Laglöshetens hemlighet

Här publiceras politiskt inkorrekta texter ur ett kristet perspektiv

Goda Sionister

Publicerad 2018-11-14 14:54:29 i Satans synagoga,

Artikeln är hämtad från den kristna hemsidan EAEC:

Judarna i Sverige står inte för vad de gör och det är ju inte konstigt när de kontrollerar alla media och har gjort flertalet svenskar, särskilt Pingst (som de tycker är nyttiga idioter) till goda sionister. Pingst-rörelsen citerar inte hela Bibeln utan väljer och vrakar bland bibelorden och förnekar en stor del av vår av hans majestät godkända Bibel 1917.

Pingst-rörelsen använder sig av den helt förstörda Bibeln 2000 där vi också får veta att det är vinden som far över vattnet i tidernas gryning och inte Guds ande, vilket är en hädelse mot den Helige Ande. Folkbibeln är också en falsk bibel som används i Pingströrelsen.

Aldrig ett knyst hörs om det statligt betalda (6 miljoner) judiska huset institutet Padeia där judiska sionister sitter och fördjupar sig kabbalan och talmud. Dessa båda skrifter består av ca 20 000 sidor samt innehåller svåra hädelser mot Kristus. Som ni vet säger Jesus att all synd kan bli förlåten utom hädelse mot den Helige Ande, judarna både hädade Jesus och dömde sin Messias till döden på ett kors. Men hans tomma grav visar att han uppstod igen. Det förhindrade inte judarna att häda och döma Guds son till döden.

Läs mer här:

http://www.eaec-se.org/articles/Johansen/goda-sionister.htm

Kommentar:

Judarna som tillhör Satans synagoga och som drivs av den antikristliga anden (av Satans ande) har lyckats slå klorna i inte bara Pingströrelsen utan i alla så kallade ”kristna kyrkofamiljer” (kyrkor och samfund) med hjälp av sin herre Satan som har gett dem i uppgift att infiltrera kyrkorna och samfunden för att ersätta Guds/Jesus Ande med Satans ande (den ande de själva drivs av):

Mina älskade,tron icke var och en ande, utan pröven andarna, huruvida de äro av Gud; ty många falska profeter hava gått ut i världen. Därpå skolen I känna igen Guds Ande:var och en ande som bekänner att Jesus är Kristus,kommen i köttet,han är av Gud;men var och en ande som icke så bekänner Jesus,han är icke av Gud. Den anden är Antikrists ande, om vilken I haven hört att den skulle komma,och som redan nu är i världen” (1. Joh. 4:1-3).

Genom att ersätta Guds/Jesus Ande med Satans ande i så kallade kyrkor och samfund där Guds/Jesus barn (de som har blivit frälsta till Jesus/Gud och som i och med det har fått Guds/Jesus ande) vistas eller förväntas att vistas så kan judarna som inte tror på Gud/Jesus utan på Satans Talmud och Kabbalah döda Jesus/Gud en gång till då den Helige Ande är Jesus/Gud här på jorden fram tills att Jesus kommer tillbaka.

Allt för att kunna sätta Antikrist (Satans man) på tronen efter att de har fått majoriteten av mänskligheten till att tillbe honom. Att tillbe betyder inte att plötsligt börja att be till Satan om man är en kristen utan att anamma hans system (det antikristliga systemet som breder ut sig allt mer och mer) och att inte gå emot detta system utan att acceptera det.

Det räcker för Satan att mänskligheten (inklusive de som kallar sig kristna) accepterar hans system (hans ande) för då har han vunnit över dem och fått dem över på sin sida.

Vem eller vad de ”kristna” sedan ber till i sina kyrkor eller någon annanstans spelar inte någon större roll för i sina tankar vilket utmynnar i handlingar så har de valt sida (de har valt Mamon/Satan och hans system/hans ande framför Gud/Jesus/Guds/Guds/Jesus sanningar och Jesus ande och hans rättfärdighetsordning) och ber (tillber, förlitar sig på) honom, en annan herre, som är Satan.

Om de sedan gör allt rätt (påstår sig göra allt rätt enligt lagen) eller vad deras ”KYRKOR och SAMFUND” säger till dem är rätt och ber dem att göra så har de ändå misslyckats och kommer tillhöra den skara som Jesus/Gud en dag kommer att visa bort:

Inte alla som säger Herre, herre till mig skall komma in i himmelriket , utan bara de som gör min himmelske faders vilja. På den dagen skall många säga till mig: Herre, herre har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är. Jag känner er inte. Försvinn härifrån ni ondskans hantlangare” (Matt. 7:21-23)

Liksom Satan kan omskapa sig till att likna en ljusets ängel så kan hans tjänare ”judarna” göra detsamma och det gäller även för hans tjänare (de som kallar sig kristna) inom Pingströrelsen och inom alla andra kyrkosamfund. De vandrar alla samma väg idag (oavsett vad de kallar sig) vilket är kompromissandets och samarbetets väg och en väg som är Satans och inte Guds/Jesus väg.

Och det är inget att förvåna sig över, Satan själv uppträder ju som en ljusets ängel. Inte underligt då om hans tjänare uppträder som om de tjänade rättfärdigheten. Men de skall få ett slut som svarar mot deras gärningar” (2.Kor.11:14-15).

Läs mer:

http://experimentlandet.blogg.se/2016/august/vad-kyrkorna-inte-vill-att-de-kristna-skall-veta.html

http://experimentlandet.blogg.se/2015/june/kristna-ar-grundlurade-av-satans-synagoga.html

http://experimentlandet.blogg.se/2014/march/marraner-sionister-och-alla-andra.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
FWT Homepage Translator

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Creeper MediaCreeper Politik