällan) så menar de i regel synderna som finns uppradade i de tio Guds bud bortsett från det första budet som Jesus/Gud antagligen ser som det allra viktigaste och som de flesta kyrkokristna har satt i system att bryta mot.

Du skall inga andra Gudar hava jämte mig” lyder detta bud.

De (dessa ”kristna”) skaffar sig andra gudar/idoler (om de inte ser sig själva som gudar, strävar efter att bli idoler) bland människor på löpande band (ofta karismatiska auktoriteter, ledare, pastorer, präster inom kristenheten) och inte nog med det, de sätter inte ner foten när främmande folkslag (avgudadyrkare) invaderar (ockuperar) landet och för med sig sina gudar (främmande gudar) in.

De går så långt som till att bjuda in dem (avgudadyrkarna inklusive deras gudar) till sina kyrkor och samfund och startar en massa olika gratis aktiviteter för dem. Satan måste skratta halvt ihjäl sig när han ser hur de håller på för att vara allt och alla till lags (ytterst sätt honom till lags).

De menar genom dessa sina handlingar (även om de förstås inte säger det uttryckligen) inte bara att alla religionsutövare (oavsett vad de tror eller inte tror) har ett lika värde enligt Jesus/Gud (honom de säger sig tro på) utan även att alla gudar har ett lika värde enligt Jesus/Gud.

De menar också att Jesus/Gud älskar avgudadyrkare som bryter mot det första och det främsta budet (vilket alla andra bud bygger på) för att de är MÄNNISKOR och alla MÄNNISKOR (som redan nämnts) har ett lika värde för Jesus/Gud.

Sedan undrar dessa kyrkokristna varför avfallet breder ut sig inom de kristna leden. Tanken att det är de själva som är problemet, att de har avfallit från Jesus/Gud och den sunda och den sanna läran OCH SJÄLVA BLIVIT AVGUDADYRKARE genom sin kärlek till världen och allt som finns i världen och som världen åtrår (att de därför inte kan skilja mellan andar) och att de har blivit förblindade och inte kan se klart, slår dem inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik