Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Sverige åt ALLA på initiativ från FN

Publicerad 2018-11-21 09:01:00 i Mångkultur,

Om allt går som planerat så kommer Sverige (Sveriges korrupta maktelit) den 10,e december att skriva under ett avtal som handlar om att öppna gränserna för ”FRI” invandring på initiativ från FN.

Ingen åtskillnad mellan legal och illegal invandring kommer att ske utan Sverige (de svenska skattebetalarna) förbinder sig att ta hand om och försörja varenda människa som anländer (dyker upp i) till landet från jordens alla hörn oavsett om de är i behov av skydd (flyr från så kallade krigshärdar) eller inte.

Vad detta kommer att leda till för Sverige som saknar både bostäder och arbetstillfällen och där invandringskriminaliteten är skyhög samtidigt som kommun efter kommun vittnar om att de går på knäna (det saknas både pengar och resurser till att ta hand om alla dem som är här inklusive den egna befolkningen (svenskarna) och som redan har öppnat dörren för hundra tusentals invandrare (ekonomiska migranter/lycksökare) de senaste åren/decennierna varav en stor del saknat skyddsskäl och som har ljugit sig in i landet (många gånger utan giltiga identitetshandlingar), borde inte vara särskilt svårt att räkna ut.

Många länder (dess ledare) har deklarerat att de inte kommer att skriva under detta avtal (nu senast staten Israel) med motiveringen att kunna säkerställa det egna folkets trygghet (väl och ve) och behov i första hand men, inte Sverige.

Läs mer här om hur staten Israel (som även alla ”kristna” så kallade sionister dyrkar och ser upp till) ser på detta och hur de löser problemet med till exempel de afrikanska flyktingarna som kommer dit:

http://www.friatider.se/israel-l-mnar-fns-migrationsavtal-en-plikt-att-skydda-v-ra-gr-nser

Som så ofta när det gäller kontroversiella lagar och avtal som skrivs under i Sverige och som skulle kunna uppröra befolkningen (skapa motstånd) så har det inte varit någon debatt i de etablerade medierna utan det är i vanlig ordning de alternativa medierna som uppmärksammar vad de statligt finansierade medierna borde uppmärksamma med tanke på att de påstår sig värna DEMOKRATIN och dessutom nu från årsskiftet kommer att tvinga alla medborgare, även de som har valt bort att ha TV apparater och annat där det går att ta del av deras så kallade ”PUBLIC SERVICE!, att betala för den HJÄRNTVÄTT de levererar via skatten.

Här en artikel från ”Samhällsnytt” samt en video för er som vill veta mer om ”årets förskottsjulklapp” till det svenska folket från de svenska landsförrädarpolitikerna och de etablerade medierna som står på deras sida i vår väl fungerande ”DEMOKRATI”:

Vad är Global Compact for Migration och hur kommer Sverige att påverkas av detta globala FN-avtal? I veckans avsnitt av SwebbTV:s lördagsintervju intervjuas Samhällsnytts journalist Egor Putilov som tidigare har skrivit om avtalet och Karl-Olof Arnstberg, professor emeritus i etnologi och författare till flera böcker med fokus på olika aspekter av migration.

Ett globalt ramverk för migration har utarbetats av FN som syftar till att möjliggöra för migranter att röra sig fritt över hela världen utan att hindras av några nationsgränser. Medan ett flertal länder aviserat att man kommer att ställa sig utanför, har den rödgröna expeditionsministären i Sverige med avsatte statsminister Stefan Löfven i spetsen sagt att man har för avsikt att underteckna avtalet. Inget av de regeringsalternativ som formerats har deklarerat någon avvikande linje”.

Läs mer:

https://samnytt.se/swebbtv-vad-innebar-fns-migrationsramverk-global-compact-for-migration-for-sverige/

Och se denna video:

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik